Hüppa postitusse

priiduk

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    133
  • Registreerus

  • Viimati külastas

  • Võidetud päevi

    1

Postitused, mis priiduk postitas

  1. Müüa m20 osad:

     

    m20b27 lahtivõetuna

    kepsud, kolvid, plokikaas, väntvõll, sisselase, õhulugeja, plokk

    300.-

     

     

     

  2. terv, sai siis mootor ära vahetatud m20b27 m40b18 vastu, juhtmestikuga tuli probleeme, muu on nüüd juhtmestikuga korras va kütusepump, keegi kunagi kirjutas siia mis millega ühendada tuleb aga see kadunud, nimelt kütusepump ei saa voolu, et kas keegi tark seletaks korra veel mulle ära milles võib probleem olla.

  3. Tervist, tulen jälle oma juhtmestiku probleemiga. Olen jälle pärnu nüüd ja nõõd on natuke rohkem aega ja mõtlesin et võiks oma bemariga mõned ringid teha veel see suvi.

    Ühesõnaga, kas oleks siin härrat kes kohandaks m20b27 moto juhtmestiku pistiku ( see mis jookseb kaitsmekarpi) m40b18 moto juhtmestiku järgi.

    Ise ei ole eriline elektri fänn sp palun seda teilt.

    kellel on huvi siis võib psi kirjutada ja ehk saame kokkuleppele.

  4. 2,7 mootorile 1,8 starteri istutamine? kuskilt olen kuulnud et 1,8 starteri peale panek 2,7 mootorile, et kas tuleks seibid vahele panna või starterilt natuke maha lihvida, et korralikut pendiks haakuks hoorattaga ?

×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus