Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Minu kindlad lemmikud on klapptuledega pillid M1 ja 8
  2. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Lumma suutis teha 21 st kena cabrio, ei tea kas 30 ka tegi? http://www.3er-club.de/fotogalerie/tsa/NR2006/07LumaCabrio.jpg
  3. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kandilised tuled oleks,coolid küll aga mingi,viisakama võrega, kui tal on. Netist pilte vaadates on kenasid ka
  4. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Katus maas on ok äkki
  5. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Käigukast on sama AGA käikudega saavutatud kiirus on oluliselt suurem. Seega niiöelda käikude vahed ehk pöörete langus on oluliselt suurem, kui auto peeneks lasta. Peale selle on auto nukkvõll ja aju teine s.t auto ei oleks ökonoomsem. Jah ökonoomsem oleks ta suurema kiirusega sõites, kuid mitte @ 90. Tulemus oleks sama kui toppida see differ 325i-le, sest mootori karakteristikud on praktiliselt samad. Peaülekande vahetusega muutub kõikide käikude ülekanne 3.45/2.93 korda aeglasemaks. Hetkel kasutusel olev 3.45 ongi küllaltki ökonoomsusele orienteeritud mõistliku valiku seast Olen muidu proovinud sõita ka 3,64 diffriga 325e-ga mis originaal. See auto küttis ühtlase kiirusega maanteel 12 liitrit sajale pentsu, samas kui minu oma võtab ainult 8 seieri järgi. Selle auto kütusekulu oli linnas ja maanteel võrdne. Lisaks oli sellega mõistlik 2. käiguga kohalt võtta. Auto maksimum kiiruseks umbes 160 km/h. Selgelt ei sobi selle mootor antud diffriga kokku.
  6. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ajasin taga vahemikku 3,45 kuni 3,73. Selles vahemikus ülekanded sobivad antud auto mootori võimsuse ja max pöörete arvuga (s.t millisel pöördel asetseb maksimum võimsus) Selle järgi valitakse ülekanne. Tuletan meelde, eta läheb 5000 pöördesse (vanemad 4800), minu oma 6800. Originaal diffriga (2.93) on autol sellisel pöördel 4 käiguga 256 km/h ja 5. 316 km/h Seega auto ei suudaks isegi 4. käiku tühjaks tõmmata! Ülekanne 3,45 on valitud arvestades seda, et kasutan autot tänaval, mitte maksimaalset kiirendust silmas pidades. Hetkel ei suuda autot 5ndat tühjaks tõmmata, kuid saavutab siiski maksimaalse kiiruse 5. käiguga. 5 @ 6800 = 268 km/h. Siit järeldub, et optimaalne oleks kiirendust silmas pidades 3.73 (248 km/h @ 5 käik) Peaülekanne on väga tähtis parameeter, mida saab E30 puhul valida väga laiast vahemikust. Seega 2.93 sobiks juhul, kui auto suudaks kuskile 300 ligi kiirust arendada VÕI maksimaalne võimsus asetseks alla 5000 pöörde. (kiirus 5 @ 5000 = 232 km/h)
  7. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Eta oma on liiga kiire ülekandega, ei sobi selle mootori karakteristikutega kokku, mis mul seal on. See sobib madalte pööretega mootoritele nagu diislid ja 325e või siis väga võimsale turbo-autole, mis sinna ~300km/h kanti saavutab
  8. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Mul need diffrid kokku pole jooksnud. Sellesmõttes et auto on jäänud sõitma, aga alati on undama hakanud ja õli lekkima. Loks tuleb sisse.
  9. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Ma olen ostnud iga aasta uue diffri. Maksnud on need 25-35 eurot. Tegu on siis väikese korpusega 3,45 ülekandega asjadega. Muidu suurt olen otsinud, kuid sobiva ülekandega ei leidnud üldse.
  10. Tundub, et olen täiesti valet autot ehitanud. Edaspidi on kõik 316i inimesed ja muidu fännid oodatud kaasa elama siia teemasse: http://foorum.bmwclub.ee/viewtopic.php?f=4&t=215411
  11. P.S Kui Eix viitsib oma 316i ehitada kiiremaks, kui see 2,7 nii et säilib mõistlik ajastukohasus ja originaalsus, siis on see kõva saavutus. Ma postitasin siia foorumisse kunagi mingi autoajakirja artikli, kus oli omaaegne tuunitud M10, mis siis vabalthingavana 125kw välja andis. E30 on tore masin, igaüks ehitab sellest mis tahab. Seda, kui keegi oma vana M40 vanarauahunnikusse viskab minusilmis taga nutta ei tasuks
  12. Vaadake, autot ei saa võtta ainult kiirenduse järgi. Kiirendus/võimsus on lihtsalt üks oluline osa tervikust. See aeg, millal mingi 325i E30 oli kiiruse/hinna suhtelt parim pill mis saada turul on ammu möödas. Ilmselgelt saaksin ma kõvasti kiirema auto, kui selle auto maha müüksin. Siinkohal tuletan meelde ka et lisaks kiirete ja aeglaste autode vahele mahuvad ka kõik teised. Seega ei saa nii võtta et ahh nagunii see 325 ei rebi midagi pohh sõita parem juba 1,6-ga Hobiauto puhul loeb minu jaoks kiirus, erilisus, välimus, juhitavus ja põhiliselt tunne mida see sõites tekitab. Kui te nüüd vaatate turul ringi, mis maksab auto, mis pakuks kõike seda rohkem kui võimas e30 siis need autod maksavad juba 5 kohalise numbri. BMW enda valikust turkavad vast esimesena pähe 8 ja 6. seeria. E30 on auto mis pakub kõike seda veel vägagi mõistliku raha eest. Näiteks saab korraliku 325i raha eest ju osta e46 330i. Auto on sõiduomadustelt palju parem, kiirem jne. Küll aga mitte erilisem. Väga hea näide on ka see kiire Civic siin. Jah auto on kiire, aga see on kole vana jaapani esiveoline küna. Peale selle et see hästi kiirendab ei tee see auto mittemidagi. Kuskil parklas seistes ei tõmba see kellegi tähelepanu, samuti ei paku see kuskilt otsast silmailu. Palun siinkohal mitte solvuda, sest võttes eesmärgiks ainult kiirenduse on tegu ju hea hinna/võimsuse suhtega asjaga. Mõtle palju maksaks näiteks ilusa E30 nii kiireks ehitamine, nii et säiliks ka ajastukohasus ja stiil ? Edaspidi katsume nüüd päris oma emalt saadud autost siia pilte mitte panna. Tegu siiski E30 foorumiga Inimesed paigaldavad M50 jne uuema mootori oma 316i-le sest heas korras 325i ostmine ja selle modifitseerimine nii, et see 141+kw välja annaks on palju kallim. Seega ei saa hakata hädaldama ja kisama kui keegi oma 1.6 minema viskab ja sinna normaalse võimsusega mootori paneb. Lihtsalt siis see auto pakub juhile ka sõidurõõmu mõistliku raha eest. Ma mäletan, et venna auto mootor läks kokku pm 2000 eurot, mis ongi terve 316 hind Miks just M20 ? Sest see on ainuke mootor, mida saab veel ehitada mõistlikult võimsaks veel enamvähem mõistliku raha eest, nii, et auto jääb visuaalselt originaalseks.
  13. Ära sa hull seda küll tee, lõhud omal veel silmad ära selle püssiga
  14. Ma üritan enda autot timmida nii, et see vähemalt esmapilgul originaal tunduks ja mitte originaal tükid ajastukohased oleks. Ekspert näeb ära et sisselase on natuke jämedam ja tühikäigu mootor/õhulugeja jne pole samuti õige, kuid suuremjagu inimestele see silma ei hakka. Natuke madalam on ka. Tegu pole näituse eksemplariga samuti. Muidu ma seda meelt olen küll, et vast peale 325i peab levinud e30 natuke järgi aidatud olema, seda kindlasti ka vedrustuse poolest, muidu on see tänapäevase tõmbleva liikluse jaoks liiga aeglane. Lisaks on originaalkorras auto naljakalt kõrge. Jäik pill ikka teine tera. Mingi karpapilliga ei viitsiks ma elusees jännata. Auto peab sõidurõõmu ka pakkuma kui põhja lööd Kihutada mulle selle autoga väga meeldib. Eriti meeldib juhitavus. Ideaalis võiks sellel sama mootor olla, kui mu venna autol, sest siis see näeks veel originaalne välja ja rebiks korralikult
  15. Seega jah see on haruldasem, sest ainult ühel mudelil see põll, teised künad said tavalise
  16. 325i-l ongi jahutusavad tavalisel nokal ka. Sest sellel õliradikas 325e-l ei ole õliradikat ja ei ole auke ka
  17. Mul sellel vastusel see vedru sees peetis s.t nupp ei tule ülesse. Igakord vaja turvavöö otsaga koukida. Ma kradi 3x trahvi ka saanud ilma sõitmise eest Mul see värvimine pole niiväga odav niisama üle tuiskamine ka, see on pinnavärv kriimukindla lakiga, s.t ta tuleb ära võõbata ja siis veel vesilihvi teha ja siis selle lakiga lakkida. Vaatab, ma mõtlen, mis teeb sellega. Mulle tegelikult väga meeldib Alpina stange ka aga seda ei võlu kuskilt välja. Praegu eest nagu kergelt tönts see pill.
  18. Eta seiereid on erinevaid, osad on 5000 teised on 6000 (need hilised 95kw). Enne piirajasse käis siis veel näitas, küll skaalast väljas aga siiski. Mis pardinokka puutub, siis sellisel juhul värviks ta kerevärvi. Muide see hind oli öeldud Kerdi pakutud noka kohta, millel üks mõra sees. Praegu pakutu pilte ma pole näinud. Ehk nii:
  19. Vaja on juhi oma see punase nupuga:
  20. Mu vend ütles mulle, et sellise eest mida nussida on vaja ei tasu mingil juhul üle 50.- maksta. Sest esiteks paranduse liim+ võõpamine maksab nii palju, et igakell muidu odavam see 230 EUR asi osta. Kui enamvähem sellise hinnaga seda müüa tahad võid visata fotod PS
  21. Tutikas 230. Siin tehtud oksjonil läks üks vana üle 150 ära Seda palju Kert enda oma eest küsib, küsi ta enda käest
  22. Nõudlus määrab hinna
  23. Siitsamast foorumist Muidu olen nillinud seda pardinokka ka mis sul on, aga viimasel ajal tahetakse vanade katkiste/kraabitud asjade eest pm pool uue hinda saada. Vaatab, kui kuskilt tervet ei saa, siis ostan vist uue. Mis puhul teist ringi vaja on ? Kuri plaan rajapäeva slikid sinna peale tõmmata ?
  24. Panin kõik kokku tagasi ja autole peale. Auto ei ole Tallinnas ka vaid vedeleb ~30km kaugusel mu tuttava garaazis. Ma ei viitsi sellepärast sinna sõita lahti kiskuma seda uuesti, lisaks pole võtmeid ka minu käes. Eks seda kas sellest mingit tolku on näeb kevadel.. Millise MAF lugejaga sa suudaks mootori käima panna? M50b25 omaga ?
  25. Vändal on magnet kadunud ja metallosa katki s.t see tuleb koguaeg küljest ära kui kõvemini vändata, peab pidevalt tagasi lööma seda

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.