Hüppa postitusse

Krst

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Krst postitas

1. Kopi, paste: 16 mai OT, Audru Pole eriti mahti olnud garaazis käia, seega pole midagi eriti uuenenud ega ka pole millestki pilti teha... Samas on nüüdseks kõik vajalik olemas, et auto kokku panna.
  2. Jah, siit foorumist ostetud. Tootjat paest ei tea, pean karbi pealt vaatama aga eks ta ikka mingi noname kaup ole. 17*7 et 35, uuena ja ~8k Ei taha kiirustama hakata, elu näitab, et kiirustades juhtub alati mingeid imelikke asju. Projekti alustades sai valmimis tähtajaks võetud 16.mai (seadistatud ning vähemalt 1000km sõidetud)
  3. Turbo install on lõpusirgel, todo listis ei olegi enam midagi suurt: 1) WG ventileerib hetkel atmosfääri; 2) Süütepool + küünlajuhtmed; 3) Turbo õlitus ja õliradikale uued voolikud; Ja siis mingid pisiasjad nagu sisselasketorustiku poleerimine, natuke salongi kokku panna jne Õliradikas sai toodud üles Piltidelt on ka näha, et mind visati seoses läheneva rehvihooajaga töökojast välja Ega eest vaade oluliselt muutunud Summuti on ka valmis, veelkord suured tänud Andresele ecutec-ist Materjaliks sai valitud Simonsi 3" roostevaba 1.5mm, soovitaks sellest suure kaarega mööda käia. Miks? Esiteks, meetrine tükk Simonsi rv toru on VIIS korda kallim kui italinoxis meeter rv toru sama paksusega(põlved on Simonsil 2-3 korda kallimad). Teiseks, Simonsi toru rellakaga lõigates läksid nad ellipsisse(kasutasime rv materjali jaoks mõeldud kettaid) ja lisaks oli veel erinevus keevitusvoolu tugevuses vms, millest mina midagi ei jaga eks ka seotud sellega, et materjal on pehme ja mingi asja suure/vähese sisaldusega aga ma arvan, et esimene argument peaks piisav olema sellest eemale hoidmiseks. PS püttide kohta ei ole ühtegi halba sõna. Uued veljed Sai vahetatud kuna nüüd jääb velje ja suppordi vahele karvavõrra rohkem ruumi. Ei tahtnud paksemaid flantse vahele pista. Velgede vahtusegai sai ka rehvide pooli vahetatud kuna Sauga ei kuluta rehve ühtlaselt. Mul on nüüd kaks jooksu velgi üle, ostke ära... vt veljed ja rehvid rubriigist Üks niisama pilt VL kollektor on keevitatud ning käis ka Janimetis lihvis, ennem kui kolleteibi peale tõmban, veendun, et kuskilt ei lekiks. Bensiini, paagist pihustiteni jõudmise eest, vastutab uus Walbro paagisisene pump, millele vedasin ühtlasi ka jämedamad juhtmed.
  4. Poolteljed said väikese värskenduse. Kollektor on peaaegu valmis , flantsid on vaja veel kinni keevitada. Siduri ja käigukasti vahetusega tekkis ainult vajadus uue kardaani järele kui kellegil on pakkuda võtke ühendust http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=10409
  5. Plaane ikka ei tohi kuskil välja lobiseda, kõik saab lõpuks avalikuks Tänud Crispile pea maketi eest
  6. Need on vaakumvoolikute jaoks kiirliited, et ei peaks fpr-i vaakumi vahele viisikut panema Nagu üleval vastatud küsimusest järeldada võid siis ei.
  7. Projekti eesmärk: Ükskõik kui palju hp/nm @ ükskõik mis rpm-il @ 1bar (Loe: ei fantaseeri mingitest ulme numbritest, lihtsalt, unistus on olnud omada toimivat ülelaetud e30-et)
  8. Väljalaske süsteem tuleb täies pikkuses 3"
  9. Kuna täna täitus mul selle auto omanikuna kolmas aasta siis mõtlesin, et võiks teemat väheke uuendada. Hetkel käib autokallal tihe töö, kõike kirjutada ei viitsi aga pildid peaks andma mingi ettekujutuse: Uus Luisi rool ja rooli asendit on allapoole toodud. [size=9]PS. Ärge esiklaasi läbipasitvust vaadake, halb pildistamis nurk [/size] Sisselaske torustik 2,5" GT3582R Väljalaske materjal on 38,1X2mm rv D2 coiloveri ring & Sachs Racing sidur Summuti tuleb 3" Precision Turbo 780cc pihustid Ja lõpetuseks üks üld pilt. Uued suppordid on Brembo 4kolvised, pärit Porsche 993-melt Brembo toodangu ketas ning Ferodo DS klotsid Tavalised rattapoldid asendasin tikkpoltidega. Siinkohal oleks hea tänada inimesi, kes on selle projekti valmimise juures südamega ning ilma kelleta hakkama ei saaks: www.ecutec.ee & www.cmf.ee
  10. Väheke odavam variant -> http://www.rally.ee/?a=a032&b=9660
  11. Ma panin ka alguses ilma rooligardaani modimata asja kokku aga pärast kiskusin uuesti rooligardaani maha ja modisin seda. Asi nimelt selles, et rooligardaan jääb pingesse roolisamba ja lati vahele ning siis on linnas sõites igat väiksemat auku, läbi rooli, käes tunda. See sõitimist ei häiri aga minujaoks oli see väga ebameeldiv, terve eelmise suve sõitisin nii. Nüüd gardaan moditud ja enam seda muret pole.
  12. Täna sai jälle Saugal sõitmas käidud, parimaks ajaks 1.07,6.. Järjekordselt olen ise väga rahul Päev varem sai ka õli ära vahetatud, seekord otsustasin Motuli racing seeria õli kasuks. Kui ennem oli õlirõhk rajalt maha tulles tühikäigul 0,5bari siis nüüd on julgelt üle ühe.
  13. Esimeses postis on kirjas, OZ Steinmetz, väga vana ja väsinud mudel juba kahjuks.
  14. Saugalt tagasi, parimaks ajaks 1.08,9... Mina ajaga väga rahul, läksin püüdma 1.10-et. R888 on super rehv. Korra sai ka äärekivisse kurvis sõidetud ja käis päris korralik pauk, õhufiltri lõi klambri otsast lahti ja vasak tagumine M-Techi plastik kate tuli kinnitustest lahti, õnneks jäi kuidagi sinna rippuma ja ei pidanud rajale seda otsima minema
  15. Selge, tänud. Praeguseks juba rehvid all ja tunduvad täitsa asjalikud asjad olevat. Täna sai ka ülevaatus tehtud ja sain oma auto kaalu teada. Ees 700kg ja taga 680kg , autos oli ülevaataja ~80kg. Eks tuleb pagassi ka umbes 20kg pigimatti laotada ja siis on 50:50
  16. Mina olen igatahes otsuse teinud, et järgmised tulevad kindlasti Konid. Proovisin ka need olemasolevad Bilsud Konide vastu vahetada aga sellega ei võetud vedu Pealegi ma ei tea miks ma üldse Bilsu valisin, mul ees Konid ja siiani olen väga rahul, just oma reguleerimis omaduste pärast. Sõidad rajale pehme autoga, väike regull ja on juba päris jäik. Tänaval ei kannata üldse sõita põhja keeratud Konidega. Ju siis foorumites ringi tuiates on silma jäänud, et kõik on endale B8-ad ostnud ja mul oli ka vaja Auto peaaegu koos, ühelpool support installida,tuled ette ja sumps alla ning rehvitöökotta sõit Kas keegi oskab mulle midagi rääkida rehvi rõhkudest? Tänaval? Rajal? Et kestaksid. Saugal täheldasin tänavarehvidest suurte tükkide välja hammustamist?! Kas need Toyod vajavad mingitsorti sissesõitu? Kuskilt kuulsin, et keegi oli tutikate Toyodega kohe Saugale paarutama läinud ja peale esimest päeva olid rehvid prügikasti kaup?! Ei tahaks küll uusi rehve kohe minema visata
  17. Mulle räägiti ka , et Bilsu on orienteeritud kestvusele ja Konid pidid vähem kestma aga olema jäigemad, oleks ma seda ennem ostu teadnud oleks Koni valinud, hinnad olid mõlemal umbes samad.
  18. Valmistume Saugaks. S3.46, tänud Einarile. Tagasild minema sealt. Oli probleeme poolasside mutrite lahti saamisega. See vastab tõele, tänud Kristjanile. Õõtsad said veidi tugevdusi. Natuke on veel 5ndani aega, peaks kokku saama küll. Tänu Mihklile ei saa ma ainult käsipidurit paigaldatud kuna ta jõudis minust ennem UMi ja ostis paar tähtsat vidinat ära Uued rehvid.R888 205/40R17 Camskill'ist tellitud, uskumatu mis hinnaga ma need sealt sain. Eestis oleks saanud täpselt kaks rehvi selle raha eest. Tellimuse teele panemisega on neil ainult probleeme, esimese meili saatsin 25 mai, rehvid sain kätte 1.juulil . Soovitus kõigile, hoidke eemale Bilsteini amortides. Üks tagumine B8 jooksis õlist tühjaks peale esimest 1000km. Ma pole ainuke kellel selline asi juhtunud. Õnneks vahetati garantiikorras välja ja Soome laost leiti mulle üks ilma paariliseta.
  19. Seda ma ei väidagi, et harjutama ei pea, vastupidi, nagu öeldakse ,et harjutamine teeb meistriks. Lihtsalt endal on parem tunne kui keegi juhendab ja tead, et sa ei tee väga imelikke liigutusi rajal Teisest cupist ka mõni pilt.
  20. Ega minagi esimese korraga 58sek sõitnud. Esimene etapp, esimene voor sai sinna 60 sek kanti sõidetud. Ennem teist etappi sai korra Raplas harjutamas käidud ning Saugalt natuke kogemust hangitud. Teisel etapil esimeses voorus said kõik ringid 58 sek sisse sõidetud, mida ma esimesel etapil ei suutnud kuidagi, parimaks jäi 59 koma midagi. Ja pealegi, mis me jahume siin nende kehvakeste aegade üle, tuleb harjutada ja 2 sekki vähemalt ajast maha saada Olen sinuga nõus, et E30 on hea auto ja OT pärast ei pahanda. Mis puudutab trenni tegemist siis ilma korraliku juhendajata võidki trenni tegema jääda, see ei paranda kuidagi ringiaegu kui sa mööda valesid trajektoore sõidad. OK, isegi pime kana leiab lõpuks tera, aga see aeg, mis kulub selleks, on üüratu... (rehvide,bensiini jne kulu kaasaarvatud) Näiteks võib tuua ühe e30 omaniku, kes suutis 1,5 seki kiiremini sõita, kui teda natuke juhendati, vt bmw-clubist.
  21. Tartust, kasutaja Tomstah'i käest ostetud. Jah.
  22. See ilus pilt on kahesilmavahele jäänud, thnx :wink:
  23. Täiendaks seda teemat natuke. Mõni aeg tagasi sai ostetud nahksalong, kuhu kuuluvad siis BMW soojendustega sport esiistmed ning käe- ja peatoega tagaiste, kusjuures tagaiste on ka soojendusega. Nahkkate on ilus ja terve ning selle ostuga olen ma väga rahul. Vahepeal veetis auto ühe päeva Patriku juures, kes siis korrastas elektrisüsteemi ning pani elektriaknad liikuma. Osalesin ka BMW Cupi esimesel ja teisel etapil Raplas ning sõitsin ka Saugal, OT ürituse raames . Rajal sõitmine on minu jaoks täesti uus asi ning aegasid ma siin väga välja ei hõiskaks, kuna need on allpool igasugust arvestus ( Raplas 58,46 ja Saugal 1.13,3). Auto on ennast rajal väga hästi üleval pidanud ning ühtegi tõsisemat probleemi pole esinenud va. rehvi probleemid Raplas. Esimesel etapil läks esimene parem rehv lihtsalt natuke tühjaks ning teisel etapil suutsin sama rehvi veljepealt maha sõita, juhtus see loomulikult viimases kurvis ning läks paar pööret veel mööda, ennem kui ma aru sain ,et sõidan velje ääre peal (siis oli muidugi veel väga pikk maa ennem kui sai rajalt maha sõita).Velg ise jäi õnneks sirgeks. Kuna ma sõidan suht vähe, siis lootsin nende rehvidega terve selle hooaja ära sõita aga nüüd, 1000km hiljem, ei jää mul enam midagi muud üle kui uued osta. Kokkuvõtteks võib öelda ,et kuigi ma alguses päris palju põdesin siis tegelikult on rajal sõitmine väga fun! [size=7]Lisaks sai viimanegi klaas endale toonkile peale, tänud K Kile Grupile[/size]
  24. Kas oled juba proovinud 22mm peasilindrit? On mingi tuntav vahe ka sees? Küsin, kuna mul on ka 25,4mm peasilinder ning linnasõidul on pedaal räme sült aga samas kõrgematel pööretel/suurematel kiirustel toimib asi väga hästi. See võib tingitud olla minu puudulikust tagasillast aga hästi ei usu kuna sültjas pedaal tekkis peale peasilindri vahetust.
  25. http://www.dynomax.ee/

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.