Kõik, mis mart154 postitas
-
325i 24v MSEFI '85 - Mart
ei installeeru sinna esialgu midagi lahedat
-
Vahepeal on saabunud megasquirt v3 kit. Tarne eest tänud Keisei Racingule Nüüd jälle näpud tegevust täis
-
316 '88 - M-Tech
heh. ma just vastupidi lõin turboprojektile hetkeks pidureid Kogun veel ühe hooaja jagu juppe MS tuleb sellegipoolest ära installida
-
316 '88 - M-Tech
ma usun, et piisavalt suure mootoriga vabalthingav on veel lahedam
-
325 cabrio
ói kui äge teema. respect... ::
-
täna üritasin esimeste õõtsade jaoks materjali hankida, aga kusagilt ei õnnestunud leida 32-35mm läbimõõduga toru, mille seinapaksus oleks üle 5mm kui keegi oskab kohta soovitada, siis ootan huviga.
-
ma loodan seda flanssidega modida. Või siis ostan erinevad veljed ette-taha Lisaks. mul on siiani kindel plaan tagumised õõtsad ka uniballidele teha. KUNAGI Siis saab seal ET-ga mängida. Edit: ega mul tegelikult midagi kaotada ju pole? Kui asi pärast pees on, eks laon stock jupid külge tagasi Aga kui "Joppab" siis peaks vist päris hästi juhitav olema
-
http://e30m3performance.com/installs/installs-3/control_arms/index.htm ma ei tea, kas sa seda lehekülge juba oled vaadanud? Aga uniballide võlu ongi selles, et kui ma midagi peesse keeran, siis saab natuke reguleerida Kaotada pole tegelikult midagi. EritiSital juhul pean uue sillatala ostma
-
täna siis hangitud differ. e28 tagakaanega. aga arvatavasti ehitan kere ümber, nii et seda kasutada saaks. Lisaks sellele sain kätte e36 esimese amordi. Proovipärast ladusin ühe püstaku e36 juppidega kokku. Nagu teada, siis velg ilma modimata alla ei mahu. Eks katsub mõned uniballid ligi võtta ja uusi õõtsasid kujundama hakata
-
ma ei suuda otsustada
-
ega aega raisata saa... 325i rummud hangitud. katsetamiseks tulevad amordid ka kohe homme. Megasquirt sai ka ära tellitud kogematakombel :oops: Vaatame, kas kaanetihendit ka vahetada on vaja, või piisab ainult mõne pisividina külgepookimisest Raha on muidugi vahepeal otsa saanud... uniballid jäid see kuu ostmata.. õnneks on talv pikk!
-
316 '88 - M-Tech
muide. karterikaitset saad minu kaudu soodsalt sobiva kujuga ja sobivates mõõtudes too aint mõni kritseldis paberil.
-
316 '88 - M-Tech
mihklil ei käinud muidu kumm 5-ndaga ringi, pidi kitsama rehvi installima? OT: sa võiksid mulle ka seda corradot kunagi näidata ja sõitu teha pemmiga
-
selle talve plaanid: * Motorsport E30 M3 Group-A stiilis alumised õõtshoovad. reguleeritavad, ofkoors. * e36 325i esimesed rummud * custom püstakud nende rummude külge... coiloverid. 3-way adjustable. * e36 compacti tagumised õõtsad. Tugevdada. Võib-olla ka regullitavaks, uniballidele. vedrukõrgus ka muidugi seatavaks. * uus differ, keskmise korpusega. soovitatavalt LSD * uued poolassid * tagasild alupuksidele. * fuel cell. fuel surge tank. uued kütuseliinid, uued pumbad. * põhi roostest puhtaks nühkida. korralikult kruntida, kerehermeetik, mastiks. * uued amordid ja vedrud muidugi ka vaja... * karter alt ära, ümber keevitada. sama teema ka õlivõtturiga. õlitemp. andur korralikult paigaldada. Kes sponsoriks tahab hakata?
-
mul jäi ta kuidagi ühe poldiga kinni... ja tundub, et sellepärast seal kõik puru ongi. Ah, vahet pole... LSD-d oligi vaja. Poolteljed olid ka loksuga... Ehk muud ei lagunenud ja õllekõhtu sai ka väiksemaks
-
Täna siis lõpetas differ oma elu Mäepealse ja kadaka ristis käis pauk, Difri tagumine kaas puruks. Vasak pooltelg lahti ja kõvasti haiget saanud. Paistab, et sündmuste käik oli järgmine: Pooltelg keris ennast mingil põhjusel lahti... Pull on see, et vaevalt nädal tagasi kontrollisin neid pooltelgi Nüüd, kui tahtsin kiiremat kiirendust teha, siis lendas pooltelg küljest ja tõmbas difri kaasa... Ah, oligi vana see differ. Ja blokki ka polnud... Igatahes, suured tänud Mihklile, kes varjualust pakkus Loodetavasti ei viida hommikul prügiga ära
-
UM-ist see paak läbi käinud pole... RealOem-ist saab teada, et umbes 430USD = 4.7k selle raha eest saab 2 racing fuel celli ok, kui pumbamajandus, surge tank ja uued kütuseliinid arvestada, siis kuluks see 4.7K ühe paagi peale
-
Täna sai siis termoandur külge kruvitud ja ventilaatori juhtmestik vastavalt ümber tehtud... Lisaks üritasin natuke kapotialust juhtmestikku ka korrastada. Igaks juhuks peaks mõnihetk õhutama natuke... ja vedeliku taset kontrollima. Otsin siiamaani korralikku prefacelifti benapaaki Paistab, et ei näkka kuidagi... peab vist racing fuel celli hankima
-
316 '88 - M-Tech
hehe. mulle ka juhtus autoleht näppu et siis 200 hobust? võtan teatavaks
-
uudisi. Laupäeval oli väike "rajapäev" Käisin tabasalus paarutamas, umbes pool tundi. Selgus, et LSD difrit on kiiremas korras vaja vedrustus tahaks natuke nokkimist. Pidurid tuleb üle käia. ja mis põhiline. Benapaak ära vahetada, et edaspidi ei oleks kütusekulu 1l/minutis
-
automaailm suutis mu termoanduri ära kaotada... Tellin siis uuesti, teisest kohast Sain nüüd sellise, et ON-temp on 95 ja OFF-temp 90
-
2 päeva tallinna ummikutes... töötab hetkel veel paar korda on sumps vastu maad käinud. Krt, peab käsile võtma ja ikka uue valmis ehitama... ja jalad saavad märjaks põhjakorgid ja keresilikoon tuleb hankida
-
eks katsetab. Hullult kardan seda uuesti keema lasta õppetund radikaga tegi ettevaatlikuks...
-
Masin koos. Ninatugevdused tehtud ja värvitud. radikas kinnitatud. ventilaator kinnitatud. Karterikaitsme kinnitusvõimalused ka olemas. Cooleri jaoks jätsin ka kohe varakult ruumi Ventika termoandur on puudu. arvatavasti tuleb mingi leiutamistegevus ette võtta eks paistab. Praegu sai tellitud mingi 95 kraadine andur. kardan, et see jääb liiga kuumaks..
-
jees-jees. ei viitsinud teksti üle lugeda. Termoanduri auk siiski!