Hüppa postitusse

Renx

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Renx postitas

1. pulmast tulin siis jah ...tänud 8)
  2. Täna rändasid autosse vähe sportlikumad esiistmed.Nüüd vaja veel ülejäänud sisu ka tumeda vastu vahetada ja siis võib vast pilti ka klõpsida .Ahjaa uued reg. nr-d tellin ka täna ära .hetkel kõik.Renx
  3. 15" ja ees 82 laiad, taga 8,5". Laivis on mulje parem,kui nendel kehvadel piltidel ja mina olen rahul selle värviga hetkel
  4. Pole siia pikka aega midagi kribanud.Vahepeal toimunud siis niipalju, et keevitatud üks velg(hakkas õhku läbi ajama..tänud Allan L-le)+ täna tuiskasin veljed mustaks.Esituled muutusid ka vähe tumedamaks...samuti tuiskasin lakiga üle tagatuled ja kõik 4 suunatuld.Kapotialt lendas minema ribadeks tosoolilõdvik, mis asendus Siimu käestsaadud vanauuega ...siinkohal suured tänud, et mees viitsis enda auto pealt jupi maha kruvida, et ma lõuna eestisse ikka sõita saax 8) ...ja reedel tegin õlivahetuse ka ära ...hetkel kõik..panen paar pilti ka.
  5. Renx vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    sain korda...tänud Allan L-le 8)
  6. Renx vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Tere,mul väike mure. Nimelt vaja ühte plekkvelge veidi keevitada(umbes 3cm mõra sees)...kes täna-homme TLN-s soodsalt ära viitsib teha?Tänud juba ette!Renx 56 498 445
  7. käidud, joodud, grillitud jne....ja igakell läheks tagasi ..niiet nautige puhkust krt :twisted:
  8. kui ilm ok, siis arena ja kui vihm jne...siis ntx mustikas.. :roll:
  9. rahu, natuke uumorisoont ka peale rasket tööpäeva :wink: ...no avaldati arvamust sou vatt...teed ju autot ikkagi endale ja kui sulle meeldib, siis savi mis teised arvavad...vaata minu tranduletti...rulliga värvitud, individual käetugi....eelmine mootor sõitis aint vana õli jms peal....poofik pole ve?...niiet lenda aga laivi 8) ...aga need tuled sobivad siiski rohkem kuskile mujale...
  10. oot mis krdi jama see on? :?
  11. homme on keegi tulemas? :roll:
  12. oh teid küll :twisted:
  13. Renx vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Õnne siis Paka-le ja perele :: :: :: :: :: :mrgreen:
  14. ilus e30 8)
  15. Tänud ...üks vanake said jah pmst jälle ellu äratatud 8) ..paar pilti siis võrdluseks: Ostes: Vahepeal: Ja nüüd: ütleme nii, et olen rohkem, kui rahul 8)
  16. ise arvan ka sama, kuigi enamikele meeldis moosikaga rohkem :roll:
  17. ei ...see lihtsalt kodukandis üks parimaid kohti, kus saab isegi õhtusel ajal talutavaid pilte teha(suht norm valgus)
  18. Tänase seisuga siis Tagumine stabikas ka külge kruvitud, vana antitiib ja kapott ka müüdud.Mõned pildid, siis kruiisilt ja sõbra calibraga sessioonilt 8) ...pildid by Airi L ja Kaido1 http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?id=18442619&size=l&album_id=314545 http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?id=18442621&size=l&album_id=314545 http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?id=18439921&size=l&album_id=314545 http://nagi.ee/photos/photo_sizes.php?id=18442631&size=l&album_id=314545
  19. jeesh, suvi ju alles ees, küll jõuab 8)
  20. mõnusad pildid 8) ...ja kui ma neid grilli pilte vaatan, siis....krt järgmisel korral ma ei värvi bemmi tööjuures 13h jutti enne kruiisi....ei jää magama vähemalt
  21. minu masinal polegi jah tagastabikat ja kui kellegil vana antika vastu huvi on, siis 6 euri ja saate omale :wink:
  22. sai siis eixi varuosa ladu veidi tühjendatud ja minu autole tulid, kapoti sisemine matt+ pikk kummitihend, salongi orig. jalamatid, üks plastikjubin salongi ja tagasillale stabikavarda kmpl....tänud eixile jällegi 8)
  23. mitmevärviliseks siiski ei jää...
  24. kogunemisele ei jõudnud, kuna tegelesin veidi autoga.Kruiisi ajaks peaks saama jonksu asja 8) ...mõned pildid ka siis: vana kapott:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.