Kõik, mis devil86 postitas
-
BMW 318 kupee (DRAG) '87
Sai siis täna enda hoovile taas üks kupee toodud 318 77kw 87a.Keegi juhiukse jalaga mõlki löönd kapotil esineb roostet muidu tagant eest püstakud korralikud- sammuti põhi ja tagavararatta koht.Auto oli 3a seisnud siis eelmine omanik ostis ära sõitnud mõne kuu ja nüüd talvest saati seisnud.Käivitus esimesest korrast mootor käib ilusti ilma suure tiksuta.Plaanid siis sellised ,et autole läheb mu teise kupee mootor peale ja dragi jaoks ehitama võimalikult kergeks jne..ja vb talve jaoks teine mootor ,et siis hea ka lumerada sõita Värviks tuleb arvatavasti matt-must. Üllatus oli veel see ,et sillad vaiksed-ja kapotiall isegi tulede taga plastikud asjad alles ja katuseluugi puudumine Sisu läheb välja-mootor kast maha mõtlen veel kas teen aind dragi jaox või mitte.
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Jõhker kõrgus jah sama välimuse kohta see oli lätlaste või leedukate bemm Nüüd sellised lood,et autol läheb mootor maha ja arvatavasti esialgse plaani järgi tuleb kupee diisel sest täna lähen uue kupee järgi millest tuleb dragi auto
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
1- 2- 3- http://www.youtube.com/user/devilMJK#p/a/u/0/9kacVLtm9Wg (viimane sõit kus siis stardis magama jäin aga lõpus jõudsin niipalju järgi ,et minu auto esinina oli tema esiratta juures
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Eks iga vana asi tahab uuendamist Millega sõitsite?Enam vähem läx jah 1 korda ikkagi ja see 300zx millega sõitsin tollel oli toyo tänavaslic all -minu 205 ms vastu aga ikka olin endaklassi kõige väledam Kui aga rehvi ilusti soojak lasin ja 1.3 bar rõhku sees oli siis pidamine paranes märgatavalt kuigi ikka tagaots laperdas ja keris ka tühja.Plaan siis juulis kah sõitma minna parema diffri-rehvidega(tavarehviga ilusti suutelione 13 lõppu sõitmad.
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
No nii kiirenduselt tagasi auto pidas ilusti vastu ja rahul sõitudega aind,et endaga pole rahul kuna lasin esimese koha käest viimase sõiduga ei jälgind tulesid ja liiga hilja startisin pea 0.5sek reageerimisaeg.See aga hea ,et sõitsin 14.0 alla selle oleks lõhki sõitnud piirnormi ja 60 aeg oli 2.24.-ja vastane sõitis 14.3 Rehviks oli mingi talvekas 205/55 pidamisega tekkis probleeme.Katsun ka videod peagi lisada
-
BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
99% kindel ,et selles viga tavaliselt need otsad kah pees kuhu juhtmed kinnitad ,et ei anna ühendust.
-
BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
Vaheta andur ära!
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Siin siis pilt mlline enne oli See on siis see hoob ja kahvel millel väike ots ära murdus
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Ei ei vaiba alt ikka mustaks aga veits uurima millega oleks võimalik ja sobiv ka põrandamatt mustaks värvida
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Sai siis nädalavahetusel auto põhjaga tegeletud ja ära keevitatud ja salongipõrand mustaks värvitud-panin ka e30 diisli radika ette ja nüüd jahutusega vähemalt asjad korras katsun ka õhtuks pildid lisada
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Teistele siis niipalju teadmiseks ,et bemmi kastid hästi tehtud isegi getrag240 kastil1.8 mootori omal oli pahoob ja kahvel sama mis m30 kastil e28 viieel. Ladusin siis täna kasti kokku ja homme saab vast alla panna siis hakkan põhja tegema kuna kõrvalistuja poolt vaja mõned kohad korda teha.Lõpuks panen ka suurem radika tuleb veits kerega tegeleda ja ära mahutada
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Nojah minul see kastimahavüt vähe keerulisem Hakka või juba mõtlema lahendust ,et kiirkinnitustega esiots eest ja saab siva kogu kupatuse maha ja tagasi peale
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Sai siis kast maha võetud koos pu... jape.... aga kätte sain lõpuks. Võtsin kasti laiali ja ümberlülitus kahvel ära murdund ,et kas uut kasti vaja või seda peahooba kus see kahvel küljes.
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Loodan jah kiirendusele jõuda ,sest täna selgus kruiisile ma ei jõua sest sõitsin ja proovisin kiirendust kui teiselt kolmandale panin käis õrn krõks nagu kasti sünkrokad teevad vahel ja siis käik sisse ei läind jäin seisma proovisin kang liigub ilusti ükski käik aga ei lähe sisse lõgistasin kangi lõpuks jäi tagurpidi käik ja enam välja ei tule kuigi kang liigub nagu peab-vat läx mingi kahvel v miskit ,sest tagurpidi koju sõites kast üleliigset heli ei teind.Uurisin ja kakkusin osaliselt lahti ja oi v.....mida pole on ruum ,et võtmega ligi saada kahele ülemisele poldile homme siis põrandamatt välja ja teen vast ülevalt luugi. Tööd jagub
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Õige rehviga sõidaks paremat aega kui vend sõitis 13.6 -Nende andmete järgi mis paberitel oli sõidaks ma slikiga selle üle aga tänavarehviga tuleb 14.2 sest pidamist pole-jh leksus sõitis slikiga ja stardis läx eest ära ja edaspidi püsis vahe 3-4 autopikkust ja lehelt vaadates kaotasin 1,5-ja 2 sek kanti-see siis mis oli kõige väiksema vahega (neil olid kah seal jamad),et nüüd teen paar muudatust masinal-kui võistlused 11-12 juuni siis mõtlen kas sõidan tavarehviga ühtede korraldatud võistlusel või slikiga ,et näha mis auto suudab.Lähiajal kruvin vähe teise ülekandega diffri alla ,et vaatan kas see parandaks tulemust peaasi ,et 5ndaga ei peaks lõpetama.Ega polegi kiirendse plaane selle autoga vaid näha ära kuida süidab siis süda rahu Autost veel niipalju ,et suvi ära sõita ja kui talv tuleb tahaks päris suured muudatused teha (kui tööasjad lähevad plaanitult) http://edra.ee/log/test_day.htm
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Sai siis laupäeval raadil testipäeval käidud ja autol lõõrid puhtaks puhutud nüüd kui 3 nädala pärast võistlused siis vast kapott kinni ja veel mõned muudatused ,et saada paremat pidamist kuna tänavarehviga startides 1500 pöördega peab kah veel gaasi maha laskma ,et nii julmalt ei keriks ja 2 sisse pannes vänderdab kerib kah
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
- BMW 323i kupee '83 - Kosk
Mul kah algus jebis ja ei teadnud mis häda ja lõpuks kogematta avastasin ,et salongiradikas oli katki!!!- BMW 323i kupee '83 - Kosk
Kahjux pole häält videol aga näed kinnisega parem- BMW 320/3.5l-155kw 1985
Ei tartus auto ikka Pole veel maha müünd ,et keegi tallinnas vuraks sellega- BMW 320/3.5l-155kw 1985
Sest maanteel läx liialt kõrgeks temp-aga pumba vahetus niipalju ei aitand pean suurema radika mahutama kuidagi Kapoti saan siis kinni kui uued padjad otsin- kuigi üldse ei tah mootorit alla enam tuua niigi maadligi.. Kahtlesin nende triipude suhtes aga kui peale panin siis vaatasin ,et täitsa ok ja omapärane- BMW 323i kupee '83 - Kosk
Ma vahetasin täna veepumpa -pärast tegin selle 19 poldi lahti valasin paisukast peale kuni tulema hakkas ja kõik ei mingit õhutamist enam ja asi ok!!! Võta diffriga midagi ette!!! jura kui ikka auto ei liugle külgees -aind 1 ratas käib tühja ja niisama ringiratast sõidad kinnisega viskab jube järsku külje ette aga palju parem ka driftida- BMW 323i kupee '83 - Kosk
Sul ikka mingi kala sees ,et sellise surve sisse lööb- BMW 323i kupee '83 - Kosk
Mul jah teisega ei lähe 100 vaid mingi 85-90 Ja mina möödan ikka aegasid G Techiga- BMW 320/3.5l-155kw 1985
Sai siis täna autol veepump vahetatud ja veits välimust muudetud nüüd vaja täistuled kah veel mustaks saada - BMW 323i kupee '83 - Kosk
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus