Kõik, mis P2hkel postitas
- 

Häid pühi!

Hääd pühkimist siis kõigile minugi poolt.
 - 

Lobamokkade rubriik

Idee poolest nagu uurisingi, et aks keegi kuskil käinud ja ksa peab või on mõõtnud paksust jääl.
 - 

Lobamokkade rubriik

Kas keegi kuskil jää peal kah käinud juba on ? Peale männiku kus 3 autot juba läbi vajunud.
 - 

Lobamokkade rubriik

Noo ega ma meelega, ja ilmselt tema alustas muidu ma poleks sedasi teinud.
 - 

Lobamokkade rubriik

Väga paha on olla ja kuhu ma rummi maha ajasin ? Krt rummist hakkab kahju niimoodi.
 - 

BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel

Vaatasin jah just neid ja sõja jaoks sai ostetud uus ja tark telefon koos internetiaadressil.
 - 

Lobamokkade rubriik

Ilmselt on õõtsa puksid need mis kolisevad kuna mul on tagasillas kõik peale õõtsa pukside alumiinium puksid ja kah kohapeal vaikselt manööverdades koliseb.
 - 

Sügisdrift 2012 Rapla Kardirajal 05-06.10

Eesti drifti meistri võistlused (EDMV) on Eesti Autospordi Liidus registreeritud võistlus. Reg nr 5-6 Okoober 2013 toimub Raplas, rapla kardirajal „Estonian Drift Championship 2012 Street finals“ . Võistlusele on oodatud kõik drifti huvilised. Võistlema on oodatud ainult tagarattaveolised autod. Eesti meister selgitatakse tänava autodele mõeldud Street klassis ja toimub eraldi auhinnajaht Pro- klassis. Võistluse reeglid. Võistlus peetakse vastavalt EAL võistlusmäärustikele ja käesolevate reeglite alusel kooskõlas FIA spordikoodeksiga. Reeglid leiab internetist võistluste ametlikult leheküljelt http://www.driftime.ee. Võistlust korraldab Eesti Drifti Liit Mtü Reg.80277164 Kloostrimetsa tee 6 Tallinn 11911 Sampo pank 332811210003 Sampo IBAN: EE913300332811210003 Võistluse Peakorraldaja: Marko Opmann +3725255561 marko@driftime.ee Võistluste juht/Peakohtunik: Kristjan Salmre +3725289380 sallu@driftime.ee Võistluste sekretär ja sekretariaat: Eili Orumägi (litsentsi nr. BHRA 309, EDL/5) Tehniline kontroll: Kalle Nõlvik (litsentsi nr. EDL/ 1) Võistlust hindavad. Kaspar Aruvee Keijo Kumpas Henri Kalmist Ajakava. Reede 05.10.2012 16:00 avatakse väravad võistlejatele 17:45 võistlejate koosolek 18.00 avatakse väravad pealtvaatajatele 18:00 – 20:00 tehniline 18:00- 19:30 1.5h street-klass 5 autot 3 ringi korraga 19:30- 20:30 1h pro-klass 5 autot 3 ringi korraga, tandem lubatud Laupäev 06.10.12 8:00 avatakse pääsla võistlejatele. 8:30- 9:30 tehniline ja registreerimine 8:30-9:00 võistlejate koosolek 9:00- 10:00 street-klassi vabatreening 3 auto kaupa 3 ringi korraga 10:00 Avatakse väravad pealtvaatajatele 10:00- 10:30 pro- klassi vabatreening 3 auto kaupa 3 ringi korraga (tandem lubatud) 10:30- 12:00 street- klassi kvalifikatsioonid 12:00- 12:30 Lõuna/drifti takso. auhinnamängud. 12:30- 13:30 pro- klassi kvalifikatsioon 13:35-13:55 Võistlejate koosolek /Drifti Takso 2 sõitu 14:00-15:30 street-klassi finaalid 15:35-16:30 pro- klassi finaalid 16:35 Autasustamine Pealtvaatajale pilet 10 Eur, kehtib mõlemal päeval käepaela alusel. Üritus toimub iga ilmaga. Võistlusjuhend: http://www.driftime.ee/wp-content/uploads/2012/09/Eesti-Drifti-MeistriVõistlused.pdf Registreerimine: http://www.driftime.ee/?page_id=930 Litsentsi kohta: http://www.driftime.ee/?page_id=499 Hooaja üldjuhend: http://www.driftime.ee/?page_id=1253 2012 Hooaja tehnilised: http://www.driftime.ee/?page_id=1229
 - 

Täna sai, siis sellel masinal kindlustus läbi ja alates tänasest see auto ilmselt omaljõul enam mööda tänavaid liiklema ei hakka, aga linna pildis või mujal välja arvatud ringrajad liigub see masin edaspidi ilmselt sedasi: Aga see auto ei ole ainult minu masina vedamiseks ja kindlasti aitab kõiki hätta jäänuid Tallinnas ja Harjumaal. Ilmselt saaks ka kokkuleppele väljaspool harjumaad, aga sellisel juhul tuleks kontakteeruda pildid oleval numbril.
 - 

Nagu piltidelt oli näha, siis masinale tekkinud M-tech II stange koopiad külge, nüüdseks on ka plastik kapott olemas ja carbonist ukse katted sisse, ehk siis polstrite asemele. Lisaks sai, siis ka ostetud ette püstakutele ära coiloverite keerme hülsid koos reguleer mutrite ja vedru vahe plaatidega, ehk siis läheb esi vedrustus väheke ümber tegemisele ja saab orig püstakutest coiloverid. See aasta ilmselt mootori kallalae veel ei lähe aga järgmiseks hooajaks peaks seda kah ilmselt vähe värskendama juhul, kui V8 muidugi peale ei tule. Järgmine drifti etapp toimub 28-29 sept, asukohta veel ei tea, aga ehk õnnestub selleks ajaks, siis väheke vedrustust paremaks saada ja üritan ka uue kapoti peale saada ning uued polstrid külge.
 - 

318i (MxxBxx) Coupe '90   - P2hkel

Niih kuna selle auto juures pole miskit toimunud peale selle, et mõned jupid maha võteud ja touringule külge krutitud, siis pole siia ka miskit kirjutanud, aga täna, siis sai vaikselt otsa lahti tehtud selle masinaga uuesti. Nimelt sai, siis toodud ära uus mootor koos kasti ja kõige muu juurde kuuluvaga, algatuseks, siis M40B18 kuna masinast tuleb igapäeva liikur ja võiks olla midagi ökomat, kui mu touring, mis lõpuks hakkas võtma sinna ligemale 14-15l/100km. Praeguse idee järgi tahaks igatahes saada oktoobri alguses uue mootri peale ja masina ratastele, ehk õnnestub ka väike tiir teha milles muidugi kahtlen, aga eks näis. Masin võiks legaalselt tänavale jõuda järgmiseks kevadeks mitte küll sellisena nagu algselt plaaanitud, aga eks tasapisi hakkan täiustama.
 - Lobamokkade rubriik
 - 

Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal

Ma ei ole kellegil käskinud tulla mustikasse ma lihtsalt uurisin et kui koliks mustikasse tagasi ja nagu näha siis olid need kes tulid sellega ka nõus. Ja mustikas olime me kah väljas. Ja ka vaikselt mõtted käivad punase osas.
 - 

Arenal ei ole midagi korraldanud. aga auto on jõudnud selllisesse staadiumisse kus lihtsalt ei ole mõistlik enam tänava peal sõita ja ei taha ka sinivalgetega ka väga pahuksisse sattuda kuna rahandus miniseeruimu küllaltki juba toetanud..
 - 

8st olen mustika keskuses üleval parklas.
 - 

Kõik võivad ikka tulla, aga mis arvate siis kas saaks äkki mustikas kokku kuna ilus ilms siis võiks kuskil väljas parklas olla. Või kas on ültse kedagi tulemas sest ei viitsi niisamsa kah hakata uuesti linna sõitma, kui 1 peaks kohal olema.
 - 

Mis homme toimub kas on huvilisi kah, kui on siis mis arvate kui koliks Mustikasse tagasi ei tahaks kohe mitte enda rulliga sinna arenale enam ronida.
 - 

Väga väikese nurga ja gaas koguaeg põhjas sai jah lõpuks kuidagi hakkama. Turbo peale esialgu ei mõtle pigem seda et natukene putitan seda mootorit veel ehk siis m50 sisselase, chip, nipet näpet veel ja hakkan ilmselt statoili võidusõidu kütusega sõitma. Kuna esialgu investeerin veel veidi vedrustusse, teen autot väheke veel kergemaks ja kindalsti lähen üle võidusõidu küttuse süsteemi peale ehk siis turva paak ja korralikud kütte voolikud kuna e30 süsteem ei ole lihtsalt vastupidav. Ja ehk järgmise hooaja keskel või kui õnnestub sponsoreid juurde saada siis enne järgmist hooaega plaanis siis ikkagi V8 peale üle minna. Turbo oleks küll huvitavam, aga selleks, et saada vastupidavat turbo masinat peab mootrisse investeerima ja sellist raha mul ei ole kohe mitte kuskilt võtta.
 - 

Mõned pildid kah siis.
 - 

Nuh ütleme nii, et aeglasema raja peal ei ole probleeme, aga kiirematel radadel peab veel harjutama ei tohi nurka suuureks kohe visata ja peab väiksema nurgaga sõitma ning peab hoo ülesse saama. Aga kuna mul aju piirab ka natukene võimsust, siis ei tea mida oleks auto teinud kui piiraja oleks oma kohapeal. Samas seisab garages veel ka M50 mootori sisse lase mis juttude järgi peaks andma ca 10kw juurde ja ühtlasi võiks siis ka chipi peale panna ning nipet näpet veel teha mootoriga siis peaks teoreetiliselt tulema kuskil 160-170kw millest isegi piisaks alustuseks. Praeguse seisuga ei tea kas teeb järg,miseks aastaks need asjad ära või otisb kuskil 4l V8 mootori ja paneb selle vahele kuna see on lihtsalt kõige odavam hobujõud bemmi puhul.
 - 

Kõige rohkem tekitaski probleeme esimene clip ja kuivaga ei tahtnud kohe mitte kuidagi sinna välja vedada ja nuh algselt alustasin ka liiga vara ja suure nurgaga, viimastel sõitudel hakkasin hiljem alustama ja kiirendasin kah niipalju kui masin hoogu suutis võtta spido järgi oli kiirus kuskil 100 kanti aga tegelik oli täpselt õige umbes 80 mis oli ka street klassi indeks, kui esimene clip käes oli siis peale seda oli rada lihtne ja märjaga ei olnud ka esimest clipi raske kätte saada. Muideks oli ka rehvides rõhk 4bari et oleks vähem pidamist, mis mõne jaoks võiks tunduda ebaloogiline.
 - 

Sai siis see nv käidud Laitses Drifti 5 etapist (street klassi 4 etapp) osa võtmas. Ja tulid ka esimesed võistlus kogemused. Ise olen üritusega ülimalt rahul top8-sse jõuda ei oleks osanud arvata, minu eesmärgiks oli saada ürituselt punktid mida ma ka sain reede õhtul, punkitd olid küll suht kehvad, aga ma sain siiski need kätte. Enamus teisest päevast proovisin ma igatpidi veinitada esimese cliping pointini välja, mis mul kohe mitte kuidagi ei õnnestunud, aga lõpuks Martin Vaga vastu õnnestus, kus ma lõpuks ka teised punktid kätte sain ja oma parimad ehk siis 53 punkkti ja sellega jäin väga rahule. Reede õhtul õnnestus ka gaasi trossist lahti saada, suured tänud Rait Lemberile kes mind aitas ja Karl-Sander Lebbinile kelle masina pealt uue ajutiselt saime ja õnnestus kvalifikatsioon ikka lõpuni sõita. Hiljem sai uue trossi järgi käidud järjekordselt tänud Laurile kes mind seekordki hädast välja aitas. Ja rohkem nagu tehnilisi probleeme ei tekinud mis konkreetselt seda võistlust oleks häirinud, järgmiseks võistluseks peab kindalsti midagi ajuga ette võtma ja ühtlasi rooli lati ja rooli võimu pumba üle vaatama kuna need hakkasid lõpuks natukene pahat häält tegema. Veel tänaks ka sponsoreid kelleks, siis on H.C.H - Motors kus mu auto enamus oma ehitus perjoodi veetnud on ja ka parandus tööd seal tehtud ja Truumu Diagnostikat kus mind mootori juhtmestiku ja muu elekrtritöödega on aidatud. Veel tänaks ka oma mehhaanikuid kes olid kogu aeg olemas kui miskit vaja teha oli. Varsti ka mõned pildid.
 - 

BMW 320i kupee '90 - bergo

Kui on madaldus ja laiad veljed ja mingit x-stretchi teinud ei ole siis vist väga ei kannata ka tagumisis rattaid sirgeks ajada, aga muidu saab tagumisi rattaid sirgeks sellega kui teed tagasilla tala õõtsa kinnitused reguleritaavaks, selleks on spets kitid müügil või siis freesid lihtsalt seda kinnitus ava väheke uvaalsemaks ülesse poole, aga liiale ei tasuks minna.
 - 

Lobamokkade rubriik

Tellisin ise Acarist uued klaasid, e34 omad olid vist miski djauto tootjalt ja 2x kaugtule klaas ja 2xlähitule klaas, läks maksma miskine 24,60.- koos tulid ilusti koju ära ja aga läks miskine 6 päeva, kui ei eksi.
 - 

Bmw e30 kupee v8 4.0

Ainult seibidega jah ei käi, aga kui käädmikud kah ümber teha, siis hakkab vastu poolraame ja stabikat käima vähemastigi minul hakkas.