Hüppa postitusse

Jann

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Jann postitas

1. Mõne asja värvimisega saab ise hakkama :wink: Uus müra matt Äkki kellegil süsimusta põhjamatti pakkuda 8) Hädasti oleks vaja
  2. raske leida jah sellist mõõtu (kasutatult) ma proovin 225/35 ära mis mõõdus rehvid ette paned?
  3. Õige, igaüks teab kuidas oma autot tjuunib, minu arust väga norm stange ,vaatasin ka neid aga hinnad suht krõbedad
  4. Nüüdseks kõik krunditud ja lihvitud, tuleb aint oodata natuke raha ja siis saab maaler üle vaadata auto, ennem värvimist.
  5. Siis tuleb paremini sisse, ja võivad kärisema hakata kui bagassis piisav tümm on :wink: Ma ise pooldan ,et taga olgu woofer ja ees on helikülarid.
  6. Käetoega seljatugi oleks jah hea, tuleb paremini sisse, ja tagakõlarid aknalaualt ka minema :wink: Või nii siis teha http://fotoalbum.ee/photos/jann87/3293904 alla muidugi kast
  7. Küsi kasuataja Cobra käest, suht hea hind :wink:
  8. Mis siin ikka kurta nüüd, nssi näeb. Natuke lõigata ja ise ehitada siis saab asja Muidu karbilaiendid pidin lõikama, kuna cabriol karp suurem ju.
  9. Ei teind pikemaks, eks siis näha kui rattad alla panen, et kuidas jääb. Jah selle rahakoti taga seisabki kõik
  10. Mul igakuu peamiselt 4-5000 Mõnikuu saab ka odavamalt, kui kodus passida
  11. Ma olen ühekuu kogund bena tseke, tahtsin näha palju kulub Rohek ei taha teadagi.
  12. Väga nice näeb välja 8)
  13. Auto: Ülejäänd asjad ka krunditud. Küljelaiendeid ei tule, kui siis ainult Mtech2. Viimaseks pütaks on Simons, 2 sisse ja 2 välja.
  14. Julm, sul oli väga kiire Tee minu oma ka valmis
  15. Kurat kadetaks teeb
  16. sealmaal ,et ikka üks valmis ja teine poolik, aega pole :?
  17. Suurema pasa ma sain kätte, loodan et see probleeme ei tekita mulle
  18. Autost ka vahepeal siis, areneb aga vaikselt kuna käin kaugemal tööl. Igastahes ta sõidab, ja ootab kruntimist (värv olemas) õiget värvi pole veel ,kuna ei tea mis värvi teha summuti võiks ka millalgi alla saada, algus jääb originaaliks koos katiga, aga lõppu tuleb 2 reso. Muretsetud veel teised rehvid juurde, 225/35 kuna 225/45 käis koopase
  19. Ma, müün 2rehvi 225/45 r17 korralikud :wink:
  20. Päis hea, päris hea
  21. uued maksavad miskit 100kr tk :wink:
  22. Ma vahetasin tuuringu cabrio vastu, siis müüsin kasutajale m20b20 ja nüüd see taas siin müügil http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=9294 :wink:

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.