Kõik, mis sa1x5a2 postitas
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Soperdatud rullikas pakkuda Leedus. http://www.autogidas.lt/bmw-325-e30-sedanas-1985-0127116271.html
-
M:m50b25 141kw chipitud aju
hind?
- O: m40b18 käigukasti
-
V: E39 - E30
niisama enda e39.t ei müü? hind?
-
Kes, kus ja keda nägi
mind häirivad sellised pillid jh hing ei oleks rahu andnud kui transit vms oleks must möödunud
-
Kes, kus ja keda nägi
täitsa oldud ja tehtud lust on ikka sõita e30ga pilke on väga palju
-
K:e30 tuleklaasid
tartus müüakse . 3 euri tükk. kui kohapeal pole siis järgnevaks päevaks on olemas.
-
M: hulgaliselt osi
kas sul kupee kolmnurga akna ümber olevaid liiste on pakkuda?
-
M: BMW e30 kupee 320 Varuosadeks
ja põlle hind?
-
M: BMW e30 kupee 320 Varuosadeks
põll tundub ikka fl oma olevat. mis seisukorras p6ll on? v2rv ei oma tähtsust. kas k6ver? kas m6lkis jne?
-
O: Sedaan E30-le coilover-id
1 teema allpool ju pakub http://foorum.e30.ee/topic/8157-m-coiloverid-5x120/
-
M: FL 316i Sdn, 316i(2.5ea) Touring, 316i(2.0i) Sdn varuosadeks.
51mm pystakuid on? hind?*
-
O: FL esipõll, fl suunatuled, fl esistange.
sooviks siiski tervet
-
O: FL esipõll, fl suunatuled, fl esistange.
Tere Oleksin huvitatud fl esipõllest, -OLEMAS fl suunatuledest v siis suunatulede klaasidest - OLEMAS fl esistangest. fl tagaluugi lippi
-
eesmised udutuled ei toimi
viga leitud. releed ei olnud kaitsmeplokis. aga samas tekkis ka suur küsimus!! Kuidas on võimalik ,et tagumine udukas töötas ilma releeta ja isegi kaitsmeteta ja esimesed udukad mitte?
-
eesmised udutuled ei toimi
Tere selline mure siis,et esimesed udukad ei toimi e juhtmetesse ei tule voolu peale,kuid tagumine udutuli põleb kas udutuledel on mõni kaitse? mis erinevate toodetega udukad veel seotud on?e siis kas on udutuledega mõni ese veel koos ühes ja samas elektriahelas?
-
M: E30, E36, E28, 2002 turbo klaasplastist valmistatud keredetailid
E30 M-tech II esistanget sooviks! kui kiiresti oleks võimalik saada?
-
m: 3xmasinat juures 318-325 fl/pfl, touring/sedaan/kupee osasid
fl udutuled, 51mm esipystakud, kupee shadowline tagumiste akende liistud (kui on) hinnad kirjuta eraldi
-
Lobamokkade rubriik
nv-l kui eestis olen ,siis saaks aidata. endal on 2,5 m50 141kw ,all lahtine typ 188 differ 3,64 vms. oleneb muidugi sinu asukohast
-
E30 pildid internetist.
-
M50 mootori paigaldus e30-le
mul on differ 3,25vms 188 korpuses ja 100km/h on pöörded 2000 mul oli differ 4.10vms 168 korpuses ja 100km/h olid pöörded tõesti üle 4000
-
Õlivahetuse teate nullimine
Sinul see nr 7 pin ei pruugi kindlasti olla sama. mis siin originaal juhtmestikuga rullikatel.
-
Paagisisene bensiinipump
Tervist, eile juhtus siis nii ,et pump andis lambist saba,,ei tööta ta enam, kontrollisin juhtmes olevat voolu, OLI ja andsin ka pumbale eraldi voolu,ei teinud häält,,eemaldasin pumba ja ka maas ei teinud häält. seega vajan uut/kasutatud bensiinipumpa. Auto paberites 316 ,reaalselt on 2.5L 141kw. On pumpadel vahet!?.seda ma ei tea. paak 55L asjaga üsna kiire Martin 56610456
-
M: BMW e30 kupee osadeks !
kesklukk alles? hind
-
M: e30 varuosad
kardaan alles ,mis sobib e30.m30konega kokku? kui alles siis hind ?