Hüppa postitusse

paka66

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis paka66 postitas

1. Sai siis täna kuppunkis asju juurde toomas Ja on saadud oma jagu nühitud ka juba 8) Ega töö pole jänes kes eest ära jooseb Aga kiirseks on läinud küll see töö :roll:
  2. Mario ära vaju masendusse vaata pilte ja mõtle,et järgmine nädal kruisiid sellega ringi
  3. 25 punni Ma ju ütlesin,et valge velg sobib 8)
  4. No kaua sa suutsid siis ilma e30-ta olla :roll: Aga muidugi mingit võrri ei ostnud ka ju
  5. Upime Ok tööd ka tehtu vahepeal kõvasti.Keevitus ja mastiksi töödega on kõik. Pahtlit on ka saadud juba peale kanda,aga kuna fotikas oli naise käes vahepeal siis pilte teen täna õhtu Nu ja kõige mõnusam töö ootab ees:::Kinnikatmine :twisted:
  6. 28.mai tõesti sobiks.Saan äkki oma kuudi ka selleks ajaks tänavatele
  7. Seda peab juba ilmselt eelmiste omanike käest uurima.Kuna kelle käest mina selle kuudi ostsin ei osanud sellele vastata
  8. No minul jäävad ikka kupeed veel peale 2:1 Kuigi üks on varuosadeks :roll: Ja vaata piltide pealt kus kohast sõna otseses mõttes selle kuudi välja kaevasime
  9. Vend oli hea ja tuli appi.Nii kaua kui mina Mario buureit keevitasin tegi tema seda Ja seal mu kolm rulli seisavad
  10. Dokumedis on siiski alles 325i Veljed sain kaasa ja amordid tõesti uued 8) Kettad ja püstakud lähevad sealt alt ära ja tulevad rida6 omad tagasi :wink:
  11. Selge jutt naine ütles,et saadab mu varsti hullarisse Tõin täna neljanda e30 oma õuele mida hakkan taastama 8) Mark:Bmw 325iAT Aasta:1991 Värvus:Tumeroheline Kere tüüp:Universaal Mootor:2,5l 125kw Aga seda motot pole Vaatame mis sinna peale läheb Lisdes ei tea hetkel midagi kuna pool autot bussis ja teine pool siis garaa¹is nüütseks juba.Sisu on hele seda võin hetkel öelda :wink: Kaasa sain M50b20 moto aga kuna sinna pistikuid ja asju vaja siis kaldun arvama,et kähku tänavatele saada siis panen sinna ka M20b20 või M40b18 moto peale kuna need mõlemad koplektsed olemas Aaa ja tänud siis kahele mehele nagu ///Mario ja Shaft kes mu tuledaga viitsisid jännata.Ringiga tagasi minu käes ja rändavad ilmselt kuudi külge nüüd 8) Aitab jutust nüüd panen mõned pildid ka siis kähku :wink:
  12. Mario vaata ja naudi Klaas sai nahui visatud jääb värvimisel segama :wink: , Ja uued numbri tuled võid ka sebida kunagi kuna need suht ädised Ja ennem koju minekut siis seis selline Kurb uudis see et Co2 baloon kukkus ümber ja reduktori sodiks. Jäi veel kunde poolt keevitada natukene ja nüüd ma siis sebin,kust uut saada Homme hakkan siis pahtlit peale kandma :twisted:
  13. See ei ole mastiks :? Vaid mastiksi alla käiv kinnitus määre 8) Mastiks läheb veel sinna peale
  14. See oli jah täiesti ära roostetanud ja ei saanudgi aru,et seal oleks midagi olnud kunagi Nii mõned keevitused vaja veel teha siis peaks asi koos olema 8)
  15. Lõpuks ometi siis sisemine koobas valmis :twisted: Mõned kõrvad veel vaja sissepoole meistertada ja kõvasti käiata keevist Siis välimised pekkid külge ja peaks saama viimistlema hakata :wink: Pildid viskan homme hommiku üles,sest fotokas jäi garaa¾i buumerisse :roll:
  16. Eile õhtuks seis siis selline :wink: Ja sai ka õhtu korra välja aetud kuna bussi sild vajas kontrolli Piltidel olev paisupaak ei olnud välja ajamise ajal seal ratta juures vaid sõber hoidis seda kinni 8)
  17. Nu tere jälle mehed Lisan siis veel mõned pildid siia tehtud tööst 8) Ja vaadake mida saab sirgest plekki tükist teha :twisted: Ja endale sai selline asi ligi võetud (Oleks autosid ka nii palju kui mul roole on)Kes oskab õpetada kuda rooli nahatada siis see rool selleks just võetud sai :roll: Õhta jälle uusi pilte ilmselt kuna suundun garaa¾i just Nii kella kaheks seis siis selline 8) Aa ja vahepeal toodud värv ka siis siia
  18. Ja siis saame minna punasega küla vahele rallima :twisted:
  19. Kõige lihtsam oleks osta e46 ja see rull pressi alla saata Sisemine tiib siis juba minu poolt mastiksiga üle käidud. 8)
  20. Muidugi ideaalis on see kõige õigem,et kui vahetada siis terve tükk korraga. Nii nagu tehases seda tehtud on Aga millegi pärast varasemad pildi on kadunud kuskile,seega teen uued nendest välimistest äärtest.Need jumala otsas kuigi kunde poolne välisel vaatlusel paistis enam vähem :?
  21. Kulla mees sul kupee ka ju :roll: Ja kui sa paned sinna korraliku uue siis ok aga mina taon plekis pool uut sisemist koobast seega peaks juba selge olema miks selle välimise eest ära lõikasin :? Ja mis sellest halba on kui lõikan????Kui see koht peaks roostetama hakkama on see auto juba sajast erinevast kohast ennem ära roostetanud 8) Tigetaks teete kõikketeadjad.Toon auto su õuele ja tee ise siis :x Ja ise oled välimise tiivaääre ka küljest lõiganud KOGEMATTA :shock:
  22. Tänapäeval võib ajukirurgijat ka p***e kaudu teha :shock: Mis moodi peaksin sisemist tiiba ehitama kui välimine ees on :? Ja välimised ääred polnud midagi nii ilusad kui mõni arvab võin veel nendest pilti teha kuna pole neid ära visanud. :twisted: Või isegi eespool peaks mõned klõpsud olema nendest :roll:
  23. You're the boss Mina võõpaks punaseks ja kui karbid tegemisse lähevad siis need ka 8)
  24. Mario väike küsimus!!Kas tagumise põlle alumise musta riba võõpan punaseks 8) Et mastiks alla ja värv peale :wink:
  25. Nii tööd vuhatud teha mõnuga.Üks pool kokku lastud ja lörri peale pandud kuna garaa¾is jube niiske senikaua kuni teist poolt teen võib rooste ligi võtta. Puhur kärsass ka eile õhtu sisse Aga vähem loba ja rohkem pilte: Homseni

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.