Hüppa postitusse

Magnus

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Magnus postitas

1. Magnus vastas lepa teemale, kohas Probleemid
    Küll need peavad, meil taunusel töö juures on 930 hp ja peale igat sõitu peaaegu oli saalte vahetus ja kepsu poldid peavad siiani, samuti ARP. Umbes 5-6 korda lahti võetud see suvi siis.
  2. Magnus vastas lepa teemale, kohas Probleemid
    Kui kõverad siis ilmselt ongi raske, aga kui mitte siis tulevad vägagi lihtsalt
  3. Camber plaadid olemas, aga tiivad siiani veel puudu
  4. Sai ikkagi ennem kokkupanekut otsustatud, et kogu see õline kapotialune tuleks puhtaks pesta ja täna tegingi pesu ära. Nüüd ikka hoopis teine asi, ainuke asi on, et lõi värvi lahti osadest kohtadest ja tõi rooste välja, aga need tuleb lihtsalt ära teha. Homme siis ehk panen juba plokikaane peale, kuna koolis ka vaja käia siis õhtuti tunnijagu on veel peale tööd aega teha. Lisaks veel nüüd olemas klaaskiud m-tech 2 stange ja täna jõudis kohale klaaskiust kapott.
  5. Ühesõnaga neid saaks, aga ilmselt mitte esmaspäevaks ega teisipäevaks ja kuna mul enda omad nüüd olemas siis polegi erilist vahet, tellige ära
  6. Nii piduri toru on vahetatud, aga ainsaks takistuseks on siis hetkel mõlemal poole olevad need reguleerimisvardad, ühte mul pole ja teine oli kõver, lisaks veel ka genekas ja nüüd peaks selle ka lõpuks kellegilt ära ostma siis saaks juba ülevaatusele minna Talv tuleb juba peale, aga auto ikka ei liigu, see ka jama
  7. Unustasin pilti teha, tahtsin tööpäeva lõpus kaasa võtta, aga läks meelest, põhimõttelist hetkel ta lihtsalt keevitas need küljed plaadi külge, aga see ilmselt pole just kõige parem ja nüüd hommseks saan vastuse, et millal ta saaks freesiga kõigile teha
  8. See näidis jõudis täna mu tööjuurde, aga kuna ma ise ei käinud siis homme kohe peale kooli kui lähen teen pildi ja laen siia.
  9. Oleks siis soovi soetada klaasplastist esitiibu faceliftile ning ette camber plaate mõistliku hinnaga. Tel 56750962
  10. Ega kui sa korra oled juba seda puuri keevitanud ja üle värvinud siis vaevalt, et järgmiseks aastaks see keevitatud on Ei muidu meeldis endalegi
  11. Vaatasime ise ka seda Kahjuks pean natuke rikkuma su tuju kuna puur, mis sinna oli tehtud oli pooleldi keevitatud ja pooleldi mitte, nt kõik mis jäi polsti poole oli tegematta ning lisa kõrvad ühelt poolt tehtud, teiseltpoolt mitte ning kõige pullim on see, et see läbis tehnilise kontorlli see nädalavahetus, aga ilmsel pealemaksuga kuna reaalselt pole võimalik nii läbi saada. Kui meil oli puuriga tehniline kotiti seal soomes ikka räigelt, et oleks 8,5 sekundi oma.
  12. Meil on selle jaoks mingi pomps ikka võetud
  13. :D
  14. Ta ütleski, et ta saab teha 8 mm paksu selle serva ja see plaat 4, ma ei saanudki hetkel aru, et kuidas ta näidise teeb kuna hetkel frees katki. Muidu tuleks jh kõik ülejäänud freesiga.
  15. Ma tegin ka väikse päringu ning tk hind oleks 2.5 euri ning esmaspäevaks lõikab välja näidise ka.
  16. Vaikselt täna alustasin siis plokikaanega. Tihendid, rullikud, rihm ja simmerid ka juba käes
  17. Võtaks ka siis juba
  18. Keegi sai rulliga kuskile reklaami või saatesse? :D
  19. Uus plokikaas on käes Ma nüüd ei tea, kas üritan seda portida, aga ilmselt pole mõtet proovida kuigi see ei tundunud olevat midagi rasket
  20. Nüüd siis selgus tõsiasi, et plokikaanega pole mitte midagi teha, algul vaatasime küll, et ohh nookurid jumala korralikud ja klapisääre tihendid nagu uued, et ehk poleks pidanudki lahti võtmagi, aga kui hakkasin klappe ära võtma siis viimaste ära võtmisel järsku märkasin, et klapivedru all jookseb pragu, ilmselt on need sellest, et on halvasti paigaldatud juhtpuksid. Kokku võttes siis kahel on pragu sees ja nüüd siis selle porditud plokikaanega pole midagi teha. Muidu nukkvõll ka täiesti korralik, sisselaske klapid polnud ka läbi lasknud, aha selle eest kõik väljalaske klapid olid Pilt ka, päris s**t kvaliteet, aga on näha
  21. Müüa äsja liivapritsist tulnud 14 tolli ja 6 laiad kärjed, firma täpsustan homme. Hind 70.- vahetus võimalus samuti mõne e30 jupi vastu Tel 56750962
  22. Müüa westgate ja ise tehtud väljalaskega bmw m20 jaoks. Väljalase ilmselt vajaks ehk natuke üle keevitamist, samas kindla ostja puhul võin ise ka üle keevitada ning wg on audi oma. Hinnaks paneks esialgu wg 30.- ja kollektor 25.- Tel nr 56750962 ja asukoht asjadel on harjumaa kose.
  23. Kiirendust kindlasti mitte Aga täna ikkagi jõudsin nii kaugele, et hommikul võtsin polkikaane maha ja tuleb uus rihm, polkikaane tihend, klapisääre tihendid, siis lasen ilmselt igaksjuhuks üle lihvida plokikaane ja klapid sooveldan ära. Tänu sellele saab nüüd ka kõik juhtmed ja voolikud ka korralikumalt paigutada.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.