Kõik, mis harcore postitas
- 

Lobamokkade rubriik

See video oli siin kusagil olemas vaatasin eile kahju on jah rullikast
 - 

Huvitavad pakkumised müügiplatsidel

Hinnad on jh ilusad
 - 

Pikalt on jah see PREFace olnud pikalt müügis.
 - 

Lobamokkade rubriik

@sass MargusRaska Tema tegeleb keretöödega.
 - 

Lobamokkade rubriik

Kas see aasta ka riide nänni tuleb?
 - 

Kes, kus ja keda nägi

Nägin just sindis kasutaja gtboy rullikat sõitis suunaga tori poole. Ilusad hääled olid.
 - 

@sasskõik oleneb mis seisus kere igast kohast on, kõik võivad öelda et on korralik ja puha.
 - 

Selle punase diisli omanikule ma eile kirjutasin et kas täna nagu vaatama saab tulla aga siiani on vaikus.
 - 

Suvine kokkutulek Oore 2017

Kahju et see aasta kohale ei saanud tulla aga loodan olla tagasi rivis oma rulliga video oli vinge palju ilusaid rullikaid oli näha videos.
 - 

M audi 80 b4 1.9 tdi MÜÜDUD

Up hinnaks 800euri terve auto.
 - 

O:e30 FL 3000 euri

Up pakkuge julgelt vaatan üle.
 - 

Päris kena tundub olema hind ka hea.
 - 

Kes, kus ja keda nägi

Eliise22 rullikas seisis vana-pärnu olerexsis.
 - 

Lobamokkade rubriik

Käisin täna raunexsis ja uurisin taga paneeli hinda ja see maksis tiba üle 400euri. Kas kusagilt saab veel odavamalt?
 - 

324td '90 - harcore

Tere pole tükaega siia midagi kirjutanud sai siis täna auto ulu alt välja aetud, hakkan siis teist tasapisi lahti võtma, enne ei olnud aega. Plaan kõigepealt korda teha kere juhtmestik üle vaatata Piduritorud uued panna Kütuse torud uued panna Käsipiduri süsteem korda teha
 - 

O: e30 mõningaid asju

Ostan siis neid asju: Nn IS lisa Mustad ukse polstrid Elektri akna mootorit Esi põlle sirget vaja või siis m tech 2
 - 

O:e30 FL 3000 euri

pakuge bensakaid FL :318,320,325 manuaal kastiga sõitvaid ja ülevaatusega pille auto asukoht ei oma tähtsust. Kiiret ostmisega pole vaatan kõik pakkumised üle. Hind 3000 euri 56700583
 - 

Lobamokkade rubriik

Kas keegi teeb kusagil rullikale uut juhtmestiku ka?
 - 

Lobamokkade rubriik

@soonikx. Tänud tõstsid motivatsiooni ja alla ei anna jätkan selle rullika edasi ehitamist. Ma leitsin ka keevitaja kes kere ära teeb.
 - 

Lobamokkade rubriik

Mu rullikal vaja parem tagumine koobas,paremalt poolt mõlemad poolraamid, mootori ruumist vaja teha vasakult poolt vedru kanduri juurest ja esimesed jalgealused nurgad. Tegemist ikka on.
 - 

Lobamokkade rubriik

Nii küsimus suurele ringile kas mul oleks Odavam korralik kere otsida või see kere lasta ära keevitada?
 - 

Kes, kus ja keda nägi

- 

Kes, kus ja keda nägi

Eile nägin halli touringut pärnu endlateatri juurest läbi sõitmas.
 - 

Suvine kokkutulek Oore 2017

ägeta olemist ja mõnusat koos viibimist ehk olen ka järgmine aasta tagasi rivis.
 - 

minu kunagine rullikas müüki tulnud http://www.auto24.ee/used/2571980