Hüppa postitusse

Blade

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Blade postitas

1. Oskab siis keegi öelda või linki saata mis jõuga keerata m43b18 vända raamsaale poldid kinni ja kepsu poldid ?
  2. Masinalt aasta 85. sedaan. Hind 50.-
  3. Mul tegi katkine õhulõdvik sama pulli.
  4. Blade lisas teema, kohas Varuosad
    Läheb siis müüki MTech2 suure diameetriga rool. Käib külge mutriga ja on ilma airbag-ita. Rool vajaks ideaalis uuesti nahatamist, kuna nahk ikka kulunud ja õmblused lahti mitmest kohast. Hinnaks 50 euri. Asub Võrumaal, info tel: 56701373.
  5. Blade vastas Blade teemale, kohas Varuosad
    Pole siis vaja kellelgi ? Proovimis võimalus ka olemas.
  6. Blade vastas Blade teemale, kohas Varuosad
    Ikka veel saadaval.
  7. Blade lisas teema, kohas Varuosad
    Müüki läheb siis 2,7i mootor. Hind: 300.- Mootori plokk 2,7 eta ja plokikaan, koos muu staffiga 2,5i , juhtmestik ja aju kolmerealine 2,5i. Plokikaan remonditud: Vahetatud nukkvõll, juhtpuksid, klapisääre tihendid, klapipesad sooveldatud, kaan lihvitud, pihustid m50b25 , uued küünlad, v.l kolle uued tikkpoldid ja mutrid. Vahetatud kõik tihendid ja uus õli sees.
  8. Blade lisas teema, kohas Autod
    Prooviks siis müüa enda rullikat sellises seisus nagu ta on. Üks tüüp sõitis mu rullikaga külgees posti, kere on kõver, auto oli äsja valmis saanud peaaegu 300km aind sõitnud sellisena nagu valmis. Mootoriks 2,7 eta koos 2,5 kaane ja selle staffiga, mootoril kõik tihendid vahetatud ,uued õlid, küünlad, jagajakaan . filtrid, kastiõli vahetatud ja muu selline teema . Autol on kõik uued puksid Lemförderid ja tutikas piduritorustik. Väljalaske torustik korralik ja tutikas reso all, taga pidurikettad ja klotsid uueväärsed. Salongis e30 sportistmed, M-Tech 2 rool.All on kemmpiplokk typ:188 2,79. Esiots terve. AUTO LIIGUB OMAL JÕUL, aga liiklusesse minna ei saa. Kellel huvi siis kiri privasse või helistada tel. 56701373. Pildid neile kel reaalne huvi korralik tehnika enda rullikale peale tõsta. Hinnas saame kokkuleppele. Asub Võrumaal.
  9. ei noo sellesmõttes tean seda hooratta ja siduri ja kastide , ja muu sellise värki, üks tropp sõitis mu auto ümber posti ja tahan tehnika teisele kerele ümber tõsta , et küsimus selles et pedaalide ja mu sellise värgi asjad saaksin lihtsalt plug-and-play na peale panna, ei pea hakkama midagi aretama ja keevitama ümber. ?
  10. Küsimus siis et kas atm kasti saab vahetada üks ühele manuaaliks ? et kas tehase poolt on olemas kolmanda pedaali koht? ja muu selline ? oleks pannud manuaali koos mootoriga peale . Mootor, kkast ja muu staff tuleks 85.a pre-lt , 88.a face-ile.
  11. Ei ole siis kellelgi huvi ?
  12. Niisiis , auto jälle tööle pandud, vahetasin juhtmestiku, aju ja õhulugeja ära, aga see i aju tahab vist i andureid kah, mul veel eta temp. andurid. ja ei käi õieti edasi, külmalt tõmbas ja soojalt enam mitte , rahulikult saab sõita aga küttekulu kah umbes 20-30 sajale..
  13. Blade lisas teema, kohas Varuosad
    Oleks vaja siis vändaanduri rihmaratast, see mis on hammastega. Kui loeb midagi siis mootor m20b25. Ise Võrust, mida ligemal seda parem.
  14. Tahaks laiemat velge alla, väiksema tolliga.
  15. Blade lisas teema, kohas Varuosad
    Müüki läheb siis m30 jupid , mida ikkagi kasutusse ei läinud mul. m30 aju, juhtmestik, õhulugeja, drosselklapp. Kogu mant 55 euri. Tel: 56701373
  16. Klapid vajavad kah regulli vist ja kunagi oli selle spidoga nii et ,seier kukkus ärr , siis vähe põrutasin spidoplokki ja viskas uuesti seieri tööle, jja eriti kuumailmaga oli nii.
  17. Niisis, panin teise küünlajuhtme ja valasin jälle, 10 litti kütet sisse ja läksin sõitma, jõudu oli ikka ja mul plokkdiffer all, tagaots ikka lappab sellega. ning ma aru ei saa, vahel jälle jääb 1 pütt tagant ärr, et nata viskab kohe törinat kui lappi anda. Kiirust ei näita kah , huvitav mis kala too olla võib ?
  18. Krt arvan et küünlajuhtmed on tuksis, mõni pott ei tööta ja viimane andis üldse mõnusa säraka kui puutusin.
  19. Täpselt nii, kuid hetkel ikka on kütuse probleem, auto ei käi õieti, vahel nagu saab palu peale ja vahel nagu jääb nälga.
  20. Taga tiivakaared veits laiemad kui muidu.
  21. Niisiis, sain auto tööle lõpuks ja ka kiirendada, veel nata sätttida vaja .
  22. Esiots originaalis ilus jah, seda kroomi värki veel vaatab , aga mul selline mure et auto ei lähe käima enam, eile paukus ja lõi musta ,siis panin seisma ja hiljem enam käima ei läind, igast asju juba siin vaadanud ja üle näppinud. ning esimene pihusti kah lekkis. küünlad ikka tahmased ja veits märjad. säde on korralik.
  23. Mõned probleemid lahendada ja saab ka Ülevaatusele minna.
  24. Krt, küttesegu ikka päris vale, saab palju peale , summutist pillub kah rebaseid välja.
  25. Noo, pildil ikka teist tooni vähe, et suht raske saavutada õige toonina pilti , mitme aparaadiga proovind.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.