Hüppa postitusse

ragnarm

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ragnarm postitas

1. no ei lähe 1:1le see sinna kohe kuidagi, erinevad pikkused juba . mingi vahejupp on puudu minumeelest, sest alla teda küll ei sa panna (latti mõtlen) pumba jätaks , potsik on juba alt ära, õli täis ja pimedaks v ma ei tea peab midagi välja mõtlema. kui mul roolivõimu ei ole siis pole mõtet ka sellel potsikul seal olla. lihtsalt mõtlen et kuidas see lahendada, et potsik ära. pumba jätaks aga siis on küsimus kui seal õli pole siis mis juhtub ? hakkab häält tegema ?
  2. mul ongi ilma võimuta latt, aga mis ma selle potsikuga teen seal ? kui mul niikuinii ei tule e36 võimuga latti ?
  3. Sain täna mootori aiste vahele. Küsimus tekkis roolivõimuga. Ei pane e36 roolilatti koos võimuga siis kuidas ära lahendada see potsik seal ?? Annab kuidagi ära deleteda ?? Ära võtta ?? Äkki mõni targem oskab nõu anda.
  4. Aega läks aga asja sai. Mootor peal, nüüd vaja juhtmestik ühendada, kardaani probleem vaja lahendada, jahutussüsteem teha. Ja peaks olema paugupill. + lisaks ära selle , et jätsin väljalaske külge , hoovastiku külge , sisselaske külge , täiskompott . ei pidand lõikama mitte midagi , lihvima ei pidand ka pidurivõimendit mida siin lugedes olen teada saanud et paljud peksavad, sama ka sisselaske kohta et lihvitakse ribisi jne. ei pidand ka mootorinurka muutma et mahuks vahele (jutt sellest et siis juhipoolne padi kõrgemaks ajada) . kõik läks cm ja mm mängides, kere tõstes ja imeasju välja mõeldes kuid vahele ta läks mitte midagi lõhkudes.
  5. Jahh tõsi ta on, et kapotialune on puhas. Sellest ka mõned hädised pildid. Ning muidugi tõsiasi on see, et kui tahaks kapotialust nn "puhtaks" teha, siis tuleks kapotialune uuesti ülevärvida ennem peale tõstmist. Mis muidugi on hetkel küsimärk. Homme saab hakata mootorit peale tõstma, vaja "paar" asja veel teha. Kui kaamera aku täis saab ning ka pildid lõpuks ARVUTIGA normaalselt üles laetud, tulevad kogu kompotist paremad pildid. Neljap ehk saab masina tööle ja kardaani tehtud+sumbuti valmis. Siis ei ole muud kui nv testida. Seniks päikest.
  6. Nii, pole ammu kirjutanud. Sain omale kauaoodatud m50b25 e36 pealt koos k.kastiga,ajuga,juhtmestikud, kardaani sain veel kupee oma. Ühesõnaga terve komplekti.. Hetkel asi nii, et tarvis mootoripatju veel . Kardaaniga hetkel 50/50 Pidurivõimendi väiksem omal kohal ja küljes E34 põhi olemas. Nädalavahetusel saab vb asja kapoti alla. Loidan vähemalt. Vaja veel : Eest taha uus sumbuti teha . Kõik õlid vaja vahetada. Jahutussüsteem teha. A vahepeal sai ka diffrit keevitatud Ning veovõlli mis otsustas puruks minna. Japole vaja ette heita , et pildikvaliteet annab soovida kuna paremat seebikarpi pole kuskilt võtta.
  7. Ostan ix v e21 pidurivõimendit.. Tarvis 2.5 peale panekuks.
  8. Otsin e34 õlivanni , õlipüüdurit , õlivarrast koos toruga. 110kw v 141kw oma. Raks +358466262754
  9. Küsimus selline.. Lugesin et peab pidurivõimendi kas ix v millegi oma panema et 2.5 ära mahuks... Küsimus kas annab mingid mootoripadjad panna et ei peaks hakkama pidurivõimendit vahetama ?? Kuulnud mingeid jutte, et juhipoole kõrgem padi panna siis läheb nipanapa vahele ? Oskab ehk keegi aidata..
  10. ragnarm lisas teema, kohas Varuosad
    Müüa m10b18 , Õli vahetatud 4000km tagasi. Peale pandud uus jagajakaan, rootor, süütepool, küünlajuhtmed uued( poes 80euri ) , küünlad vahetatud. hind 200.- Asub läänemaal,
  11. ostan e34 v e36 141kw manuaali varuosadeks, üv kere ja asjad ei huvita, peaasi et mootor korras ! ja komplektne Raks.
  12. Ostan e30 mõlema poole õõtsasi koos sarniiridega.
  13. m20b25 alt peaks pärit olema kui ei eksi , m10b18 otsa ei istunud, starteri koht on erinev
  14. Typ 188 808. E30 alt tuld
  15. müügiks getrag 240 , uus õli sees 30 eurtsikut, asub haapsalul , homme esmaspäeval olen tallinnas hommikulk .
  16. Hind? Ja oleks viispluss kui leiaks ka kyynlajuhtmed?
  17. Otsin e30 m10b18-le jagajat. Oleks hea kui voiks asuda harjumaal v läänemaal. sobib ka kuskil mujal kui kokkuleppida. Raks.
  18. Selge tànan !
  19. Selge ilma kohe mitte ei punnita jh ?? Nendest samadest jahh räägin. kui kergelt see klaas sealt ära tuleb. ?
  20. Tervist, selline probleem on, et sain liistud kätte akende ymber jne. enam ei taha akende ymber liistud sisse minna. oskab keegi nöu anda kuidas saab need lihtsalt sisse pannna ??
  21. ragnarm vastas m10power teemale, kohas Varuosad
    Roolivõimuga latttt!? Hinda?
  22. Mul tervet komplekti vaja. ei ole aega esitiibade omasi eraldi otsima hakata.
  23. Myya getrag 240 koos hoovastikuga (sees uus õli) Ja typ 188 3.45 808.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.