Hüppa postitusse

oo7

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis oo7 postitas

1. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Lõpuni valmis pole meist keegi pilli saanud
  2. Kui reaalselt täiskohaga tööl käid ja mingisugust seltsielu ka on, siis pigem 3-4 aastat
  3. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Tere, Kellegil on mõtteid miks M20 plokikaas praguneb, just tagant poolt ? Mootor üle ei kuumene. Peale pragunemist mahlad segamini nagu ikka. Kas saab olla jahutussüsteemiga mingi jama kuskil kindlas kohas, et temp andur aru ei saa või mis ?
  4. Ma siis ei saagi peegli klaase?
  5. Hea et klaasi peale pani, siis kui enam huvitav ei ole saab ära võtta. Mõned teevad nendega üldse keretöid
  6. Kes veel aru ei saanud siis meie Eigo tegi lihtsalt nalja enda arust. Tal see 316 üldse minuteada paku otsas ja ei sõidagi
  7. Ma kahjuks ei leia neid klotse siit, kas saad ehk linki jagada Poleerimispastad on ainulthttp://www.mkt.ee/dyna/site/cgi/751est
  8. Sa vastasid tõesti mu oma otsekohesusega ja ma ei näinud ega näe selles probleemi. Küll aga ma näen seda selles, kui aetakse mingit külamehe iba mis lisaks ei vasta absoluutselt tõele. Kui hetkel tõesti teemat kuidagi jätkata ei saa siis tuleb väikene paus teha
  9. Mul oleks väike palve et läheme selle 325e -ga edasi, millest siin juttu ja elu läheb edasi. Soovitage velgede poleerimiseks pastat, kavas on siis neid borbeteid treima hakata nv
  10. Siin kahjuks Mode ise ongi mahlamüts kes järjepidevalt toodab teemavälist jama juurde, mitte ei kustuta seda. Ma olen varem mõista andnud et vana võib oma lemmik mudelist mu teise teemasse kirjutada, kus sellest ehk oleks ka kellegil tolku, aga sinna kirjutades ei tõuse härra postituste arv, millele vist tuginedes kõik faktid ümber võib lükata Ma saan aru küll et olen vist härrale varbale astunud aga mis teha, kui mõned on otsekohesemad kui teised. Sellepärast ei pea pool aastat mingit koeranurga küla huumorit tegema.
  11. Ahhsoo ma juba pidasin sind luuludega tolaks arvestades jarjepidevust aga tuleb välja et tegu on hoopis Eigo Baskiniga :-D Järgmine kord lehtede viisi hakkad kildu viskama anna ps teel ette teada viskan isegi ehk väikese vahele :-D Jah olen sellest eelnevalt teadlik. Tänan et meelde tuletasid.
  12. Sest sa peksad koguaeg segast mingist 316-st täiesti seosetult ja lambist. Lihtsalt ma ei jõua enam ära imestada kuidas mingi vana järjepidevalt ja stabiilselt toodab peale ja üritab selgitada, kui kiire üks 316 mingis olukorras olla võib. Ma loodan, et sa nüüd tõsimeeli ei hakka siia kirjutama järgnevate nädalate-kuude jooksul, kui hullult need teised autod kõik veel rebida võivad kui see M40 juba nii kiire on või kus või kes 10a tagasi lutti sai mingil külateepeal kiirendades Müstiline vend oled ikka..
  13. Ma ei oska seda täpselt hinnata ise, aga kõige keerulisem on igasugu kohtparandusi teha nii et midagi aru ei saa, niiet see peaks lihtne olema See peegli vuuk iseendast jäi täiesti OK
  14. Ongi väheke rohkem motti sul seda M40-t tuunida. Vb olla niikauaks kuni sul seal midagi reaalselt valmis pole rahuned maha.. Auto on mul 28a vana ja sellega vahest juhtub igasugu asju. Katki läksid mootori padjad ja veepump eelmisel suvel. Kõik asjad on korda tehtud ja loodan südamest, et see nüüd kestab sel hooajal hästi, sest ma kavatsen kevadel oma teise auto maha müüa ja see jääb sügiseni ainsaks autoks millega sõita. Läbisõit oli eelmisel suvel ~14 000 km. 2013 sai sõidetud näiteks ainult paar tuhat kilti, siis oli ka loogiline et midagi ei juhtunud. Vb olla peab diffri ostukuulutust igaksjuhuks uuendama, kuna selle mis praegu varuks on paneme venna auto alla Samas siis jääb 4.10 vähemalt tagavaraks.
  15. Jep panen trei pinki järgmine nv Vana värv on maha leotatud juba
  16. Kevadel tulevad alla borbet type B-d Sellest eelmistel lehtedel juttu. Nende ettevalmistamine värvimiseks on veel pooleli. Vend värvis peeglit ikka ühes tükis klaas ainult ära võetud. Tulemus väga hea, pole vaja lahti võtta
  17. Õnneks sa näed ainult selle auto tagaosa oma autost, niiet ära muretse
  18. Pole olnudki radikat. Mul ju 325e
  19. Vahest kuskil parklas mingid huvilised tiirlevad ka auto ümber, õnneks keegi pole veel näppinud Kui keegi selle fuuki paneks oleks ma täiesti lohutamatu ja tõsises leinas tükk aega.
  20. Kõige kindlam tagurdada, preface pillil on p***e paljas
  21. Vend sai kere detailid valmis. Tulemus on väga hea. Peab nüüd vist hakkama autot nagu mingi X5 tibi parkima, et keegi enam seda ära ei toksiks või põllega kuskile otsa ei sõida
  22. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Käidud tuhamäel. Päris ok, mõõtsime gps ga huviparast palju suuskadel sisse saab. Pm otse alla panna siis tuli 70 ligi ära :-D Soovitan teistele ka ;-)
  23. oo7 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    M50 mootoril on juba palju parem ohulugeja, mõttetu panna seda sinna
  24. Oma 2 M20 mootoriga BMW puhul, mille ostnud olen, olen alati kohe rihma maha kiskunud. Mõlemal korral oli see samuti väga kulunud. Nii hullu kui see pole veel näinud
  25. Tere, Ega preface udutulesid ei saa ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.