Hüppa postitusse

Magnus

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Magnus postitas

1. Pump käes ja uus radiaator ka tellitud, läheb siis 2.4td oma. Paneks vahelduseks mõne parema kvaliteediga pildi ka siia.
  2. Magnus lisas teema, kohas Varuosad
    Oleks vaja m20 karterit. Tel 56750962
  3. Mõlemad nüüd 5x120 jah
  4. Üks pool on tehtud
  5. Müüa M-tech 1 küljelaiendid, hind 70.- Tel 56750962
  6. Müüa võimanedi Magnat võimendi: Moc RMS: 1 x 500/700/1000W 4/2/1 Ohm Moc MAX: 1 x 1000/1400/2000W 4/2/1 Ohm Stabilny przy 1 Ohm Pasmo przenoszenia 5 - 250 Hz THD 0,05% (1kHz) Czułość wejściowa(RCA) 0,2 - 6 V Rezystancja wejść 20k Ohm Filtr low pass 40 - 250 Hz Bass boost (podbicie basu) 0-12 dB Filtr subsoniczny: 10-40 Hz Wymiary 550 x 50 x 261mm Hind 110.- 56750962
  7. Müüdud, kasutajale hardcore.
  8. Magnus lisas teema, kohas Varuosad
    Müüa kütusepump koodiga 580 464 013, hetkel oli kasutusel 2,5l mootoril. http://www.autopartoo.com/oem/bosch/0580464013.html Hind ma ei oska panna, sest mul ei ole ettekujutust sellest. Tel 56750962
  9. 40.-
  10. Müüa siis pagasniku luuk, on küll servast värvialust roostet, aga usun, et sellest saab veel ilusti assja. Hind 15.- Tel 56750962
  11. Nüüd on coil pack ka olemas ning hetkel ootan pakkumist originaal boschi 044 pumbale
  12. Ei ole selle karpaga nii hull midagi vähemalt minu arust Ma olen kõik oma möödasõidud saanud edukalt tehtud, aga ei muidugi kui nüüd olin kuu aega oma e39-ga sõitnud siis uuesti e30-nega sõites ma mõtlesin, et see ikka üldse ei liigu. See mis mind on erinevalt teistest tagasi hoinud mootori vahetuste mõttetest on olnud siiani veel see, et ma olen endale üritanud selgeks teha selle, et ma teen teise ja võimsama.
  13. Aitäh, edu läheb vaja Sellest vabariigi sünnipäevast oli kõvasti kasu Täna terve päev likvideerisin teiste jama, esi raami nurgad olid alt cooleri torustiku jaoks kuvaldaga ilmselt mõlki löödud ja päeva lõpuks lõikasin üheltpoolt tagumise alumise nurga ka välja ning alustasin uue pleki paika aretamisega. Ainult, et pildi kvaliteet on väga halb.
  14. Nii ma mõtlesingi, kui peks tõesti nii minema.
  15. BMW 520 2.0 r6 110kW Liik: sõiduauto Keretüüp: sedaan Esmane reg: 12/1997 Mootor: 2.0 r6 (110 kW) Kütus: bensiin Läbisõidumõõdiku näit: 330 000 km · hooldusraamat Vedav sild: tagavedu Käigukast: manuaal Värvus: hall met. Reg. number: 360AXA VIN-kood: Varustus Turva- ja ohutusvarustus roolivõimendi kesklukustus (puldiga) ABS pidurid turvapadi signalisatsioon veojõukontroll Mugavusvarustus elektrilised akende tõstukid elektrilised välispeeglid püsikiiruse hoidja Sisustus istmesoojendused tagaistme seljatugi allaklapitav nahkkattega rool multifunktsionaalne rool reguleeritav roolisammas käetugi ees käetugi taga jalamatid Audio, video, kommunikatsioon stereo (CD, originaal) kõlarid CD Box Rehvid ja veljed talverehvid (naastrehvid) valuveljed (15) Tuled esitulede pesurid Muu varustus välistemperatuuri näidik esiklaasi soojendus tagaklaasi soojendus veokonks (teisaldatav) Tehnilised näitajad Kere istekohti: 5 uste arv: 4 Mootor võimsus: 110 kW Kütus kütus: bensiin kütusekulu linnas: 9 l/100 km kütusekulu maanteel: 7 l/100 km kütusekulu keskmine: 8 l/100 km Muu informatsioon Ülevaatus kuni 12.2014, Eestis arvel, hooldusraamat Sõiduki asukoht: Harjumaa, Eesti Esineb iluvigu, aga uksed ja pagasnik on 100% ilma roosteta. Istmed on terved , aga riidest sisu. Vaatan üle kõik pakkumised, aga kindel on see, et autot plaanis müüa ei ole. Ainult vahetan Ise kolmas omanik terve selle aja peale, eelmine vanem meeterahvas omas seda autot 1998.st aastast ja igaaasta on täidetud ka hooldusraamatut. Müüja Magnus Kalmann Harjumaa Telefon: näita numbrit Saada e-mail
  16. Siis tahab keegi venemaalt mu e30-nt vaatama tullla :D
  17. Keegi teab mis riigi number on algusega +79? On see venemaa?
  18. Oleks vaja ruttu seda kõige tavalisemat lisa ette, aga üle 5 euri väga ei raatsi maksta ka selle eest. Võiks olla tallinnas, 56750962
  19. Täna soetasingi küljed elava käest ja ilma nende otsteta kuna mulle kuidagi endale meeldisid rohkem
  20. Kui arvutada mõlema hinnad koos saatmisega kokku siis ilmselt tavalise kujuga.
  21. Kuna kuulutust enam ei leidnud siis panen müüki selle 120 euroga. Hea projekt millega alustada kuna kere on suhteliselt paljas.
  22. Hetkel elan sellist rahulikku elu, et ei osta eriti autodele midagi ja lihtsalt sõidan kuna rahaline seis ei lase kõike soetada, mida tahaks, aga aprillist lähen 5 kuuks välispraktikale siis on vahendeid ja aega rohkem
  23. Langetasin siis otsuse kuigi igapäev mõtled jälle ümber, aga see ilmselt jääb. Ehk siis a24-s on auto veel nädala müügis ja kui ei peaks keegi ära ostma siis kevadel ostan uued karbid, mitte, et need oleks mädand, aga mõlgid sees kohati ning teen taga põlle alt need nurgad korda. Lõpuks ka siis ülevärv ja see kord ei hakka mingit pulli tegema (lasen sõbral teha, kes on ise automaaler) et poolmatt, kapott teist värvi või midagi vaid ilmselt lähen kallimat teed ja võtan ikkagi metallik sinise värvi. On küll kolm autot, mis vajavad hoolt, aga see e30 on selline haigus juba, et samas igakord, kui näitama lähen siis ei tahaks, kuidagi maha müüa

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.