Kõik, mis Vazza postitas
-
M: Preface e30-d varuosadeks
Pakkuda on 3 preface e30-t varuosadeks. 323i sedaan valge (110 kw) 323i kupee sinine (110 kw) ja 318 sedaan pruun (m10 pritsega) Kontakt: 56 950 807 või PS Asukoht: Tartu Asjad mida pole enam mõtet küsida: ¤kupee ukseliistud ¤valge sedaani esilisa
-
Tartu kokkutulek??
Krt nii hakkab uneaega juba näpistama
-
325E '87 - HaininaE28
Jah esi- ja tagastange peaksid ikka originaalid olema, küljelaiendid on mingid airbus aerodynamic solution
- O: E30 M10 5k kasti
-
Tartu kokkutulek??
Tegelt oleks kena teha viisakate rullnokkade nurgake ja näidata ka muule töölisklassile, et ajad on muutunud ja e30-d pole enam need kurikuulsad "tabletikärud" nagu nad vanasti olid
-
BMW 320i V8 1984 - Tann
Ma ei lugenud välja kust see 190kw saavutati? 3.0 peaks ikka 160kw olema tehasest ju. Aga igatahes edu masinaga, kuuldavasti olevat üsna käest lastud teine
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Mitte et katuseraame maha ei saaks võtta ja esitulesid vahetada Tegu ju sama autoga- isegi mõlk samas kohas.Vbl müüjal kaks numbrit või siis üks on eelmise ja teine praeguse omaniku kuulutus.
-
O: el.akna lüliteid
Vaja oleks siis el.akende lüliteid e30-le. Pakkumised paluks kas PS-na või 56 950 807 Ise asun Tartus
-
M: m60b30 mootor
Müügiks siis m60b30 mootor.Pärit on ta e32-e pealt. Maha tuli sõitva auto pealt ja käima saamisega probleeme ei tohiks tekkida. Hind: 200.- Asukoht: Tartu Kontakt: 56 950 807
-
Probleem m20b25 starteriga
Probleem saigi lahenduse- käisin kõiksugu starterit puudutavad klemmid kenasti terasharja ja liivapaberiga üle ja avastasin ühtlasi ka ühe juhtme mis oli rüü sees katki läinud.Samuti puhastasin ka mootori maanduskaabli mis kere külge läheb ja oli poole pöörde pill. Igatahes suured tänud kõigile, kes viitsisid kaasa mõelda ja minu poolest võib selle teema lukku panna.
-
Probleem m20b25 starteriga
Mure siis selline- auto seisis ca aasta õues ja nüüd enam ei taha starter koostööd teha.Nimelt võtit keerates starter teeb ehk pool pööret ja siis jätab mulje nagu oleks aku tühi ja enam ei kõssugi. Akusid sai proovitud rohkem kui ühte.Köie otsas lohistades või nsm lükates läheb kohe käima.Samuti ka enne pikemat seisma jäämist oli starter tipptopp korras. Kellegil on kogemusi sellega? Võib olla starteri pendiksiga mingi pull pärast seda pikemat seismist? Kogemused ja soovitused on oodatud.
-
325i m-tech I '86 - Vazza
Kuna minu autole nad said alles eile alla, siis pole väga saanud nendega sõita ja pikaajalist vastupidavust ei oska veel hetkel kommenteerida.Kuid nagu ma targemate härraste jutust aru sain, siis sellist mõranemist nagu tavaliste kummist puksidega on, ei teki.Pigem just hakkavad nad pärast pikemat kasutamist häält tegema vms.Igatahes esmamulje sõites oli väga super.Auto juhitavus oli ikka väga teine tera- kui enne sõitsid nagu vanaema diivaniga ringi ja kunagi ei teadnud kuhupoole võid kalduda, siis nüüd auto konkreetne ja lihtsalt juhitav.
-
E30 sai Joosepi juures jõulukingiks: Strongflex ekstsentrilised esimeste õõtsade puksid Strongflex tagaõõtsade puksid Strongflex sillatala puksid Strongflex diffripuksi Strongflex esi stabika puksid Strongflex tagastabika puksid olid kahuks valet mõõtu ja said tavalised(tuleb stabikas ära vahetada) Uued tagumised pidurikettad Uued tagumised piduriklotsid 5 uut piduritoru 4 uut pidurivoolikut 4 uut stabika otsa uue pidurikolmiku LSD tagadiffri Kuna esipüstak oli ära mädanenud ja amort sealt seest välja tulnud, siis sai ka see välja vahetatud ja tulemas on uued käsipiduritrossid.
-
Ja teil oli õigus härrased- nimelt oligi maru tuim tükk see andur.Järgmisel päeval autot uuesti käima pannes oli tuli kustunud ja kõik normis jällegi. Siiani pole muid probleeme esinenud. Ahjaa vahepeal sain kätte ka need: Üks pilt installitud tuledega ka: Üks mure siiski veel on- nimelt on need udutuleraamid sellised poolpidused- kas on ehk kellegl korralikke pakkuda või siis saab neid kuskilt suisa uuena tellida? Kui kellegil leidub infot nende kohta, siis võib julgelt sõna võtta Seniks aga häid lähenevaid pühasid!
-
Tunduks nagu need randid oleksid eemaldatavad-seetõttu võiksid ehk BBS RM-d olla, RS-d nad vaevalt on.
-
Salongi ventikas inises ja nüüd ei tööta üldse
Ventika mootorit vahetad kapoti alt.Seal on selline plaat,mis on mõne kruviga kinni tulemüüri poolt.Keerad need kruvid lahti,võtad plaadi eest ja siis näed mustast plastmassist nö. teokujulisi plastikuid.Võtad need ka ära ja voila- seal all ongi ventikamootor.Ventikamootor on keskel klambriga kinni,päästad selle lahti,võtad klemmid küljest lahti ja käes ta ongi.Muidugi enne vahetama ruttamist soovitan üle kontrollida kaitsmekarbis kaitsmed ja releed.Ja nö igaksjuhuks hiljem ventikat katsetada otse aku pealt, et päris kindel olla
-
Nagu ikka, siis talvel juhtuvad kõik asjad korraga: 1)salongiahju ventikamootor andis lahutuspaberid sisse- sai küll vahetatud ja hetkel töötab,kuid kuna mootorialune tald on osaliselt katki siis tuleb arvatavasti terve ahi välja vahetada,et süsteem normaalselt toimima saada. 2)tagasilla suured puksid hakkavad väsima ja tahavad lähiajal vahetust 3)üleöö ilmus esisilda kolks 4)check panelis läks põlema mootoriõli tuli - sai õlitaset kontrollitud ja tõepoolest tase oli veits madal- niisiis lisasin õli ja õlitase sai normi, kuid tuli ei kustunud.Järgmine mõte oli, et äkki on õlisurve madal- kuid siis tuli meelde, et e30-l hakkab madala õlisurve puhul põlema õlituli hoopis armatuuris,mitte aga check panelis.Seega ise usun hetkel, et õlitaseme andur kas ei toimi või on mõni pistik oksüdeerunud ja ei tee koostööd. Tundub, et ees ootavad pikad õhtupoolikud garaazis.
-
Haha bisnessmännid koos kõik
-
Sul on ka valgustusega? Me jõudsime ka vist Eix-ga lõpuks üksmeelele, et kuigi tegu on m-sport nupuga nagu ta juba alguses mainis, siis kuna tegemist on nupuga, mis on koos käigukangikotiga kokku õmmeldud juba tehasest, siis tegu ei ole tavalise hiina vuhvliga mida ebays pakutakse.
-
O: Püsikiirushoidja R6 mootoriga isendile.
Soov oleks siis püsika süsteemi vastu m20b25 mootoriga isendile. Ise asun Tartus aga vaatan läbi kõik pakkumised. Kontakt: 56 950 807 või PS
-
O: e30 preface el.aknasüsteemi.
Vaja oleks e30 preface el.akna süsteemi-mootorid,juhtmestik,nupud jne. Hea oleks kui oleks terviklik komplekt,kuid motiveeriva hinnaga võib pakkuda ka eraldi juppe. Kontakt: PS või 56 950 807
-
O: e30 PFL udutuled või terved klaasid
Vaja oleks siis preface e30 udutulesid või korralikke kriimu ja mõravabasid klaase. Pakkumised kas PS-na või 56 950 807
-
Vaidlen sulle vastu- embleemi saab vahetada(kuna muidu ma poleks seda trükiplaatigi kätte saanud) Samuti ka : http://bmwfans.info/parts-catalog/E30-4-doors/Europe/320i-M20/L-M/feb1990/browse/gearshift/gear_shift_knobs_coverings_plaques/ (need on küll ilmavalgustuseta nupukatted aga siiski) Sellega olen nõus, et vbl tõesti hakati seda hiljem tegema kui 86. Samas kummaline on see,et see konkreetne nupp tuli ka 86 aasta preface-i pealt,mis oli ühe mammi käes olnud rohkem kui 10 aastat ja eelnevalt saksas ühe omaniku käes.Tolle auto lisade listis oli samuti valgustusega käigukanginupp märgitud. http://bmwfans.info/parts-catalog/E30-4-doors/Europe/320i-M20/L-M/feb1990/browse/gearshift/retrofit_kit_shift_knob_leather_illumi/ -sellel samal lingil nr.2 ja nr. 4 on ju mõlemad sama hinnaga. Aga nagu ma juba eelnevalt ütlesin, siis võib arutleda seda edasi kas sõnumi teel või vajadusel teha eraldi teema, kus saab lähemalt lahata neid telgitaguseid.
-
Mitte jonni pärast aga kui sa vaatad korra selle nupu pilti, mis sa mulle esimesena saatsid, siis on tegemist identse nupuga(väljaarvatud siis see pealmine plastikkate, millel sinu antud pildil on vasakul need m-i triibud ja minu omal on keskel) Võiks vanduda et seda linki öösel sinu postituses ei olnud(võisin muidugi ka nii väsinud olla et seda mitte märgata) Ja selle pildi kohapealt- Kuna ma ise saksakeelt sõnagi ei valda, siis sai palutud natukene saksakeelt valdava inimese abi, kes ütles et valgustusest kui sellisest polnud seal pildi juurest juttugi. Niiet minu jaoks ei tõesta see mitte kui midagi Igatahes isegi kui tegu on tõesti m-spordi nupuga nagu sinu saadetud lingid väidavad, siis hind on ju neil mõlemil täpselt sama-mitte "suht odav" võrreldes m-technikuga. Üleüldse internetis vaidlemine on nagu paraolümpia- isegi kui sa võidad, oled ikkagi puudega Et vältida teema muutumist Streetrace foorumi laadseks tooteks, siis sellega siinkohal lõpetaks ja kui kellegil on veel huvi arutleda, siis võib kirjutada mulle kas postkasti vms. Eks teha on veel palju kuid jõudu läheb ikka tarvis.Plaanis on külge pookida veel mõned lisad, mis ammu juba oma aega ootavad
-
Ühesõnaga on see sinu personaalne arvamus.Mina aga leian et mõlemad on m-tech käigukanginupud.Tegu võib olla sarnase erinevusega aastate lõikes nagu nt on m-tech 1 küljelaienditega(varasemad küljelaiendid on sirged,hilisematel aastatel aga otstest üles suunatud)