Hüppa postitusse

Vazza

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Vazza postitas

1. Vazza vastas bmw drift m3 teema asukohas Varuosad
    Facelift või preface kerega e30le otsid?
  2. Vazza lisas teema asukohas Autod
    Müügiks siis bmw 316i. Keretüüp: sedaan Käigukast: manuaal Uksi: 4 "Elustiili lisad": kärukonks Värv: pruun metallik ( luxor-beige metallic) Auto24 lingilt leiab pildid ka ka: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=1942901&rhash=d603 ÜV kehtib kuni 09/2015, samuti on sõidukil kehtiv kindlustus.Tehnika toimib kenasti. Kerel esineb roostet- kuid kandvad osad on tugevad (ees lansekad ja taga amordikannud) Hind: 850.- Osavamad saavad auto kõrval ka mingi kütuseraha endale jätta. Asukoht: Tartu Kontakt: PS või 56 950 807
  3. Vazza lisas teema asukohas Varuosad
    Vaja oleks siis cabrio tagaistme põhja ja tagumiste polstrite kõlarikatteid. Ise asun Tartus, kuid vahemaa ei ole probleemiks. Kontakt: 56 950 807 või PS
  4. Siis kui mina ostsin siis olid hellad 30.- tükk aga nüüd juttude järgi ostis klokkerholm hella partii ära ja keevitas hinnale pool otsa.
  5. Nii saaga on siiani lahenduseta.Vahetasin ära mõlemad andurid ja mitte midagi ei muutunud. Vaatasin et süütepoolist jagajasse tulev säde oli lahjavõitu ja puhastasin massid ära ja see sai nüüd kõvasti paremaks. Mis aga on kummaline minu jaoks on see et säde on ainult 2sel silindril ja ülejäänud viiele ei tule mitte midagi jagajast.(küünlajuhtmeid ei ole mõtet pakkuda,kuna jagajast testisin kõikide silindrite jaoks ühe ja sama küünlajuhtmega sädet) Minu enda kõige suurem kartus hetkel on et äkki hooratta hammasvöö jumpstükk, mis andurile signaali annab on ise nahas hoopis. Oskab keegi veel alternatiivseid lähenemisi pakkuda?
  6. Pole pikka aega pidanud siia kirjutama, kuna auto on toiminud kenasti.Kuid nüüd sai siis käidud ka vahepeal talverõõme nautimas ja sõidupealt otsustas auto välja surra ja enam mitte käivituda. Ise olen tuvastanud et probleem paistab olema sädemes.Olen vahetanud süütepooli, jagaja kaane, rootori (vanad olid kergelt kärsanud), samuti ka küünlad (olid ka üsna väsinud olemisega), ja aju olen ka teist proovinud kuid ikka mitte midagi. Külma mootoriga esimest korda proovides korraks nagu lubaks ja see on ka kõik.Küttepump toimib. Kuna mul on tegemist 126kw mootoriga, siis kahtlustan käigukasti küljes olevaid andureid, kuid ehk oskab keegi veel midagi pakkuda enne kui hakkan neid vahetama? Kas vastab tõele et üks andur loeb hooratta pealt ühte märki (kõrgem koht) ja teine andur loeks nagu seda hammasvööd kust starter mootorit ringi ajab? Kas siis hooratta pealt lugev andur on sädeme jaoks ja teine pumba jaoks???
  7. Vaja läheb siis m30 mootorile sobiliku karteripõhja järgi.Peaks ta passima e28 kere peale. Pakkumisi ootan Tartu ja Lõuna-Eesti piirkonnas. Kontakti saab kas PS-ga või nr-l 56 950 807
  8. Türil jäi silma selline lahendus: Ja Tallinnas Mäealuse US Partsi juures: Keegi tunnistab omaks?
  9. http://www.okidoki.ee/item/3394961/ Omaaegse tuuningpaketiga
  10. Buumer323e cabriot nähtud Kuressaares- andsin halli a6-ga teed, tänasid viisakalt.Pärnus nähtud musta cabriot starteci tagatulede ja m-tech 2 antitiivaga.
  11. Mis teema nende kerenumbritega on ? Miks vahetama peab? originaaldokke pole ?
  12. Tasku all nt?
  13. Hetkel ei ole aga võin klõpsata lähipäevadel.
  14. Alguses oli meid 4 : Ja hiljem lisandus üks:
  15. Kuna endal piisab ühest e28-st siis oleks pakkuda üks isend. Tegemist on siis 528-ga mis on tehasest välja veerenud 1987 aastal. Varustuse kohapealt: manuaalkast ja katuseluuk. Kere kohapealt: on vahetatud palju plekke ja eemaldatud roostekohad.Kuna koheselt ei saanud värvi peale ja seisis mõned aastad väljas,siis on tekkinud siia-sinna kerge pindmine rooste,kuid ei midagi hullu.Läbiva roostega kohtasid ei tohiks enam olla.Tüüpkohad on kõik tugevad. Kindlasti vajab üle värvimist.Ja salong osaliselt komplekteerimist, kuid muidu liigub. Mõned pildid ka: Hinnaks paneks 600.- (selle raha eest tuleks kaasa 6X 17" plekkveljed kui kellegil peaks olema huvi laiasid plekkvelgi vorpida hiljem) Võib pakkuda ka vahetust e21-e,1502 ( e10 mudelid üldiselt) ,e12,e23 või e24 kerega masinate vastu.Kallima masina puhul võimalik ka mõningane minupoolne kompensatsioon. Asukoht: Tartu Kontakt: 56 950 807
  16. Correct me if I´m wrong kuid minuteada sellel autol ei ole enam startec tagatulesid.Need tumedad tuled peaksid olema aftermarket asjad.Igatahes kena auto on sellegipoolest.Jõudu ja paksu rahakotti säilitamisel.
  17. Uued pildid: 23.05.2014
  18. Kunagine lemmatsi tänava pill peaks olema see- 1.6 mootoriga oli vanasti.
  19. Jutt jumala õige- naine läks maale sellega täna
  20. Poochie oma peaks oranz olema..
  21. Tean.Stange ka olemas aga ei viitsi enne vahetada kui vana ära kukub Teada kuidas nende vanade stange poltidega lood on
  22. Kui ma õigesti mäletan siis mingi aeg tagasi oli see müügis 1000-ga ja mootoriga oli mingi kala too hetk.Tagatuled, mootor ja stanged reedavad
  23. Soov siis m30b35 (155kw) mootorile manuaalkasti järgi. Ise asun Tartus Kontakt: 56 950 807 või PS
  24. Sedaani või kupee juhiust soovid?
  25. Viskan pilgu peale täna, ehk leidub. Mõned pildid ka lisaks:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.