Kõik, mis devil86 postitas
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Taas siis kiirendusel käidud ja jälle teine koht sest finaalsõidus suutsin 3 mööda panna ja tuli ajaks 14.6 lihtsalt ebaõnn aga noh elab üle ega auto polegi selleks ehitatud 4.1 difriga ikka märgatav vahe sees ,sest pidamist on väga väga raske saada.
-
Tartu kokkutulek??
Ära mulise enne nii juhtus ,et jäi seisma ja jokk aga õnneks oli süütepoolilt tulev juhe katki ja sai lihtsalt korda
-
Tartu kokkutulek??
No ma ei tea kommi tood siis võid Tegelt mida rohkem tuleks seda uhkem.
-
Tartu kokkutulek??
No kesklinna statoili kandis?õhtu poole mingi 7-8?
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Täna sai siis käigukast maha võetud laiali ja teine kast kokku laotud ja homme siis kasti ja uue difri paigaldu Laupäeval vaja raadile kiirendusele minna Seekord 4.1 ülekandega differ eks enne tuleb vaadata kuida asi toimib.
-
Tartu kokkutulek??
No mix mitte minna autodega kiirendust kah vaatamna?ma isiklikult ka osalema 23
-
MRT Streetcar Drag 23.07.2011 Tartus Raadi lennuväljal
Kohal
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
No nii eile siis lahkus taas üks differ oli arvata ,et kohe lendab laiali kuna jubedat häält tegi -seekord aga läx nii,et pooltelje viskas kh veits välja ja auto ei liigu enam uuel nädalal võtan siis difri ja käigukasti kh maha kuna kastil lekib õli kuskilt tihendi vahelt ja vaja üle kontrollida....kui läheb ajaliselt hästi siis lähen taas ka ühele kiirtendusele veel
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Minuomal oli algul see ,et pihusti pistikud olid lahti ,sest see pealmise plastiku kõrvad ei hoidnud No linnas pole veel alla ma kh jäänd aga kui jääb siis tänu sellele ,et kohapealt minek lihtsalt kerimine kui aga 30-40 pealt vajutada siis vähe parem
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Võiks öelda ,et liikluses oli lausa ohtlik see auto nii endale kui teistele ja ei näe küll põhjust siin hõisata ,et auto eest eelmine omanik väga hoolt ei kandnud. Jõudu ja jaksu et ikka taas liikvele saaks see auto
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Vahel pole miskit kirjutand aga autol ees nüüd tavaline stange ja juhistme vahetasin sparco korvistme vastu välja umbes 2 nädala pärast siis autoga ära rootsi tööle
-
m/v-m-tech1 stanged
Istmed müüdud
- m/v-m-tech1 stanged
-
BMW 318 kupee (DRAG) '87
ega jah isegi mõtlen ,et aind dragi jaoks kah päris ei tahaks ,et linnas oleks kah hea sõita aga dragil vaja minimaalne kaal saavutada autole nokk kinni saba lahti-saba kinni nokk lahti
-
m-1simons resokat ja 2 mingit pütti
Müüa siis kaks simons resokat 2.5 sisse ja välja püti pikkus63cm üldpikkus koos otstega 76cm Hinnaks 55e tk Lisaks mingid 2 japstail pütti hinnaks 35tk Asuvad tartus 56 37 44 37
-
BMW 323i kupee '83 - Kosk
Vaatan sinu masinal lähevad pöörded veits kõrgemale mul enne 6000 jokk juba
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
Asi kaalus ja selles mitme L mootor on kuna kiirendusel teatud mootoriga teatud kaalud :)Mootor juba kasti ja muuga valmis vaadatud nüüd vaja auto maha müüa tervikuna või juppideks
-
BMW 320/3.5l-155kw 1985
- m/v-m-tech1 stanged
Müüa siis m-tech1 esi ja tagastange-260e asuvad tartus 56 37 44 37- BMW 318 kupee (DRAG) '87
Paar tänast pilti- BMW 318 kupee (DRAG) '87
Sai siis täna polstrid maha võetud ja uuritud kohe jube hea tunne jäi peale seda vaatepilti ,et 200e eest saadud ja originaal veel tipp topp auke midagi polnd-tõstekohad kah ok pole ära tõstetud.Väliselt siis mõned kohad nata pindmise roostega ja juhipoolsel karbil keskel oli auk aga muidu karp ise kõva.Lähipäevil läheb siis sealt mootor asjad maha ja müüki-kere laiali ja tasapisi tegema-sellel suvel kahtlen ,et valmis saan.Kui teise müüdud ja mootori kätte saan prooviks peale ja sügisel keretööd ja uus värv.- BMW 320/3.5l-155kw 1985
Midagi ei juhtund see oli mu vend ma läxin koju ütles pärast ,et tal sai siiber ja tegi viimase sõiduga keelatut No jah 3l see hea ,et kaalu suhtes võib auto olla vist 1000kg koos juhiga ja uus kere saigi toodud,et ilma luugita ja võimalikult kergeks teha- BMW 320/3.5l-155kw 1985
HE öelda ,et sebi saaks alguses 3l pealegi- BMW 320/3.5l-155kw 1985
Pisik juba ammu Aga jah plaan selline ,et auto läheb nüüd müüki kuna vaja teisele m3 mootor tuua 210kw :twisted:- BMW 318 kupee (DRAG) '87
Plaan selline ,et vaadatud m3 mootor valmis 210kw saaks teise auto maha müüa siis tuleb järgi minna - m/v-m-tech1 stanged
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus