Kõik, mis harcore postitas
- 

Huvitavad pakkumised müügiplatsidel

ma arvan ka et ajab marru
 - 

http://www.soov.ee/harjumaa/BMW_316_i_E_30___2705168.htm?ca=1&w=3
 - 

318i kupee (M52B28) '87 - Sõge

mis moodi sa need koopad sinna panid et külge ei pidanud lahti lõikama? mul see veel ees mõne päeva pärast saan alguse teha.
 - 

BMW 320i kupee '89

nii auto on tükk aega seisnud ja täna sai siis otsustatud et tuleb leida doonor kõrvale ja ka sai töökaslasega kokku lepitud saan kasutada tema garaasi mõne päeva pärast sõitutan auto siis töökaaslase juurde ja siis läheb lahti keevitus tööd mida olen pikki silmi oodanud peale keevitust tuleb aga suve oodata et auto lõplikult valmis saada aga vahe peal saan teiste vidinatega tegeleda.
 - 

http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=13&t=124241
 - 

kas see siin foorumis ka müügis mitte ei olnud?
 - 

BMW 320i kupee '89

enne ei vaadanud sinna sisse seal kõik originaal võtmed vms ainult üks asi on puudu. need võtan ma küll auto küljest ära
 - 

on keegi seda vaatamas käinud ja teab midagi rääkida http://www.soov.ee/tartumaa/BMW_325i_Pre_Face_2666454.htm?ca=1&w=3
 - 

h2 on need koopad kallid aga edu autoga
 - 

see auto oli enne 700 euriga müügis ja nüüd hinda juurde visatud http://auto.motors24.ee/vehicles/401702-BMW-316-1989.aspx?pg=0&sort=paid ise sai seda vaatamas ka käidud kui hinnaks oli veel 700 euri.
 - 

BMW 320i kupee '89

eile sai siis koju tasitud juhi uks ja taga luuk koos tagatiivaga tänud elavale ja eixsile
 - M: 316i(2.5 141kw) kupee
 - 

BMW 320i kupee '89

plaanis ka autol süda vahetada m20b25 vastu seega siis jääb vana moto üle m20b20 95 kw või saab sellel kuidagi kw juurde
 - 

M: Uued Borbet A 9x16 & 7,5x16 veljed (tellimisel)

kahju ma siin juba mõtlesin et kui rull valmis et tellin ka omale Borbet A velje 16"
 - 

BMW 320i kupee '89

mul pole ka keevitust ja ei oska ka keevitada selgeks tahaks saata selle keevitamise. alla ma kohe kindlasti ei anna ja tänud edu läheb kohe kindlasti vaja vaatasin jah ühte musta kupee millel sama sugused veljed ja hakkasin mõtlema et ot kas sama rull või
 - 

BMW 320i kupee '89

sai teist väheke laiali võetud ja nüüd oleks vaja leida kes keevitaks mu rulli ära kuna ise ei oska keevitada et kes pärnus sooviks veidi aitata mind siis võiks märku anda olen ka nõus maksma selle eest
 - 

samas tahaks ka uued panna oma rullile aga pole kedagi kes keevitaks
 - 

mis sa oma tagumiste koopastega teed kas ostad uued või teed ise?
 - 

BMW 320i kupee '89

oleks seda raha rohkem siis oleks ka korralikum rull mul aga on huvi teha ja raha ka tilgub siis lihtsalt pole võimalik korraliku kere soetada.
 - 

M: E30 324d -85 mattmust

sa plekkvelgi eraldi ei müü?
 - 

tundub normaalne keevitus olema sul ka tagumised koopad läbi?
 - 

BMW 320i kupee '89

olen kahe vahel uued on 103 euri tükk välimine aga seda pole veel jõudnud uurida palju see plekk maksab.keevitada on mõnuga tuleb ka moto maha võta sealt käigukasti alt tuleb ka kere keevitada mida rohkem ma kruvikaga kere kallal nokin seda rohkem tuleb auke juurde mida vaja teha
 - 

BMW 320i kupee '89

nii otsustas ka salongi soojendus minuga koostöö lõpetada paned lüliti sisse lükkad näpuga käib polteist ringi ja siis jääb järsku seisma võtsin siis ta maha ja vaatasin et see lahti ka ei käi.tuleb uus sebida.
 - 

otsin keevitajat

ma ka otsin keevitajat kes keevitaks minu rulli ära korralikult oleks hea kui asukohaks oleks pärnus kiri siis PS
 - 

M: BMW e30 kupee osadeks !

kuidas sul tagumised pori koobad on? oleks huvi nende vastu mul oma jaol vaja FL