Kõik, mis Greger postitas
-
Lobamokkade rubriik
Kurjam täna jagati haaberstis tasuta kütust. Olenevalt mitu mm mustrit 4 rehvil kokku on said kütsi. 1mm võrdus 1L.
-
Lobamokkade rubriik
Tegemist oli suunaga Kohila Tln mitte Tln Kohila. Ka mind ei häirinud see pigem lihtsalt naljaks kuids opeli mees ei kannatanud ära
-
Lobamokkade rubriik
Mina olen neid seni Talinnas leidnud . Muidugi neid kohakätte näitajaid on ka jah . Üleeile tulin Tallinna kuskil 20:00 paiku. Linna sisse sõites sõitsin kuskil 60 nega ning mingi OPEL Calibra nägi mind kuskilt maalt ja siis sõitis veel must mööda nagu postist . Viljandi mnt vahetult enne raudtee ülesõitu, et ikka enem BMWd üle raudtee saaks
-
K: Tulede klaasid.
võite teema kustutada või lukku panna. Leidsin endal garaasist ühe kaug ja lähitule oma . Oli kunaga jäänud vedelema.
- Lobamokkade rubriik
-
M20B20
see pöörete kõikumine jah peaks olema ingitud klaipuudusest. Ning regullisin mina teda siis Sisselaske otsast selline imelik junn miles kruiv sees kuhu 2 vaakumit tuleb ja asub ta väljalaske poole peal.
-
Lobamokkade rubriik
ma ei tea. ma olen ikka vägagi korralik ja viisakas liikleja. Suunad ja asjad alati ning ei sõida kunagi kelegile ette. Peeglid on head sõbrad. Ning ma ei üttle, et ma ka halvasti sõidan pigem üle keskmise. Ja ei ela ennast liikluses vällja vaid teen seda kohas kus see on ette nähtud. Nii, et on ikka nid jobusid kelele ei meldi v on kaeda v ülbitsevad. Lihtsalt mul pole vedanud ja olen selliste jobudega ühte samase kohta sattunud.
-
Lobamokkade rubriik
jah ega suhtutakse nendese armastese E30 netes jah kuidagi vastikult. Ma pole kinagi saanud osaliseks ühegi autoga sellisele kiusamisele tlna tänavatel kui E30 nega. Sõid stiil on mu kõikidel autodel sama. Volvoga sõites ei saa ma signaali ega ei rammita ette ega midagi E34 samut, E28 samuti keegi ei nussi ajusid. Aga see suvi ja aeg esimene kord E 30 nega ja oi kui palju jamatakse. Mõtlen vahel juba relva ostmisele ning suuremale kaikale autose mis teeb palju paha kui visata või lüija mõnda.
- Lobamokkade rubriik
-
Lobamokkade rubriik
Njaa. No eks see koss ole ka suht hea kuna jooksu oma jagu. Kuid lisa söögina võib kasutada valku ja süsiveskuid see on hea selline korralik söögi ports peale trenni kohe lihastele ning siis pärast korralik praad rohke lihaga . Ning ongi olemas.
-
Lobamokkade rubriik
nu aga mis selle ajaga ikka teha. Kuskil magada ju ei saa. Elan Tlnast 34 km ja koju ka ei lähe ju Ning sööma sel ajal hakata pole ka mõtet kuna peale trenni tuleb nagunii süüa ja ongi kõik ühes koos.
-
Lobamokkade rubriik
Mina teen nädalas 4-5 päeva trenni ja ütleme, et see on pigem oma enda hea oluks. Samas on loengute vahel 2 tunid koolis aega ning saab ilusti ära käija ja kasulikult seda aega kasutada. Ja neid foorumite targutajaid on jah ikka palju seal. Tee ise näed mis kuidas ja mis sinujaoks kõige parem on ja mis kõige kiiremin ja paremin arendab.
-
Lobamokkade rubriik
http://www.fitness.ee/treeningkavad/34
-
M20B20
nu see kondenseerunud õli on seal mega. Mul on juba filter ka nagu karter. Voolik tilgub.
-
Suve lõpu kokkutulek 22.10
KOHAL KOHAL KOHAL
-
BMW 320i Kupee - Greger
Need on jah kellegi poolt sinna tehtud. Pole aega olnud, et ära lappida. Kuid eks kui saan ruumid kus masinat teha siis saab ka need augud lapitud.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Nii siis nv väiksemad sõidud on mootorilt vällja toonud ühe ebameeldiva heli Et siis lisaks et see mootor mis ostsin oli täielik jama on sellega enast tõestanud. Mootoril on ka juba kolks alpool sees. Nii, et varsti on kuskilt midagi laiali. Sellised on siis remonditud ja korralikud mootorid. Mida võib mõnelt mehelt osta.
-
M20B20
Enam vähem töötab aga eks tuleb varsti uus vahetus ette kui teine mootor on kokku klopsitud ja vahetatud mis vaja. Kuid selline küsimus miks on sisse laske õhuvõtu toru õline ? Mis sele viga on. Karteri tuulutuses asi pole. Kas võib olla, et mootoris on minigi rõhk sees ja sellest pressibki õli ülesse ?
-
E30-le amortisaatorid!?
Saan esmaspäeval sellega tegelda.
-
E30-le amortisaatorid!?
seles suhtes on sul täitsa õigus Ega need teed on ikka väga jubedad. Enda E30 on korralik jäik vedru ja lühike amort siis saab ikka vahest suust päris mitu roppu sõna vällja kui sõidad. Ning siis Kohilas on ka kõik teed ülese kaevtatud oma torutöödega ning enne kevadet ei pidavat uusi teid tegema nii, et jube saab see talv olema.
-
E30-le amortisaatorid!?
KYB amordid on suht hea hinnaga autoasjas ja pole neil midaig viga selel rahaeest on kraami küll ja praemad kui monroed. Samas kui tellid võin uurida autoasjast saad ehk alet ka minukaudu. Mul on tuttav seal varuosade lao juhataja ja saan ise sealt ikka korraliku alet. Muidugi Volvole sai just sealt ostetud sachsi gaasikad ja sain 100.- hinnast alla.
-
BMW 320i Kupee - Greger
Nii eile hommikul oli igav ja tegin esilisa kinnitused korda ja eemaldasin nipukad seda kinni hoidmast kui sai ta lahti sõidetud äärekivitaha. Ja otsustasin ka siis tuled ära vahetada. Pime aeg tulemas ja uuemad tuled on ikka paremad ning valgustasid õhtul ikka oluliselt paremin kui eelmised. Mis kogusid niiskust sisse ja olid ikka pärs mädad ning ka reflektorid olid nii tuhmunud, et jube. Uued tuled lammutasin lahti ning puhastasin kõik ilusti seest ära.
-
aga uuri kas on hella oma siis on tuled vähemalt ühesugused ja eks kui kasutatud siis mul oleks 1 vastu huvi.
-
Mitu sul on ja kas uued või on ka kasutatud ?
-
Tere ! Kus kohast on võimalik osta esitulede klaase ja tootja HELLA omasid. Oleks vaja kabariidi uut klaasi kuna on katki ning tegemist facelift tuledega.