-
O: M-tech 1 stange
Soov osta M-tech 1 stanged nii esimene kui tagumine. Samas võib pakkuda ka M-tech 1 tiiba pagasiluugile. Paku enda stanget koos hinnaga. Pakkumised PS või meilie. Saareoks0@hotmail.com
-
2013 riided, meened, trükised
Miks ei saa ? Ei kanna särki püksis. Ja särk pole ümber ka. Täitsa mõnusalt. Pilti tegema ei hakka Aga eks sõbrad ole tunnistajad. Kaalun 82 Kilo.
-
No ma ~192 cm pikk ja täitsa okei. Normaal kaalus ja L paras. Suuremat ei taha ja väiksem ei oleks enam see.
-
Väga ilus särk, tellisin helesinise L suuruse. Alguses tundus mega suur kuidagi aga selga pannes väga okei. Oleks S suuruse tellinud siis oleks särgi kaenlaalused häirima hakanud, sellelgi särgil õrnalt vastu aga ei midagi häirivat. 5+ Kui tellimus uuesti avatakse siis tellin kindlasti veel midagi.
-
Vb "põkid" tellisid oma naistele ka särgi. Särk nagunii UNISEX
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
Pre Udutuld kunde oma ja kunde ääretuld (bosch)
-
M: Kollast kilet tulede toonimiseks
upitame
-
M: 15" 4x100 Titan valuveljed.
Mul ka ühed ET 38 veljed aga käivad vastu.
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
Täna võimalik esiklaasile järgi tulla ?
-
MÜÜDUD
Okei, eks kui ressurssi tekib siis tellib
-
MÜÜDUD
Terv! Kas Ta-Tehnikud saadaval jälle ?
-
M: 15" 4x100 Titan valuveljed.
Samas vajavad ka vaheflantse, et e30 alla istuks.
-
Rohelise kirjaga on need kes maksnud ? Kui jah siis võid minu ka listis roheliseks teha. Eile tegin ülekande ära.
-
M: Kollast kilet tulede toonimiseks
Täitsa saadaval veel. Andke hagu kuniks veel jätkub 30 x 30 tükiga saab 4 ümmargust e30 tuld ära kiletada. Kes veel ei tea, siis lihtne paigaldada, eemaldad kile ja kleebid klaasile. Eelnevalt muidugi puhastad ära.
-
Helesisine T-Särk suurus L 1tk + Saatmine Smartpostiga Rapla Maxima. Palgapäev alles 17ndal. Sobib kui siis ülekande teen ?