Hüppa postitusse

Blade

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. Blade muutis oma profiilipilti
  2. Selle Monsteri kleepsu ma vast kunagi eemaldan, see tagaklaas on esimesest rullikast ja kleeps klaasil olnd sellest ajast ja riiulis seisnud mingi 7 aastat äkki Aga nende aukude kohta ei oska vastata, kuna olid kere ostes juba lõigatud selliseks
  3. Sai täna siis natuke autoga tegeletud Tagaklaasid said külge ja laepolster ka osaliselt
  4. Viimasel ajal vähe aega tegeleda olnd, kuidas keegi kupeele taga küljeklaase paigaldanud on ? Mul uus laepolster ka , kas tihend ja klaas korraga või saab ka eraldi neid paigaldada ? :D
  5. @Young Fanatik Egas endalgi seda raha üle ei ole , aga jupihaaval saab seda auto alla matta
  6. Eile sai otsad ära tehtud, originaal motot ei ole plaanis panna , kuna talvel plaan Holset lisada mootorile
  7. Kas ÜV laseb selle turvakaarega läbi ka ? Endal sama asi plaanis
  8. Kui ma mõlemale vaste saan siis ma ei pea lõikama juhmeid vaid saan teha ülemineku pistikud, aga sobib ka jah x20 aind
  9. Vaata jah, aga mul ikka mõlemaid vasteid arvatavasti vaja ? või siis üks õige ots leida ja üks vana ära lõigata ?
  10. Vaja leida vasted neile ja saab ühendama hakata ... On kellegil üle ?
  11. Young Fanatik suht grazy idee, aga teostatav Õnneks aega veel mõelda sellele.
  12. Ega ei viitsi ise ka vaielda kellegagi mida oma autoga teen ja kuidas kasutama hakkan Plaan jätta hiljem auto pühapäeva raja autoks, aga eks näis
  13. Sai täna mootor ja kast peale tõstetud, tuleb hakata vaikselt juhtmestikuga tegelema muude nokitsemiste kõrvalt
  14. See ei ole esimene hüdrokässariga auto tänaval. Liikluses on väga palju ise ehitatud turbo mootoritega aparaate,mida ei ole lubatud ka teha, et siis lihtsam et ei pane turbot vahele w ?
  15. Mis kässaril viga ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.