Hüppa postitusse

Matti.

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    6
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis Matti. postitas

  1. sain ka tehtud, eelmised vennad on mingit jura seal kokku keetnud, iga pilu vahele liimi hunnikuga pannud ja õnneks eeltöö oli ka hästi tehtud, pm klaasi hoidis kinni üks neljadik liimist, seal kus liim oli kereküljes seal oli klaasi küljest lahti ja vastupidi
  2. kas liistud on klaasi külge liimitud? kipsinoaga ma sain 2 külge lahti aga nurgad, ukse poolne serv ja ülemine serv ei olnud millegiga läbitavad.
  3. tervist, kuidas käivad touringul tagumised klaasid ära( mitte uste ega luugi). Probleemi tekitavad just need liistud mis ümber klaasi on, alumised sain kätte aga teistele nupp peale ei hakka.
  4. Matti.

    bensiini näidik.

    Ka minul on nende näidikutega probleeme, tempi näidik hästi arva lööb õige koha peale sooja motoga aga bena näidik hakkas lihtsalt ühel heal hetkel edasi tagasi käima, siis oli natuke aega nullis ja siis lõi 40L peale, enam ei lange ka. Võtsin paagi anduri ka välja, sealt ei leidnud mitte midagi imelikku, ja kellaplokist tundub ka kõik korras olevat. Ehk oskab keegi veel mingit tarka nõu anda?????
  5. Matti.

    poldi keerme samm?

    Selge, suured tähis!
  6. Tervist, kas keegi oskab öelda mis on rullika veljepoldi keerme samm.
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus