Hüppa postitusse

tanel645

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis tanel645 postitas

1. Ei ole siis kellegil?
  2. Põhimõtteliselt võib ju sulle ühe kmp. matte sebimise eest tellida küll. See hinna vahe ei ole väga suur. Muidugi, mis teised arvavad?
  3. Kas konto andmed paned siia või saadad ps? Põhimõteliselt kui mõni päev oodata, siis saab ka nädalalõpus ära ttellida või uue alguses.
  4. Oleks kah ühest komplektist cabriole huvitatud.
  5. Kui kupee kere fl , siis peaks sobima.
  6. Ostan ühe või kaks originaal 15tolli kärgvelge. Hea oleks koos kapslitega, aga võib pakkuda ka ilma. Võivad olla koos rehvidega ja ilma. Kontakt ps või 55940667
  7. Eriti oodatud teisaldatav konks.
  8. Ostan kärukonksu, eriti hea oleks teisaldatav. Vaja FL kerele. Pakkumisi ootan PS või 55940667
  9. Müüa 1,6 73kw mootor juppideks, võib osta ka tervena. Hinda paku ise. Korrasolekut ei oska öelda. Järgmine nädal lammutan laiali. Kontakt 55940667 või ps
  10. tanel645 lisas teema, kohas Autod
    Peaks olema kindlasti facelift. Võib pakkuda ka terveid autosid, aga ainult hea hinnaga. Võiks olla kupee, aga vaatan ka teisi keresid. Ei pea olema idaalses seisukorras. Väljastpoolt võiks olla auto enam-vähem komplektne.. Asukoht ei ole oluline, kui hind hea. Kontakt ps või 55940667
  11. See oli kohe päris kindlasti minu cabrio
  12. Ei sõitnud Türi kandis Terve nädalavahetuse seisis pill Kuremaal Jõgeva treffil.
  13. Ma hetkel veel statoili parklas ootan veel 5 min, siis liigun edasi.
  14. Äkki siis 19.00 või 20.00?
  15. Toimub siis täna midagi? Kellaaeg?
  16. Võiks isegi ju üritada pole see suvi käinudki...
  17. Värviks le mans blau.
  18. Üle pikaaja sai siis autot remonditud. Nimelt said taga amortide tugipuksid ära vahetatud, sest ühel oli südamik lahti ja kolises. Vahepeal aga läbitud hulk muretuid kilomeetreid.
  19. Jah üks klamber hoiabki akut paigal.
  20. Üritan ka
  21. Oleks ka teadnud oleks ka tulnud....
  22. Sama tagrgalt kui tellisin, saatsin ka m-tech 2 ringi tagasi. Järeldused võid ise teha.
  23. Jah see olin mina
  24. Täna sai siis kindlustus ära tehtud ja ka esimesed tiirud ilma katuseta. Väga mõnus oli.
  25. Nüüd siis minu cabrio suveks valmis. Sai siis uuesti otsakaane tihendid ja karteri tihendid ära vahetatud ja tundub, et jäi ka pidama. Eile sai ka sild paika. Nüüd oleks veel vaja roolivõimu voolikud üle vaadata ja tagant veits madalamaks saada.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.