Hüppa postitusse

mett

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

1. [size=5]Müüa, siis Nissan 300zx z31 aastast 1987. Auto hästi hoitud!Seest ja väljast ilus puhas, sillad ei kolise absoluutselt,rõhud kõik normis,mootorist, ega mujalt ka õli EI leki.Roostet ei esine. Mootor: 3.0 turbo Käigukast: manuaal Värvus: punane Keretüüp: kupee Odo:130xxx Tel:58163343 Arno Kasemets. Pildid: http://fotoalbum.ee/...63/sets/1231321 HIND: 2500 euri ja kui oskad, siis tingi! KIIRE!! Asukoht:Tallinn,Nõmme[/size]
  2. Kaugel asi on ka? Seisab?
  3. Nonii mis nüüd, siis räägi millal vaatama saab tulla . Tahaks selle pilli üle vaadata mis, siis muutunud ka on peale selle kui see minu oma oli. Siim
  4. viimastel piltidel on masin nii nagu mina teda mäletan Kuid ega see madaldus ja plekkvelg ikka kokku ei käi hästi :roll: Siim
  5. Ma vaatasin ükspäev, et sul maja ees ka mustad jutid maas.On see sinu kätetöö? :wink: siim
  6. Kui Nõmmele satud siis tule vii ära .Tahaks garaazi korda saada. Siim
  7. Tore kuulda, et ikka korda said . Kuid plokikaanetihent ikka ootab :wink: ei tahaks nagu niisama ärr visata. Siim
  8. Kas seisab ikka truumus ja viga pole leitud? :shock: Siis peab küll midagi suuremat olema. :roll:
  9. Ma jh seal koos isaga elan niiet kui midagi vaja remontida siis tule külasta. Terv Siim
  10. Tere!! Kas sa mitte ei ela Nõmmel pilviku tn mis asub metsa see.Ma ise elan muidu seal nurga peal kus palju autosi hoovi peal on
  11. Tervitus! Mis autoga toimub,Seisab?
  12. Mõne video võiksid ju ikka üles panna.Aga no kui pole soovi siis pole midagi teha. Elame üle.
  13. Tere!! Kuule tee siis mõni videokui viitsimis oma driftimisest, oleks lahe vaadata ju Jõudu!
  14. Okei ärme selle üle mõtliske, siin jätame siis teema puhtaks.Vabandust Tänud

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.