Hüppa postitusse

Vazza

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Vazza postitas

1. Mitte paha pärast, aga kust sinu info pärineb? Kindel allikas oleks väga teretulnud. Iseseisval googeldamisel leidsin, et mõlemad variandid oleksid justkui õiged.
  2. Vahepeal sai niipalju tehtud, et keldrist välja otsitud kunagi ühest varasemat rullikast üle jäänud m-tech valgustusega käigukangi nupp.Kuna nahk oli nupul aga üsnagi väsinud, siis esimesena sai seatud sammud nahameistri juurde.Päevake hiljem sain juba nupu kätte ja kvaliteediga võis küllaltki rahule jääda. Asusin siis nuppu paigaldama, kuid mis enam ei toimi on valgustus- eks selle nahatamistöö käigus olid nad vigastanud dioode.Kiire kontroll ja tuligi välja,et trükiplaadil- olevast 3-st dioodist 2 enam koostööd ei teinud.Õnneks aitas oomipood hädast välja ja päev hiljem on tulemus selline: Siiski tuleb tõdeda, et hetkel pole veel päris rahul- kuna see käigunumbritega osa on veits väsinud,siis katsun seda kas värskendada või kuskilt korralikuma leida.
  3. Siiani on tavaks olnud üle nädala kolmapäeviti kell 19 paiku koguneda kesklinna statoili tagumises parklas.Kehvemate ilmade puhul tasku all parklas.
  4. Näis kas see nädal kokkutulekuks on lumi maas või ei Ja Karl- neid gopro vidinaid peaks müüdama taskus ja lõunakas kindlalt
  5. Müügiks siis e36 cabrio. Tehasest 2.5 141kw mootoriga ja manuaalkastiga. Hele nahksisu(tahab värskendamist) Sõiduk on Leedu registris. Hetkel 1 pilt ka. Küsimuste ja täiendava informatsiooni saamiseks palun kirjutada kas PS või kontakteeruda numbril 56 950 807. Asukoht: Tartumaa Hind: 1600.-
  6. Poliitiliselt korrektne vastus on "oli".Hetkel sai ajutiselt alla 2.0-i sumpa, mis ei paista pmst üldse tagant välja Vanal sumpal oli keskmine pütt juba pehme ja samuti avastasin ka viimases pütis nende sumpavitste alt ühe kena augu.Tuleb vist hakata koguma ja mõtlema simonsi sumpajooksu peale.
  7. Roostet väga ulmeliselt ei ole- esipõlle peal veits, kuid põhja all ei paistnud- laiendeid pole ära kiskunud veel, seega sealt võib üllatusi arvatavasti tulla Preface sedaani m-tech 1 ringiga olin pikalt igaldanud. Jõudu läheb tarvis
  8. Eile sai siis soetatud startec tagatuled, mida juba hea mitu aastat olin mitte just kõige aktiivsemalt otsinud. Nüüd oleks veel vaja korralikku 2,5i keskmist sumpapütti ja elu oleks esialgu üsna lill.
  9. Tere, soov oleks 2.5 mootorile sobiliku summuti keskmise püti(2 toru sisse ja 2 välja) vastu või siis soodsa hinnaga terve sumpajooksu.Mingeid katkiseid nikerdisi paluks mitte pakkuda. Ise asun Tartus,kuid vaatan läbi kõik pakkumised. Kontakt: PS või 56 950 807
  10. Vazza vastas Vazza teema asukohas Autod
    Müüdud, teema lukku!
  11. Vazza vastas Vazza teema asukohas Autod
    Nii lisan siis mõned pildid ka:
  12. Vazza lisas teema asukohas Autod
    Tere, Müügiks pakkuda siis e30 kupee, mis tehasest veeres välja küll 316-na, kuid peale on pandud m50b25 (141kw) nonvanos mootor. Tehase lisasid kui selliseid autol eriti ei ole. Käigukastis saab õli segada manuaalselt, Summuti on otseläbi(jälitustegevuse teostamiseks mitte kõige sobivam sõiduk) Differ- 100% lukk ehk siis nn. kempi differ. ÜV ja kindlustus puudub. Vead: kere tahab keevitamist siit sealt nagu need e30-d ikka, kuid hetkel läbi põhja ei kuku veel. Pildid tulevad päeva jooksul. Hind: 1100.- ja osavamad saavad jätta mõned rahatähed lugemata. Kontakt: PS või 56 950 807 NB! vahetusvõimalus e12,e28,e23,e24,e21 või mõne muu huvitava vanema bmw vastu.Kindlasti ei soovi pakkumisi e32,e34 või e36 vastu.
  13. Vot seda ei oska öelda- minu kätte tulles oli juba selline.Käigukangist rääkides on plaanis panna m-tech valgustusega nupp(kui ma selle oma tavaari hulgast üles leian ainult) Samuti oli mõte et vbl teha shortsifter et tagada sujuvam käiguvahetus.
  14. Sai eemaldatud lõvilõrrid ja välja tuli Pühajärve Beachparty 96´ Ahjaa ega kellegil ei juhtu juhuslikult olema rohelise riidega sportistmeid? oleksin üsna huvitatud. Samuti võib pakkuda ka startec tagatulesid kui peaksid need tolmu koguma kellegil
  15. Ma leian et e30-le on ideaalne velg vahemikus 15-16 tolli.17" jääb juba üsna tõllaratas seal all ja hakkab üsna igale poole vastu käima kui natukene madalam auto peaks olema või tahad kedagi teist peale ise enda transportida.Hetkel ei plaani küll madalamaks lasta- neid madalaid kärakaid on mul juba üsna mitu ja praegu naudin mõnusat pehmet kulgemist ilma et lõualuud igas konaruses peaksid kokku laksatama
  16. Tagumine strut on jäigalt jh.Katuseluuk töötab nüüd ilma avatud ukseta Ja puu tokk akna juures on asendunud kruvikeerajaga Räägi pigem mis porri sa tagasilla tala difri kinnitustega teinud oled? Seal keevitatud ja ratsitud midagi...
  17. Vazza vastas Vazza teema asukohas Autod
    Jah, teema lukku ära !
  18. Vazza lisas teema asukohas Autod
    Müügiks siis touring kerega e30. Tehasest on ta välja veerenud aastal 1990. Passis mootoriks märgitud 2.0 kuid reaalselt peaks olema 2.7 Käiguvahetus toimub manuaalselt. Varustus: ¤roolivõimendi ¤2x el. aknad ees ja el.katuseluuk(kundepoolne el.aken ei toimi) ¤"homemade" hella blackid on ees ¤tagumine strutbar ÜV kuni 03.2014 Mõned pildid ka: NB! Piltidel olevad veljed autoga kaasa ei tule.All on originaal bbs kärgveljed. Hind: 3100.- tingi Asukoht: Tartu
  19. Nagu vanadel autodel tavaks, siis kipub ikka aegajalt midagi lagunema- üleeile sõites märkasin peeglisse vaadates,et auto alt viskab marudalt auru üles, samuti süttis check panelis ka jahutusvedeliku puudusele viitav tuli.Sain kiirelt auto ära pargitud enne kui temp-i andur jõudis keemistemperatuurini minna.Igatahes kiirel vaatlusel kapoti alla tuli tõdeda,et ülemine tosoolilõdvik oli käinud vastu ventika laba,mis oli selle lõdvikuga 1:0 teinud.See lõdvik sai vahetatud ja pill sõidab jälle. Täna võtsin kätte ja paigaldasin obc II-e ehk siis vanahea 13 nupuga kompu. Kuna mul oli üks katkise ekraaniga kompu ja teine terve ekraaniga,siis tuli koodikaart katkise ekraaniga kompult(pildil siis vasakpoolne) Tegemist on küll 325i koodikaardiga kuid mõeldud on see vist FL mudelile.Kuid loodetavasti ikka parem kui selle teise kaardiga.
  20. Loetelu on täpselt selline nagu ma postitasin.Sul peaks olema jh m-tech II siis vast.Küljekarbid on jh tüüblitega.Mmm täna vaatasin neid logareid- mootoripõhjakaitse minu meelest oli eraldi neist logaritest ja õhk tuli mööda neid õhuvõtukanaleid sealt spoilerist.Logaris ka samasugune ava,kust õhk siis liigub pidurite peale arvatavasti.Katsun varsti mõned pildid ka teha(pean enne praegu autos olevad lõvilõrrid ära võtma ja kiire tiiru tolmukaga tegema )
  21. Ütleme nii et hind oli ikka suurem kui see mida foorumis m-tech 1 esi ja tagastange eest küsitakse Udukaid otsin ma küll juba jh.Kui kellegil peaks viisaka hinnaga pakkuda olema,siis võite ps-i kirjutada vms.Logarid paistavad terved olevat. Päris tehase oma vist ei ole, vähemalt vin koodi järgi ei näidanud mulle et oleks.Kuid huvitav on see,et veoaasadele on pandud mingid üsna originaali moodi pikendused(nii ees kui taga) ja need pikendused kinnituvad poldi ja seibiga tavalise aasa peale(arvatavasti siis selleks et pukseerides ei lõhuks stangesid köiega ära.Auto peaks olema 86a 6-s kuu. Passi järgi on 126 kw ja katti tal ka all pole.Vin-i viimased numbrid on: 1960919 ja päring andis ainult: Code Sonderausstattung Optional Equipment S215A Servolenkung, drehzahlabhängig Power steering, rpm-sensitive S286A BMW LM Rad BMW Styling BMW LA wheel BMW Styling S311 elektrischer Beifahrerspiegel S326A Entfall Heckspoiler Deleted, rear spoiler S350A Wärmeschutzglas grün Therm. insulat. glass green S704A M Sportfahrwerk M Sports suspension S708A M Sportlenkrad Leder M sports steering wheel leather Tänaseks tehtud siis: ¤natukene "popim" number (kuna lihtsasti äratuntav,siis aitab ka rumaluste tegemisest hoiduda ) ¤bensiinipumba juurest leke kõrvaldatud ¤mootoriõli ja filter vahetatud @ 317 369 km mis tundub ka õige läbisõit olevat
  22. Eks siin oli omajagu pealehakkamist ka vaja.Minul vedas arvatavasti antud juhul just seetõttu et nad otsisid perele just suuremat autot(5 liikmeline pere,kelle 3-lst lapsest kahel oli veel vaja turvatooli) Aga nende velgede kohapealt ei saa ma kahjuks sind aidata,kuna endal on hetkel samuti ainult üks komplekt neid.Kuskil aasta tagasi oli mul veel ka teine ring selliseid velgi aga need müüsin rumala peaga koos autoga maha. Aga tänan kõiki heade soovide eest ja katsun ikka kursis hoida tegemistega.
  23. Tere kaaskannatajad! Tean et minu viimasest autoteemast on üsna jupp aega möödas, siis mõtlesin et proovin nüüd jälle väikest päeviku moodi asja siia teha, et hiljem oleks endal hea vaadata ja miks ka mitte teistel ehk huvitav lugeda ja pilte vaadata. Kuna ma enda eelmise m-tech I-e vahetasin e32-e vastu ja üsna peatselt pärast vahetust hakkasin enda tegu kahetsema, siis üritasin igal võimaluselt teda tagasi osta- ülejärgmise omaniku käest oleks see äärepealt õnnestunud(kuigi pooled pudinad olid juba vahepeal maha müüdud) kuid siiski lõpetas see auto kahjuks varuosadena Igatahes pärast seda hakkas hing kripeldama ja sai kindlaks ideeks võetud,et tuleb veelkord endale kuskilt m-tech I ringiga masin leida.Müügis ühtegi mõistliku hinnaga ei leidunud ja nii see mõte hakkas vaikselt hääbuma- kuni ühe saatusliku päevani, millal ma siimp-ga läksin võrru ühte 318-t vaatama(mis ise küll osutus üsna kuusakoski kauba lähedaseks tooteks)See 318 jäi küll võtmata, kuid kuna me juba võrus olime, siis otsustasime veidikene ka ringi vaadata linnas.Jäi meile silma üks e28, mida tahtsime uudistama minna aga kuna me olime juba üsna hoogsalt mööda sõitnud autost siis oli meil ainukene võimalus eespool asuvate kortermajade vahel ümber keerata.Seda tehes tabas aga üllatus- ühe kahe trepikojaga kortermaja ees ei seisnud ei midagi muud kui justnimelt vanahea 325i M-tech I ringiga.Minu üllatus oli aga veel suurem, kuna tegu oli sama autoga,mille ma aastaid tagasi tartus kinnipidasin ja soovisin ära osta.Tookord sain isegi telefoninumbri kuhu helistada ja edasist plaani arutada, kuid seoses telefoni tarkvara kokkujooksmise ja uue telefoni soetamisega, jäigi see number kadunuks.Igatahes seal see auto seisis.Ja ma teadsin, et ma pean selle omaniku jälle kord kätte saama ja vähemalt üritama teda veenma seda seekord müüa.Sel päeval oli meil üsna kiire juba ja otsustasin et tulen mõni teine päev tagasi ja katsun omaniku kuidagi kätte saada.Ja nii saigi tehtud- ühel reedesel päeval sai otsustatud et võtab selle tripi ette ja üritab siis omanikuga kontakti leida.Võrru jõudsime me kella 19 paiku, sõitsime otsejoones selle kortermaja juurde kus autot sai eelmine kord nähtud ja.... seda ei olnud seal.Esimene mõte mis pähe tuli oli "On ju reede,inimesed võisid minna külla või maale või kuhuiganes" Igatahes otsustasime, et käime poes ja siis tiirutab linnas natukene aega ja suundub koju tagasi.Kuid just enne linnast väljumist otsustasime, et lähme vaatame veelkord- ehk on nüüd tulnud.Ja oli! Nüüd järgmiseks mureks oli kuidas tuvastada millises korteris võiks kodanik autoomanik elada? Kuna auto oli pargitud piisavalt palju ühe püstaku ette siis sai seatud siht justnimelt selles püstakus olevate korterite peale.Kuna juba enne oli pime kui käisime kõnealusel objektil ja sõidukit seal veel ei olnud,siis jäi mingil imelikul kombel meelde,millistes akendes tuli põles ja millistes mitte.Nüüd välist vaatlust tehes jäid sõelale kaks korterit kus eelnevalt valgust ei paistnud.Vaadates välisuksest sisse nägin postkastide rida,mis algas numbriga 16.Kuna kõnealused kaks korterit kus valgust varasemalt ei paistnud asusid teisel korrusel, siis kerge loogilise mõtlemise tulemusena said need olla korterid 19 ja 21. Nüüd oli aga vaja kuidagi nende korteriteni jõuda.See aga osutus keerulisemaks kui esmapilgul tundus.Nimelt välisuks oli lukus ja väljas oli koodlukk koos selle majasisese telefoniga(mis aga ei toiminud kahjuks)Nii ma siis jäingi nõutult ukse taha passima ja olin juba suundumas tagasi autosse et käega lüüa ja ära tulla.Kuid just niipea kui ma sain autoukse enda järel kinni tõmmata, parkis maja ette uus audi a7, millest väljus kiilaspäine härrasmees,kes suundus justnimelt selle sama püstaku poole kuhu ka minul oli vaja saada.Tervitasin teda kaugelt ja tutvustasin talle enda probleemi, mille peale ta vastas et on siin ainult külas ja ei tea kellele bmw kuulub.Kuna ta aga teadis maja koodluku numbrit,siis õnnestus ka minul sisse lipsata ja asuda enda missiooni järgmise etapi juurde.Niisiis helistan korter 19 uksekella ja läbi ukse kostab vanema naisterahva hääl " Kes seal on? Mis te soovite?" rääkisin talle et soovin bmw omanikku leida , mille peale ta ütles et tema ei tea midagi ja palus mul lahkuda.Seda ma ka tegin.Nagu eelnevalt mainitud, siis oli valikus ka ka korter numbriga 21.Mõtlesin et kuna ma juba niikaugel olen,siis miks mitte ka selle korteri ukse taga õnne proovida.Lasen uksekella- uks avaneb ja uksele ilmub keskealine meesterahvas.Küsimusele kas tema on väljas seisva bmw omanik vastas ta jaatavalt ja kutsus edasi.Rääkisin talle kogu selle pika loo ära ja ta vaatas mulle imestunult otsa ja tõdes et küll peab ikka huvi olema mõne auto vastu, et selline seiklus ette võtta.Igatahes jõudes rahanumbriteni ei tahtnud ta mulle päris kindlat summat öelda, mille peale ma ütlesin ise summa,mis ma oleksin nõus välja käima selle auto eest ja jätsin enda kontaktnumbri.Sealt lahkudes ei uskunud ma et ma midagi enam sellelt omanikult kuulen.Kuid möödus nädal ja helistat võõralt numbrilt.Võtsin kõne vastu ja härra teatas et talle hind sobib ja ma võin tulla sõidukit üle vaatama. Ja nii ta nüüd on siis minu käes. Kiitus nendele kes viitsisid kogu selle pika lugulaulu läbi lugeda ja nüüd katsun kostitada teid ka mõne pildiga. Auto ostuhetkel: Kapott on kunagi saksas pihta saanud: Natukene peale sättimist: Viimasel kokkutulekul: Praeguseks hetkeks tehtud siis: ¤eemaldatud kulmud ¤vahetatud "fullchrome" esineerud tavaliste vastu ¤mõlgiga kapott vahetatud siledama isendi vastu(soovib veel veits korrigeerimist,et täitsa rahule võiks jääda) ¤bottlecapid läksid seisma ja alla tulid natukene nooruslikumad veljed To be continued...
  24. Ära kassi kassi pärast

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.