Hüppa postitusse

tanny

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    7
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis tanny postitas

  1. tanny

    M: 316 (m50b25)

    Kurbusega lükkan müüki enda pikaajalise sõbra. Aastaid umbes 3 tagasi saanud täielikult uue värvi ja terve kere üle käidud. Paigaldatud ketassild, typ188 differ, kõik puksid powerflex, esisilda samuti kõik uus pandud. Puhtalt läbitud ülevaatus, all originaal Borbet A veljed 9,5 laiad ja 16tolli, mootorivahetus passis märgitud. Kindlasti veel palju asju tehtud mis kohe ei meenu. Hinda sooviks 5000.- Küsimustele vastan meeleldi telefonis 53051132
  2. Otsin siis niinimetatud IS lisa, ehk kellegil pakkuda. Tel. 53051132
  3. tanny

    O; Piduriplekid

    Äkki kellegil pakkuda siis ketaspiduriga tagasillale piduriplekke. Kõik pakkumised paluks: 53051132
  4. Vôtaks ka ûhe komplekti!
  5. Sai eile käidud seda autot vaatamas http://www.auto24.ee/used/1639109 piltidelt tundub üsnagi OK ja omanik kiidab ka autot taevani, tegelikult nii see ei ole. Keretööd väga sitalt tehtud liivapaberi jäljed alt näha, taga luugil ulme tiiva augud, salong seest hele ja väga sitane ja räämas, esimesed lanseri nurgad mädad. Roostele lihtsalt plekid peale pandud, juhipool B grupi esi tiib, kundepoolt tagant koopa äär, roostetad, taga differ paksu õli kihi all. Teadmiseks teile, kes plaanite autot vaatama mnna. Hinnast samuti sentigi alla ei saa, sest auto pidi omaniku väitel ideaalses seisukorras olema.
  6. http://foorum.e30.ee/topic/7232-mbmw-318is-1990/ Kas keegi on seda vaatamas käinud ja oskab miskit selle kohta rääkida?
  7. Kuule mees, mis moodi sa seda autot müüa saad kui see auto ei ole isegi sinu oma? Ja pole see 110kw mootor midagi korralik, õlirõngad olid siis juba otsas kui see auto minukäes oli!
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus