Hüppa postitusse
FACEBOOK-i KAUDU SISSELOGIJATELE ×

kruusmann2

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    84
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Postitused, mis kruusmann2 postitas

  1. tegin nii m50 mootor e36 moto käpad,m40 kk ja kardaan ning differ 2,4td sidur.käiguhoovastik tuli mootori nurga muutmise tõttu vähe muuta.ei midagi utoopilist.kasutada annab kõike mida võtta on.uus plaan on minna venna jälgedes e.3l td ja see on juba küsimise koht kuidas jne.

  2. Mis mõttega ma neid pilte siia üldse panen kui neid hääletusele ei lasta. Panin üles 3 pilti millest üks ei sobinud sest oli püstine, Saan aru. Teine kasutaja paneb üles 8 pilti millest 8 läheb hääletusele, Milles point. Polegi mõtet neid pilte teha üles laadida, kui keegi kusagil arvab et need ei sobi ja need jälle sobivad. Marru ajab see asi.

    Ammu ju asi selge,et vanad kalad on pildil ja nö.paadis.Need kes ei oma staatust vana kala või mode võivad ainult kalendri suure raha eest tellida.

     Teemast küll mööda,aga sarnase kommentaari eest saavad lihtliikmed nagu mina hoiatusi.

    Siiski tuleb kokku hoida :baby:

  3. ühtehi rihmaseibi ma küll ära ei võtnud.ainult sisselaske kolle oli maas.uskuge või ei sidur sobib 324-ja oma st.korv 1,6-se oma ja ketas 324. Käigukasti eluiga on suht lühike kui väikse mootoriga autost rääkida.käigukasti kinnituses ei pidanud midagi muutma ainult hoovastikus.

  4. Terv. kõigile

    Soetasin endale ühe uunikumi mis pole küll BMW kuid siiski üks mega hästi säilinud opel kadett aastast 82.Eelmine omanik viis auto lammerisse ja oleks läinud juba vanarauda kuid siis selgus ,et täiesti ok käru.Sain sellele käpa peale,aga üks pisike mure auto arvelt maha võetud. Oskab äkki keegi öelda kas on võimalik arvelt maha võetud auto uuesti registrisse saada.

  5. ootan huviga millised need on.Loodan,et ikka mainite kui head või halvad need odavamad on.Tegelikult muretsen ma eelkõige rooste pärast.Kardan,et esimese talvega muudavad värvi ja olekut(tahkest gaasiliseks e.lendlevad roostena minema)

    Äkki leidub keegi kellel on varasemad kogemused nende odavate plännikutega

  6. kruusmann2

    Tahaksid sa sellest lähemalt rääkida?

    on olnud kogemusi kus uute tiibade keevitamine osutus halvaks mõtteks kuna sealt samast keevitus kohast hakkas rooste vohama nagu malts s..a peal.muidugi võib ka õnnestuda.endalgi selline plaan esimestel tiibadel ainult otsad uued panna aga eks näis.ootan ka huviga kuidas need 65eerosed tiivad sobivad.kui on hääd võtan endalegi

×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus