-
roolilatt
kui ta sul koguaeg ühe sama kohapeal teeb selle nõksu siis on ristid omavahel nihkes
-
M: e30 kere
Kas mootor on olemas ja mis moto?
-
m: 3xmasinat juures 318-325 fl/pfl, touring/sedaan/kupee osasid
kas korralikke esitiibasi oleks? A varuosa.
-
M: 1986 318i 75kW pre-face e30.
Esimesi tiibasid müüd?
-
P:Süütelukk
njh mul võti kadunud aga kas keegi umbes teab palju uus süütelukk maksta võib.
-
tänud aga mul on roolilukk peal ma pean vaatama kuidas selle lahti saaks
-
Kas see on määrav süüteluku vahetamisel et roolilukk on peal? Ning kuidas süütelukku ültse vahetada?
- M20B20 Vaakum
-
M20B20 Vaakum
Kas keegi saaks anda M20B20 mootori vaakumi jooniseid ?
- Õhulugeja M20B20
-
Õhulugeja M20B20
Eks ma püüan siis esimesel võimalusel pildi teha
-
Õhulugeja M20B20
see ilma katita koodil on midagi valesti läinud? Googel ei leia siukse koodiga asja
-
Õhulugeja M20B20
aga palju siis sellel kw on? see pistik on kummaline sellepärast et kuskil pole siukest :/ muidugi see on mul esimesed kokkupuuted sellega ning ei tea seda väga hästi aga kui kellegil on siukse pistikuga õhulugejat siis äkki annaks vähemalt tootekoodi vms?
-
Õhulugeja M20B20
Lugu siis selline et sain mootori millel polnud kaasas õhulugejat ja ei suuda tuvastada milline õhulugeja minema peaks. Kodus on olemas õhulugeja millel on pistikus kõik 5 klemmi olemas(aga see pole kindel et töökorras).Siis proovisin ühe teise 2.0 mootori pealt õhulugejat mis on ka teistsuguse pistikuga ehk siis 4 klemmi ja 1 äärmine on vaba. Aga pistik mis autoküljes on nii et 2 klemmi, siis on tühi ja 2 klemmi. Pole mitte kuskil siukese pistikuga õhulugejat näinud et kui kellegil on siukse pistikuga õhulugeja siis palun antke teada.
-
Stanged
Mehis
Foorumikasutaja
-
Registreerus
-
Viimati külastas