Kõik, mis paka66 postitas
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Sul ju auto kogus aeg must
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Loodame.... Plaan homme mootor ka peale visata,siis hakkab juba looma või mis :roll: Autoga saab ilmselt veidi aega ringi vurada krunditud tiibade,põlle ja taga luugiga.Värvi ostmise jaoks hetkel pole raha.krõbisevaga veidi niru seis kuna pere tahab ka ju süüa saada Plaan ikka õiget laki alust värvi osta :wink:
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Sai täna cable guy-d mängitud ja paigas see pundar ongi Ahju ja kojamehe süsteemid õlitatud ja paika pandud 8) Ja samad sõnad kapoti luku ja trossi kohta :wink:
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Sai siis vaeva ka nähtud.Tagusin mis tagusin,aga lõpuks viskas ära ja ei saanud seda põlle täisesti sirgeks Värv ei klapi ka üks ühele auto omaga,aga see pole väga oluline seal mootori ruumis Kuna värvi jäi järgi lasin põlle ka korraks roheliseks
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Tahad sa sellest pikemalt rääkida..... : :roll:
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Sest need ka ju päikese poolt kahjustadud :roll: Endal sama plaan need musta pulber värviga üle käija :wink:
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Rahapuu peab ostma omale :twisted:
-
BMW 316 (M40B18) '90 - ///Mario
Nice Veljed ikka päris ilusad,kui vaid saaks sinna kapsid peale millel oleks näiteks mutri kujund keskel 8) Nüüd saab siis autoga ka Tallinna teedel sõita ilma,et oleks oht põõsa põrgata
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
siis peaks velg pingis hüppama mitte raskust küsima :? Nii palju kui mina olen selle alal töödanud siis olid lood sellised
-
316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
raskust küsib rehv mitte velg.......!!!????
-
Lobamokkade rubriik
Peaks ka hakkama müüma läikvat kilet mida auto peale tõmmata,siis läigivad meie rullid siin pool lompi ka Ja minu soovid ka renxile :wink:
-
2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
Märgi ära kumma UM-i ees,siis vähem segadust pärast :wink:
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Täna sai siis kiire ja lühike päev tehtud Vend sai värvi ka kätte :wink: Kahjuks tuleb garaa¹i vaba nädalavahetus :shock: Kuut peab ootama järgmise nädala algust :?
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
Arvan,et 2,8 selline kerge ja ergas mootor millest peaks piisama.Ja kuna auto plaanis välimuselt maasikaks teha siis rehvi põletust ei tule eriti
-
BMW 324td Touring '92 - Henri
Igati korralik kuut millega piima järgi käia
-
BMW 325iAT>>m20b20 '91
Kuna täna oli tööga vähe lebom,siis sai juba töö ajast pihta hakatud Kõigepealt sai kuudile keevitust näidatud ,sest ostes sain kaasa ka augu põhjas Kupeelt tõstime lõpuks siis moto maha ja krudisin eixi käest saadud barankavõimu pumba külge 8) Sabloon sai ka tehtu,et ei peaks mitmest tükist kokku keevitama Tänaseks kõik homme hakkab juhtmete vedu peale :wink:
-
BMW 320i kupee '89 - paka66
Tänase seisuga on masin ilma mootorita :? Plaanis siis midagi kangemat vahele kangutada :wink: 2.8l äkki :roll:
-
BMW 320i(m20b25) '90 - Renx320
Kelle oma see ilus bumka on siis.... : : Keegi siit :roll:
-
Lobamokkade rubriik
Jee reduktor korras saab jälle pursata Ei olnud uut vaja osta,mehel käed otsas remontis vana ära :wink:
-
Lobamokkade rubriik
Nüüdseks kahjuks ainult 2 ja pool rulli järgi 8)
-
Lobamokkade rubriik
Ma ka ei pane.Kahjuks jah hetkel olen hall mass
-
Lobamokkade rubriik
X File maha müüdud juba ammu :roll: Olin punase accordiga ja esimeses reas seega sa vaevalt nägid 8)
-
Tänud einar!!!Uurin kunas paagi alt ära saan
-
Uuri kas kupeel ja sedaanil sama see paak.võin kupee oma sulle anda ei lase vähemalt kütust maha :?
-
Lobamokkade rubriik
Leks sõitsid täna täpselt 17.30 bussijaama juures vastu. Mõnusad hääled autol