Kõik, mis orub postitas
-
Kes, kus ja keda nägi
Kui ei eksi, siis Leks seisis mul töö juures maja ees just. Läksin proovisõidule kliendi omaga just.
-
325i '86 - orub
REV1 is the normal rev limit and REV2 is the limit when Handbrake/switch is engaged.
-
325i '86 - orub
Väike eelvaade kui esimesed paugud ära käisid Teine kanal tuleks ka veel tööle saada, siis peaks parem saama https://www.youtube.com/watch?v=oqHsIqGQkU8&feature=youtu.be
-
325i '86 - orub
- 325i '86 - orub
Laupäeval tegin silencerid õigesse mõõtu. Politseile ei meeldinud auto hääled Ootan Hiinast ühte pakki, kui see käes ja asja toimima saab, siis edasine info Paar pilti eilsest- 325i '86 - orub
Elan vilde teel Ostsin eelmine aasta oktoobris uue tagapüti kuskilt e-poest. Kuna mootor oli laiali siis hakkasin sõitma jaanuari teises pooles ja mõne kuuga oli pütis miskit lahti. Jube närvi ajas see plärin Seega saigi juba selline lahendus tehtud- 325i '86 - orub
- 325i '86 - orub
Tegin sumpsi natukene ümber. Panamera resod ja cayenne turbo sumpsiotsad. Pilti proovin lähiajal teha.- 325i '86 - orub
Ebay.de tellisin ja Leder Vision oli firmaks.- 325i '86 - orub
Sai vahepeal istmetega tegeleda. Tellisin e-bayst katseks keskmise osa nahad. Tunduvad korralikud tükid ja tulevikus saab ka siis ülejäänud detailid tellida.- 320i (M50B25) '90 - RaidoM
- 320i (M50B25) '90 - RaidoM
Lähen homme just UM-i ostma neid Laupäeval sõitsin Märjamaal mööda ja kapott oli üleval sul- 325i '86 - orub
- 325i '86 - orub
- 325i '86 - orub
Töötan Peugeotis Nii et jahh päeval seisab seal, aga muidu Mustamäel. Polstrid said eile vahetatud ja nahahooldus ka tehtud neile. Panin ka uue uksekile ja teip on seal tugevdamiseks. Aku sai muidugi tühjaks ja valmis pilti pole veel.- 325i '86 - orub
- 325i '86 - orub
Auto müüs keegi Ääsmäelt. Nime ei mäleta. Tegu preface-iga, tuled ees teised. Tagatulede vahel plastikut pole. Stanged ja laiendid klaaskiust. Tagumine vahetati minu käes olles ära kindlustusega ( sõideti tagant sisse) ja uus leiti gup-tuningust. Sellel stangel jah muidu kaasas alus mis läheb tulede vahele ja number alla stange külge, aga ei tahtnud ise niimoodi.- 325i '86 - orub
Tere Auto küll juba 2011 aasta sügisest minu, aga teeks teema, et oleks omal ka hea jälgida mida tehtud. Tehasest veeres välja 1986 juuni. Mootoriks 2,5 126kw. Laiendid ja stanged olid ostes küljes juba. Värviks Diamondschwarz. Lisad leiab alt poolt nimekirjast. Selle aja jooksul mis minu käes olnud, olen teinud (kõik muidugi meelde ei tule): September/oktoober 2013 esimesed rattalaagrid esimesed stabika kondid roolilatt uued sharniirid käsipiduri klotsid käsipiduri klotside kinnituskomplekt käsipiduri kinnitus plekid diffri simmekad diffri puks differ keevitatud tagasilla suured puksid tagasilla õõtsapuksid kardaani vahepukk hammasrihm koos rulliku ja veepumbaga generaatori laagrid Põhi keevitatud 2014: salongiventilaator September 2015: Ees kettad ja klotsid Taga kettad ja klotsid Taga suportid remonditud summuti vahetatud Kardaani ja kasti vaheline kummipuhver Jaanuar 2016: plokikaane tihend+lihvimine+klapisääretihendid uus nukkvõll uued nookurid Aprill 2016 Tagasilla suured puksid-Strongflex No. Description 300 ZENTRALVERRIEGELUNG ELEKTRISCH 311 ELEKTRISCHER BEIFAHRERSPIEGEL 320 MODEL DESIGNATION, DELETION 326 REAR SPOILER, DELETION 339 SATIN CHROME 350 WAERMESCHUTZGLAS GRUEN, RUNDUM 401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC 428 WARNING TRIANGLE 481 SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER 551 ON-BOARD COMPUTER II W REMOTE CONTROL 661 BMW Bavaria C Business RDS 675 BMW SOUND SYSTEM 680 MANUAL AERIAL 708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II 915 nur Boden konserviert- O: parem peegliklaas, kaugtule klaas
Jätkuvalt otsin- O: parem peegliklaas, kaugtule klaas
Tere Ostan paremat peegliklaasi SINISE tooniga. Samuti oleks vaja kaugtule klaasi ja plastik jullasid millega tuli kinnitub raami hoobade külge (3 tk) Andres 55693900 Tallinn- O: 325 summuti
Tere Oleks vaja 86 aasta 2.5 126kw autole summutit. KATi autol pole. Peale kollektorit kuni lõpuni välja või lõpupütt. Andres Tallinn 55693900- M; azev veljed, v8 pidurivõim, typ188 kaan ja hüdrokässar
Istmetest pilti?- O: välimine ukselink
Ühte on vaja. Seda ma ei tea kas kummi nuplakad on lingi või kere küljes. Õhtul saan läbi sõita ja vaadata. Kuna foorumisse ei satu tihti siis helistada. Ja sooviks tallinnas kätte saada kohe Andres 55693900- O: välimine ukselink
- O: välimine ukselink
Tervist Oleks vaja ukselinki kuhu pole poldid pooleks keeratud Andres 55 693 900 Tallinn - 325i '86 - orub
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus