Kõik, mis Feedback postitas
-
318IT Design Edition '94 - Feedback
ex peab proovima..
-
Tänud hiis.. Mure ka ikka see jahutus.Kuna mõtlesin,et äkki see uus termostaat võib olla vigane,siis sai ostetud uus jälle. Mure ikka see,et auto temperatuur ei taha mitte kui kuidagi minna keskele,jääb koguaeg natuke puudu.
-
eile vahetatud siis rootor ja jagajakaan..
-
Kuna pole ammu juba pilte teinud siis sai eile tehtud. http://fotoalbum.ee/photos/Feedback/sets/1131369?page=2
-
M: Kollast kilet tulede katmiseks, Nüüd olemas SMOKED kile
Sooviks ka hinda selle kohta..
-
M/V: randiga 16" valuveljed
Mis oleks lõplik hind millega ära annad? Vastus PS-i
-
BMW 316it (design edition) '93 - Renx320
Ja jälle tagasi foorumis
-
BMW 320 '90 - Marko S
Hea et see auto jäi meie klubisse..
-
Auto on hetkel must.. Kui ennem ei jõua, siis teen pilte kui olen tallinnas tagasi..
-
Autoga olen soomes ja laeva peale sain kenasti,aga kui koju tulen siis loodan peale ja maha saada samamoodi. Koju tulen teise laevaga Auto sõidab kenasti ei ta tee mingeid lollusi mul.. Sai ka siin ventikas korda tehtud mis oli muidugi kinni jäänud..Kui koju tulen üritan ukse ka ära värvida:D Präeguseks kõik ja head rullitamist kõigile..
-
Nüüdseks vahetatud mootoripadiad,käigukastis sai õli vahetatud ja bensiinipaak on ka vahetatud Homme autoga soome ja loodan autoga peale saada kuna see suht madal mul Termostaadi viga see ei saa olla, kuna olen selle juba vahetanud välja.
-
Täna sai siis vahetatud veepump,rihm,rullikud ja viskosidur.. Mure ka selline, et sõiduajal ei lähe temperatuur poole peale,vaid jääb üle veerandi natuke... Millest see saab olla?
-
Tänaseks vahetatud karter(tänud siimule) ja auto sõidab jälle.. Sai ostetud ka autole uus(kasutatud) sisu kuna juhiiste oli juba liiga lõhki. Eks kui koju saan siis tulevad ka mõned pildid.
-
Liigud tegin ära autol Ennem soome sõitu suutsin bussijaama juures karteri puruks sõita. Autoga pole erilist muud saanud kui ainult ette lisa. Kui Eesti jõuan tagasi, siis teen auto sõidukorda. Aga präeguseks siis kõik ja head rullitamist kõigile.
-
BMW 324td Touring '92 - Henri
Ma tulin just Ridalast ja seal on suht porine ning sellest ka tingitud,et alati kui ma Ridalast tulen siis on minu vagun nii porine.
-
BMW 324td Touring '92 - Henri
Olen ka näinud seda haapsalus oma 2 korda ja muud ei oska öelda ,et väga kena vagun.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
kuhu siis lõpuks minek on?
-
olgu peale teen mingiaeg liigud ära,kui aega saan
-
Eks kui auto korda teen,siis teen liigud ära:D
-
Tuleb välja jah nii.. aga ma ei jõua teha neid liike,sest koguaeg juhtub midagi
-
täna sai siis auto värvitud.. Kui ma korra linna läksin teise autoga siis värvia tahtis bmw välja lükata,et kuivama.Aga luuk jäi kile taha ja kile omakorda tõmbas gaasibalooni auto peale ja tuli kriimud,mölk ja klaas läks katki... Aga homme poodi ja tuleb osta väheke värvi ning uks üle värvida UUED PILDID: http://fotoalbum.ee/photos/Feedback/sets/1131369
-
Sai siis pildid tehtud.. auto näeb präegu samasugune välja http://fotoalbum.ee/photos/Feedback/84450451
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
kahjuks ma ei tule see nädal sinna,kuna auto pooleli,aga järgmine nädal olen platsis
-
Autot sain täna siis pahteltatud aga homme vaja veel pahteldada ja ühestkohast on vaja keevitada.. kui hästi läheb siis vb homme auto läheb krundi alla
-
ei mäleta küll et eile või üleeile oleks sõitnud seal kandis :roll: