Hüppa postitusse

-Kaido-

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis -Kaido- postitas

1. Kohe anname pasunasse, ilma hoiatuseta! Vahet pole millega tuled, siin teisedki liikmed käinud erinevate autodega.
  2. Kui reaalselt kellelgi tellimiseks läheb mingile asjalikule teemale, siis huvitun samuti nii esimesest ja tagumisest just R6-le.
  3. Ma kohale kahjuks ei jõua, olen tööl. Aga teistele kena koosviibimist!
  4. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Eix sa vist vanaks ära jäänud lihtsalt. Mul samuti kupeel mingit problat pole uste avanemise või siis kinni jäämisega. Enda sinine rullikas läheb ka vist ikka müügist maha, sain garaazi ruumi juurde ning jääb paremaid aegu ootama.
  5. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    MHW tõesti raske leida, aga kuradima ilusad on küll.
  6. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Sain kasutaja Siimu-ga asjad kenasti aetud, mõni mode võiks ta varuosa müügiteema lahti uuesti teha.
  7. Elu on näidanud, et pealinna rahvas väga lõunasse tulema ei kipu. Endal suht savi kus toimub.
  8. Väga huvitav lugeda. Detsembris saadad mulle vale kardaani, väitsid et kuna raha pole, siis jaanuari algul maksad ära. Nüüd on jaanuari esimene nädal läbi, millegipärast sul uus auto lammutuses ja mulle ikka raha üle tulnud pole. Väga kahtlased ärid seal Tallinna pool, tundub et Edgar jagab tasuta rullikaid laiali rahvale.
  9. Ei jõudnud sinnamaale, tuli liiga palju tööga seotud jura vahele.
  10. Homme palgapäev, siis plaanin seda vaba aja tekkimisel vaatama minna. Eks hiljem saab ka kaugema otsa meestele täpne kirjeldus ja kui väga hea peaks olema, siis kajastub juba teises alafoorumis.
  11. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kui laigist ainult piisas, siis minupoolt toetatud.
  12. Nii ongi tehtud, pole eriti raske aru saada. Aga täiesti taastatavad, endal lihtsalt pole aega ega finantsi.
  13. Mingilmääral annab ka hinna suhtes rääkida.
  14. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ära sa pargid selle lennuki kuskile puu otsa...
  15. -Kaido- vastas eix22 postitusele asukohas Vaba teema
    Njh ma kiiruga lugesin nkn valesti, küla peal teada nagunii kellel mis ja mida liigub. Kätte saame, siis anname ise luuki tuttavatega.
  16. -Kaido- vastas eix22 postitusele asukohas Vaba teema
    Oled kindel, et sõidu ajal läks? Puka kandis piisavalt viisakale öeldes m+nne kes asju küljest ära virutavad. Aga kui kuskil nägema peaks, siis annan märku.
  17. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Sain uue rihma kätte ja peale. Enne vahetust siis oli vaja tiir Valgas käia ning nagu ikka mul kombeks, siis benapump andis saba. Tahakski siinkohal tänada kasutajat Hondamtx, kes omast vabast ajast reede õhtul nii kiiresti appi oli nõus tulema! Rullika mootorivahetus jääb kaugesse tulevikku kuna mul kõik FL pumbad laiali jagatud ja e34 oma ei taha kohe mitte mahtuda sinna.
  18. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Oleks siis kuskilt seda rihma nii kohe võtta, vahepeal tekib tunne, et Tartu on ikka tõeline külakolgas. Isegi sellist asja nagu E34 525i 141kw mootoripatju pole võtta. Homme lähen uurin kas on saada kuskilt, pean vist mõlema variandi omad võtma korraga, sest ei tea mitme hambaga variant mul üldse on.
  19. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Mis arvate m20 hammasrihma seisukorrast? Pole vist mõtet veel vahetada.
  20. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Rulliderohket uut aastat kõigile!
  21. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Ehtne maasikas oli küll, lausa mõnus sõita sellisega Elva. Kompuuter, valgustusega kkanginupp ja väga korralik mtech-i rool ajasid ikka korralikult kadedaks. Sisu ka muidugi väga korralik ja hästi hoitud.
  22. -Kaido- vastas -Kaido- postitusele asukohas Varuosad
    Up! Tagakaane olemasolu ei ole oluline.
  23. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kasutaja Extreme327-l on punane hardtopiga cabrio ja oli ka nv-l Elva peal.
  24. -Kaido- vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kapoti kaudu saab väga lebolt vahetada, meeletult ruumi. Aga minu arust ikka jube mannetu on, tööle saaks veel käia jne, aga külje laskmine isegi libedaga on mission impossible.
  25. Palju hinnaks, kus asub ning kontakti?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus