Kõik, mis einar postitas
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
mul on endiselt rehv sulle pakkuda
-
BMW 318 (m60b40) '90 - Riders
rullikal ei kanna coili puhul tagaamort kereraskust.(st vedru pole amordi kpljes) Rullika coili puhul jääb tagavedru oma algsele kohale...ning vedrukõrgus on reguleeritav alusplaadi paksuse reguleerimisega(keermega süsteem)
-
BMW 318 (m60b40) '90 - Riders
Mismoodi sa e36-e esimest coili kavatsed rullikal ees kasutada?
-
Lobamokkade rubriik
Mis siis saab kui Arel polegi kellegi ees võlgasid?
-
Lobamokkade rubriik
Siis sa pead kellegile ülelennu tegema. Soovitan Margot või Eigot, siis saad kindlasti
-
Lobamokkade rubriik
Juhuuuuuuuuu jälle üks surm vähem
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Eixil on korralik pre kere pealt pärit 2.5 moto müügis. Soovitan ära broneerida, siis oleks mootor olemas
-
316i(2,3) '89 - AMe30
Väga ilus töö. EDU
-
Lobamokkade rubriik
Krt mulle aitab töötegemisest. Lugesin siin erinevaid statistilisi andmeid Hiljutised uuringud näitavad et: 10% naisi seksisid esimesel kohtingul juba tunni aja pärast 20% naisi seksisid ootamatus kohas 36% naisi armastavad käia paljalt 45% naisi eelistavad tõmmumaid mehi siniste silmadega 46% naisi on kogenud anaalseksi 70% naisi eelistavad seksida varahommikul 80% naisi ei ole kunagi seksinud teise naisega 90% naisi tahaksid seksida metsas 99% naisi ei ole kunagi seksinud tööl kontoris Kokkuvõte: statistiliselt sul on hulga rohkem võimalusi tegeleda anaalseksiga varajasel hommikul tundmatu naisega metsas, kui tööpäeva lõppus omal kontoris. Moraal: milleks istuda kaua tööl, kui nagunii sellest midagit head ei tule
-
Suvepäevad?
Minul juba u poolteist kuud suvepävad Tööd olen teinud ainult niipalju kui hädapärast vaja on olnud
-
Lobamokkade rubriik
Krt igav on. Peaks täna üle pika aja midagi kasulikku tegema.
-
O: Originaalvelgi,plekk, bbs, pudelikork/ IX BBS velgi
Oleks orig pudelikorgid pakkuda. 3 velge on suht veatud, neljandal on seepool oksüdeerumist. Isegi kapslid on olemas (kuid kahjuks ilma bmw kleebistetta).
-
Lobamokkade rubriik
Arvestades et vaja eemaldada ka summuti ja gardaan ja aegajalt paagi poldid mõnusalt kinni mädanenud siis teeks seda tööd tunnitöö alusel. (15 tund) Paari tunniga peab vähemalt arvestama.
-
Lobamokkade rubriik
Mina võin teha kindlalt on odavam uus (kasutatud) paak muretseda.
-
M/V 325IX touring 91a LUKKU AMMU JUBA MÜÜDUD
Auto: bmw 325 IX touring Mootor:2.5 125kw Vedav sild: nelivedu Aasta:1991 Värvus:hõbedane Muu:Auto väga heas korras kerel vähene rooste.Kehtiv ülevaatus(03. 2012) ja kindlustus! info 5015578 Vahetus võimalus! Hind:2250eur asub Tartus. lisainfo: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=876655&rhash=1c2a
-
Lobamokkade rubriik
millega sa hakkama said siis
-
Sünna ///Mario pool
Teisel juulil Haapsalust tulles tulen arvatavasti läbi
-
BMW 324td Touring '92 - Henri
Summuti vitsad on targem uute vastu vahetada, Elu on näidanud et nende keevitamine on maru jutine lahendus.
-
Lobamokkade rubriik
krt see pühja keevitamine pole eriline tööö paar tundi õlle kõrvale nokitsemist. Lappide parajaks lõikamine ja sobitamine võtab ikka enamuse aega.
-
Lobamokkade rubriik
homme plaanis kunde poolt põhi ära keevitada. Siis peaks hea olema.
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
a minul peab juba pool rullikat vett:D
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Nüüd uusi rattaid tarvis, siis oleks juba hea :wink:
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Tubli poiss. Võta kapist kommi, a mitte üle kolme :wink:
-
Lobamokkade rubriik