Hüppa postitusse

matu665

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis matu665 postitas

1. Mis toimub :evil: .Enne suurt sõitu kõigil mingi kepp peab olema?Teeme siis hiljem oma kruiisi
  2. Kurb, et sõidule ei jõua laupäeval ainult.Aga ju näen su autot hiljem ka 8).Kas karamelli kommi?
  3. Sain pakkumise millest ei saa keelduda. Kap. remonditud m10 millel vahetatud kõik teihendid ,saaled,rõngad,klapid jne.Nv sõidan järgi ja nii möödaminnes katsub ka ära vahetada
  4. 1.8 ikka nagu originaalis ja karpa peale. Või on kellegil m10b20 pakkuda?
  5. Kap. remonditud m10 või lähen hulluks ja 5.7 v8
  6. Üle mõistuse kalliks läheks nii ca 600-700 euri.
  7. Lugu siis selline.Surve karteris ja päris korralik ja läheb mootori vahetuseks.
  8. Georgi lint peegli külge ja ei juhtu midagi
  9. Natuke sinist ka ja julgeks juba laulupeole sõita
  10. Selge naudin liiva hambavahel edasi.
  11. Täna sai siiber kui järjekordeslt liiv hambavahel oli. Kuskohas asub rullil salongi õhufilter?
  12. 11-12 juuni näen siis omasilmaga ka ära :wink: .
  13. Tahaks ka teada kuidas läks. Kas sõitsid 14 või alla ikka
  14. Mingi keemia on mis ma ikka lähemalt rääkida oskan .Iga kevad korra käin üle.
  15. Mul vahend mis teeb uueks.
  16. Loetud päevad jäänud 8) Lisadest sellel autol puudust ei tule Miks sa plastik liistud värvimisse viisid?
  17. Kui terve sisu siis jah. Vaata kindlasti põhi kulumise kohad üle kui korralik seal riie veel või on juba piiri peale kulunud. Muidugi kindlasti on võimalik ka odavamalt saada suure otsimise peale ja loota heale õnnele
  18. Kui sinujaoks palju anna mulle kontakt
  19. Sedapuhku velg
  20. Laupäeval hakkas igav. Enne Pärast Suve kannatab sõita küll vast.Juhin tähelepanu raskustele veljel
  21. Palju õnnesi Keegi teab kust saab kroomitud rattapolte osta?
  22. Mis sul siis viga ..ei oska enama aeglaselt kulgeda
  23. Kuna juba huvilised postitavad mu postkasti siis http://www.acm-ab.se/ seal valik selliseid põnevaid asju

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.