Kõik, mis Margar postitas
-
Lobamokkade rubriik
Tänud,sellest oli abi:D
-
Lobamokkade rubriik
küsimus selline et kuidas saab muuta pilti väiksemaks et ta nii krdi laialt ja suurelt siin foorumis ei jääks? oskab keegi aidata ja äkki muuta=?
-
Lobamokkade rubriik
Lausa lust on käija siin soomes Shellis kogunemistel.siukesi pille näeb et hullumaja kohe ja e30 läigivad kui prillikivid:D
-
BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
kuule ei ole isegi:D vedas seekord:D
-
eks ma kl¨psan aga mingi 100 km enne tallinnat oleks auto otsa ka saanud kuna jäin telefonilt kellaaega vaatama ja siis vaatasin ette ja ytleme nii et sekund veel siis oleks kitsele otsa pannud....ilusad jäljed jäid sinna maha ja suur sinine pilv:D:D:D:D
-
tervist.tänase päeva seisuga autol jooks uusi rehve,sillastendil käidud ja poole parem sõita...auto enda nimel ja nüüd siis öösel soome poole teele autoga....kes autot silmata tahavad siis olge 6 ajal hommikul sadamas vastas:D:D:D:D
-
320i Cabrio '89 - Jann
juu siis see vana värvipime:D aga auto (Y) küll Jõudu ja jaksu:P
-
Eks pean jh käbe kaitsme ka alla saama kuna plaan nyyd soome minna rulliga:D Tänud:D
-
Lobamokkade rubriik
Ühesõnaga Poliitiline PAsk:D
-
Lobamokkade rubriik
eesti sakkis eurokal ikka sajaga:S
-
panen uue alla,teen vana korda ja siis mul ka tagavarakarter olemas:D
-
sõitsin garaaside juurde ja seal suht kuumaastik ja siis käis laks ära ja siis yks vahetas oma audil õli seal ja tyli välja karter käes uus:D saku kuuspakk ja uus karter olemas.D nüüd peab leidma vaid aega et kuna ära vahetada kuna tahan soome minna autoga
-
nuuu siis sa pead kll selleks võrrui tylema
-
oehhh nyyd siis päevaks tuju rikutud:S sõitsin karteri puruks,see on see kui madal auto on
-
2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
Asjalood nüüd nii et kui 28 mai on kindel kruiisi päev siis ma ei tea mis imenippidega aga proovin ka end soomest võrru saada käbe ja autoga tallinna selleks ajaks..... et siis pm Olen Käpp:D
-
Pill ikka liikluses...sai just natsa tooniga uue esiklaasi,tagastange lisa tyleb nyyd vaid värvimisse viia ja siis kylge ja siis kõik ok....ülevaatusel käisin siis tehniline oli kõik ok:D aga eks kui täitsa komplekti saab siis tulen tartu,saad ka tiiru teha vanade aegade mälestuseks
-
Olin jh see aeg ka eestis ja siis ma ei eksinudki kui nägin sind ka
-
- BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
- BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
mul cabrio klaas ja pidi kallim olema:D aga nh mul suht savi ka peaasi et uus on:D- BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
mina sain 60 euriga...oli ka odavamaid aga ma võtsin sellise et natuke tumedam ja yleval päikesesirm:D- BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
Selle nädalavahetuse seisuga siis ülevaatus tehtud ja kindlustus samamoodi ja nyyd siis liikluses....sai kõik need päevad nauditud head suveilma ja kuskil 800 km maha sõidetud...homme siis vahetatakse esiklaas ka uue vasty:)- BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Ilmad juba soojad ja tuleb ikka cabriod välja ajada:D Nael kummi:D- BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
terv...täna sain siis hea uudise...lasin tuttaval remondimehel auto täitsa yle vaadata ja siis hellas täna ja ytles et vaid kaks sarniiri läbi:D:D:D päev muutus kohe palju rõõmsamaks:D nüüd siis veel vaja teha värviparandusi ja lisa lasta ära värvida,suveveljed alla ja suvele vasty:D- BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Jaaa päris hea töö ette võetud:D aga paka palju sa sellise töö eest siis pappi ka kysid et tyli ka soov siukest tööd saada:D - BMW 320i Convertible 2.5L - Margar
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus