Kõik, mis Blade postitas
-
O: 63L kütusepaagile tasemeandurit ja etteandepumbaraami tasemeanduriga.
Huvi siis pealkirjas mainitud detailidele.
-
320i kupee(m50b25) Blade
Selle Monsteri kleepsu ma vast kunagi eemaldan, see tagaklaas on esimesest rullikast ja kleeps klaasil olnd sellest ajast ja riiulis seisnud mingi 7 aastat äkki Aga nende aukude kohta ei oska vastata, kuna olid kere ostes juba lõigatud selliseks
-
320i kupee(m50b25) Blade
-
320i kupee(m50b25) Blade
Viimasel ajal vähe aega tegeleda olnd, kuidas keegi kupeele taga küljeklaase paigaldanud on ? Mul uus laepolster ka , kas tihend ja klaas korraga või saab ka eraldi neid paigaldada ? :D
-
320i kupee(m50b25) Blade
@Young Fanatik Egas endalgi seda raha üle ei ole , aga jupihaaval saab seda auto alla matta
-
320i kupee(m50b25) Blade
Eile sai otsad ära tehtud, originaal motot ei ole plaanis panna , kuna talvel plaan Holset lisada mootorile
-
316i '87 - Ats
Kas ÜV laseb selle turvakaarega läbi ka ? Endal sama asi plaanis
-
320i kupee(m50b25) Blade
Kui ma mõlemale vaste saan siis ma ei pea lõikama juhmeid vaid saan teha ülemineku pistikud, aga sobib ka jah x20 aind
-
320i kupee(m50b25) Blade
Vaata jah, aga mul ikka mõlemaid vasteid arvatavasti vaja ? või siis üks õige ots leida ja üks vana ära lõigata ?
-
320i kupee(m50b25) Blade
-
320i kupee(m50b25) Blade
Young Fanatik suht grazy idee, aga teostatav Õnneks aega veel mõelda sellele.
-
320i kupee(m50b25) Blade
Ega ei viitsi ise ka vaielda kellegagi mida oma autoga teen ja kuidas kasutama hakkan Plaan jätta hiljem auto pühapäeva raja autoks, aga eks näis
-
320i kupee(m50b25) Blade
Sai täna mootor ja kast peale tõstetud, tuleb hakata vaikselt juhtmestikuga tegelema muude nokitsemiste kõrvalt
-
320i kupee(m50b25) Blade
See ei ole esimene hüdrokässariga auto tänaval. Liikluses on väga palju ise ehitatud turbo mootoritega aparaate,mida ei ole lubatud ka teha, et siis lihtsam et ei pane turbot vahele w ?
-
320i kupee(m50b25) Blade
Mis kässaril viga ?
-
320i kupee(m50b25) Blade
Areneb masin igapävaselt edasi, aga ei ole aega igast mutri keeramisest pilte teha ja kirjutada, siiski mõned klõpsud lisan. Sillad alla keeratud, mürasummutus matid paigaldatud enamjaolt ja vedasin ka juhtmestiku salongi, ahjaa hüdro kässar ka oma koha leidnud.
-
320i kupee(m50b25) Blade
-
320i kupee(m50b25) Blade
Mdea mul ei olnd varem eriti kokkupuudet peale pritsi detailidega, siis lasin kiirelt epoga üle Järgmine nädal peaks sillad alla saama. Praegu ka juba värvi all, esipüstakud 45mm tegin 51mm. Sharniirid jõuavad ss saab veerema.
-
320i kupee(m50b25) Blade
Kindlasti on plaanis seeaasta mõned tiirud teha enne kui talveks võtan mootori ette
-
320i kupee(m50b25) Blade
-
320i kupee(m50b25) Blade
Plekke jube jebla pritsida kui lahti ja varsti lasengi vanad puksid välja ja ss värvin ja uued puksid sisse. Peale pritsi peab kohe peale kandma mingi kihi et rooste ei läheks ja nyyd aega on sellega tegelda.
-
320i kupee(m50b25) Blade
Niisiis tänasest päevast, läksin peale tööd ja korjasin enamus detailid peale, kere läheb siiski homme kambrisse. Pildimaterjali miskit korralikku ei saand veel teha, kuna tahan et värv kivistuks korralikult ennem kui pesema hakka, hetkel suht tolmused juba. Värvist siis nii et üritasin leida sügavamat musta ja sisse segati koralli rohelist pärlat. Isiklikult mulle meeldib ja laivis veelgi kenam kui pildil.
-
320i kupee(m50b25) Blade
Auto endiselt kambris , homme uurin kuidas edeneb värvimine, kuna eeltööd tegin ise siis lasin ka üle vaadata detailid. Viisin eile kõik silla detailid liivapritsi ning täna sain juba kätte ja tuiskasin Epokrundiga üle. Õige toon tuleb siis peale kui vanad puksid ja sharniirid olen välja pressind. Mõningast pildimaterjali silmailuks.
-
320i kupee(m50b25) Blade
Sel hetkel hoidsid rihmad viimaseid pütte üleval , vaatasin kui kõrgele jätta tahan neid, nüüdseks kenasti omad kinnitused saanud . Täna sai siis detailidele viimane lihv tehtud ja vaja kambrisse viia, järgmine nädal oodata siis tulemust.
-
320i kupee(m50b25) Blade
Kui mõtled seda et kuidas vastu peavad ,, siis ei oska veel öelda, kuid välja nägemise poolest tunduvad tänavale suht okei teema.