Hüppa postitusse

harcore

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis harcore postitas

1. See video oli siin kusagil olemas vaatasin eile kahju on jah rullikast
  2. Hinnad on jh ilusad
  3. Pikalt on jah see PREFace olnud pikalt müügis.
  4. @sass MargusRaska Tema tegeleb keretöödega.
  5. Kas see aasta ka riide nänni tuleb?
  6. Nägin just sindis kasutaja gtboy rullikat sõitis suunaga tori poole. Ilusad hääled olid.
  7. @sasskõik oleneb mis seisus kere igast kohast on, kõik võivad öelda et on korralik ja puha.
  8. Selle punase diisli omanikule ma eile kirjutasin et kas täna nagu vaatama saab tulla aga siiani on vaikus.
  9. Kahju et see aasta kohale ei saanud tulla aga loodan olla tagasi rivis oma rulliga video oli vinge palju ilusaid rullikaid oli näha videos.
  10. Up hinnaks 800euri terve auto.
  11. harcore vastas harcore teemale, kohas Autod
    Up pakkuge julgelt vaatan üle.
  12. Päris kena tundub olema hind ka hea.
  13. Eliise22 rullikas seisis vana-pärnu olerexsis.
  14. Käisin täna raunexsis ja uurisin taga paneeli hinda ja see maksis tiba üle 400euri. Kas kusagilt saab veel odavamalt?
  15. Tere pole tükaega siia midagi kirjutanud sai siis täna auto ulu alt välja aetud, hakkan siis teist tasapisi lahti võtma, enne ei olnud aega. Plaan kõigepealt korda teha kere juhtmestik üle vaatata Piduritorud uued panna Kütuse torud uued panna Käsipiduri süsteem korda teha
  16. Ostan siis neid asju: Nn IS lisa Mustad ukse polstrid Elektri akna mootorit Esi põlle sirget vaja või siis m tech 2
  17. harcore lisas teema, kohas Autod
    pakuge bensakaid FL :318,320,325 manuaal kastiga sõitvaid ja ülevaatusega pille auto asukoht ei oma tähtsust. Kiiret ostmisega pole vaatan kõik pakkumised üle. Hind 3000 euri 56700583
  18. Kas keegi teeb kusagil rullikale uut juhtmestiku ka?
  19. @soonikx. Tänud tõstsid motivatsiooni ja alla ei anna jätkan selle rullika edasi ehitamist. Ma leitsin ka keevitaja kes kere ära teeb.
  20. Mu rullikal vaja parem tagumine koobas,paremalt poolt mõlemad poolraamid, mootori ruumist vaja teha vasakult poolt vedru kanduri juurest ja esimesed jalgealused nurgad. Tegemist ikka on.
  21. Nii küsimus suurele ringile kas mul oleks Odavam korralik kere otsida või see kere lasta ära keevitada?
  22. Nägin täna kasutaja eliise22 rullikat.
  23. Eile nägin halli touringut pärnu endlateatri juurest läbi sõitmas.
  24. ägeta olemist ja mõnusat koos viibimist ehk olen ka järgmine aasta tagasi rivis.
  25. minu kunagine rullikas müüki tulnud http://www.auto24.ee/used/2571980

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.