-
O: 63L kütusepaagile tasemeandurit ja etteandepumbaraami tasemeanduriga.
Huvi siis pealkirjas mainitud detailidele.
-
Blade muutis oma profiilipilti
-
320i kupee(m50b25) Blade
Selle Monsteri kleepsu ma vast kunagi eemaldan, see tagaklaas on esimesest rullikast ja kleeps klaasil olnd sellest ajast ja riiulis seisnud mingi 7 aastat äkki Aga nende aukude kohta ei oska vastata, kuna olid kere ostes juba lõigatud selliseks
-
320i kupee(m50b25) Blade
-
320i kupee(m50b25) Blade
Viimasel ajal vähe aega tegeleda olnd, kuidas keegi kupeele taga küljeklaase paigaldanud on ? Mul uus laepolster ka , kas tihend ja klaas korraga või saab ka eraldi neid paigaldada ? :D
-
320i kupee(m50b25) Blade
@Young Fanatik Egas endalgi seda raha üle ei ole , aga jupihaaval saab seda auto alla matta
-
320i kupee(m50b25) Blade
Eile sai otsad ära tehtud, originaal motot ei ole plaanis panna , kuna talvel plaan Holset lisada mootorile
-
316i '87 - Ats
Kas ÜV laseb selle turvakaarega läbi ka ? Endal sama asi plaanis
-
320i kupee(m50b25) Blade
Kui ma mõlemale vaste saan siis ma ei pea lõikama juhmeid vaid saan teha ülemineku pistikud, aga sobib ka jah x20 aind
-
320i kupee(m50b25) Blade
Vaata jah, aga mul ikka mõlemaid vasteid arvatavasti vaja ? või siis üks õige ots leida ja üks vana ära lõigata ?
-
320i kupee(m50b25) Blade
-
320i kupee(m50b25) Blade
Young Fanatik suht grazy idee, aga teostatav Õnneks aega veel mõelda sellele.
-
320i kupee(m50b25) Blade
Ega ei viitsi ise ka vaielda kellegagi mida oma autoga teen ja kuidas kasutama hakkan Plaan jätta hiljem auto pühapäeva raja autoks, aga eks näis
-
320i kupee(m50b25) Blade
Sai täna mootor ja kast peale tõstetud, tuleb hakata vaikselt juhtmestikuga tegelema muude nokitsemiste kõrvalt
-
320i kupee(m50b25) Blade
See ei ole esimene hüdrokässariga auto tänaval. Liikluses on väga palju ise ehitatud turbo mootoritega aparaate,mida ei ole lubatud ka teha, et siis lihtsam et ei pane turbot vahele w ?
-
320i kupee(m50b25) Blade
Mis kässaril viga ?