Kõik, mis yltsboy postitas
-
M:bmw 324 D 66kw 400€ kiire,kannatab ka tingida !
Pilte?
-
M: BMW E30, 324(TD), sedaan
vahetust minu oma vastu
-
M:325 M50 poolik projekt 1200-
Vahetust diisli vastu
- M:325 M50 poolik projekt 1200-
-
all on e36 roolilatt,korralik muusika autos, sisu korralik, hea madal ja kiire auto. KIIRUSTAGEM SELTSIMEHED!!!!!! HIND 1000-
-
e30 m50 temperatuuri näidik
Sa pole ainus, mul ka endiselt(muidu tuleb see esimene, hall andur vahetada)
-
Ootan häid pakkumisi velgede eest!!!
-
Jah ostsin ta Tallinnast. Uus hind 1000-
-
Parandan ,siis et minu jaoks oleva projektiga. NB! Eraldi ei müü midagi
-
Tere! Kuna aega lihtsalt ei jätku.Mootor töötab aga puudub väntvõlli andur, kerel on roostet, ühel tiival on mõlk, Mootor liigub hästi, vana omanik kommenteeris seda nii: .Mootor töötab probleeme pole.Sõitsin selle autoga rahvarallit ja nüüd hakkan ehitama sportralliks seda autot. Kui mootor läheb tänava kasutusse siis tuleks nukkvõllid ennem ülevaatust paika keerata ,kuna nendega on natuke süütenurki muudetud.Co paigast ära. Originaal aju olemas.Olen sõitnud ca 1e aasta.enne pealepanekut said tihendid ja saaled ära vahetatud nii et ei tohiks probleeme olla.Homme hommikul kell 8 hakatakse autot laiali lammutama.Järgmine nädal läheb puuritegemisse.Plokikaan sai uued tihendid ja soovelduse kevadel. Kaasa saab ka Kelleroni aju. Vidinad on olemas mis pildilt puudu! Eile kiiruga tehtud pildid(auto on must kuna seisnud): http://album.ee/album/296188/50310677 Tehasest tulnud siis 323-na 1984 aasta. Hind on selline nagu on ja ei kuule kommenteerimise alla Asub Iisakus Ida-Virumaa 56796736 ylari2001@hot.ee *Asukoht, kontaktandmed puudu
- M:bmw e46 328
-
M20B20 jõudu pole külmana
võibolla küll kuna mul veel e46 328 ja e30 325 141kw sealt selline tunne,et masin ei liigu AGA kas kuskil on saada mõni pilt vaakumvoolikute süsteemist,kuna avastasin, et ühele oli pime ette pandud aga kuhu ta läheb seda mina ei tea.Ja temperatuuri andur on juba vahetatud(panin 323 oma)
-
ah nii aga kuidas selle süütega asi on kas seda võib keerata, paistis nagu jagaja kinnitus polt oli lahti.
-
M:bmw e46 328
Hind langes 2990 Pakkuge vahetust 56796736
-
Tere Ostsin omale 83 aasta 320, ja probleemiks on see,et külmana on masin jube uimane ja pole jõudu , soojana liigub aga mitte nii nagu see mootor peaks liikuma.Ja kui võtta õlikork maha siis hakkab masin lötutama, kas on plokikaane tihend ära?või mõni vaakum voolik paneb vigast? Kuna minul on esimene M20 mootor siis ei oska midagi sellega peale hakkata?
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
See juba minu, asi oli igati väärt, muidugi sain ikka kõvasti alla ka.
-
M:bmw e46 328
ikka müün.
-
Selge!! Olin ise ka sellest lugenud,et tuleb panna m20 andur ja asi ok aga mul üks tavotiööbik ütles,et jumala pärast ära pane. Aga homme asun tööle.
-
Tere Panin endisele 323 110kw mootori asemel m50 141kw, kõik toimib kenasti aga armatuuril olev temperatuuri näidik ei näita temperatuuri, liigub kui panna süüde sisse aga sinna ta jääb ja rohkem ei liigu.Olen proovinud vahetada andurid aga tulutult(proovinud kolme).Pööre kõigub külmalt,soojalt käib ilusti. Kas probleem võib olla selles,et mul pole orginaal aju vaid on mingisugune Kelleres?
-
M: Bmw E30 klaasplastist valmistatud detaile
`Tere! Plaanin omale ka osta esitiiba ja tahaks teada, kui hästi see istub paika ja kas tõesti selle värvimisega sellised probleemid nagu eelpool kõneletud.
- M:bmw e46 328