Kõik, mis Huana postitas
-
318 IS '91 - Priit
Tervitus! Rõõm Sind siin kohata ja lugeda tehtud töödest! Plaanid on ilusad, auto sai hea omaniku! Hoia siis meid ikka ja jälle kursis toimuvaga! Seniks aga jõudu!
-
318iS '91 - Henry
Auto sai uue ja hoolsa omaniku! Et võib selle teema lukku panna.
-
Rullid tulevad kokku kolmapäeviti 20:00 ALeC Areenal
Oleks kellegil viimase püti kummitripperit kaasa haarata?
-
318iS '91 - Henry
Järjekordne nädalavahetus seljataga ning sai jälle garaa¾is käidud. Seekord sai vahetatud kardaanitugipukk koos laagriga. Vana oli ikka täitsa ribadeks. Töö laabus kenasti, aga tulemus polnud päris see nagu lootsin. Nimelt tagasi koju sõites oli kohutav vibra sees, mõtlesin et mis kuradi jama see siis nüüd on. Sai nagu märgistatud ning umbes täpselt paika pandud. Mis siis ikka, tuli järgmisel hommikul tagasi minna ning uuesti lahti võtta ning vaadata hoolikamalt üle. Sai pandud märkide järgi kardaanid paika, aga siis ei jäänud kardaaniristid kohakuti. Lõpuks sai igatepidi katsetatud ning sai leitud selline kõige parem variant, aga mis pole küll ideaalne. Nüüd ma ei teagi, mis tekitab seda kerget vibra, see tuleb kiirusel 70km/h - 80km/h. Fakt on see, et differ pole ka enam esimeses nooruses ning natuke on kohati ulgumist ja loks on ka sees kui kardaani edasi-tagasi keerata. Samas oli ka näha tagumisel kardaanil tasakaalustuse jälge, aga rauatükikest ennast mitte. Mis veel natuke kummaline oli, et uus tugilaager istus jube lõdvalt kardaani külge, vana ikka tuli ära lüüa. Sai natuke tihendatudi. Aga muidu 110-120km/h sõita on kõik stabiiline. On kellegil arvamusi/mõtteid/ideid? Kas differ võib mõnel kindlal kiirusel vibratsiooni tekitada?
-
318iS '91 - Henry
Vahepeal sai suverehvid alla visatud ja minu rõõmustuseks 2 velge ei küsinud üldse tasakaalustusi ning 2 velge küsisid väga minimaalselt. Tegelt on veel üks näiliselt tutikas velg ka pagasiruumis, aga hetkel pole mingit vajadust vahetust korraldada. Rehvikunnid ütlesid, et nad pole nii sirgeid velgi see hooaeg veel näinudki!
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Minu isiklik tagasihoidlik arvamus on selline, et võta need kollased kiled kiirelt ära! :wink:
-
318iS '91 - Henry
Ma ise olin täna SR Kiirenduse hooaja avamisel Haapsalus. Nüüd koju jõudes mõtlesin vaadata turvalindi üle ja avastasin, et vahepeal on mingi spioon mu auto ümber askeldanud ja kaameraga veel. Siin kehtib küll hästi üks vanasõna.. Spioon on siis ka pildil, ehk tunnete ära... :wink:
-
318iS '91 - Henry
Indrek, Sul ta kindlasti siledam, mul keretööd alles ees..
-
Järgmine nädalavahetus peaksid pikad pühad olema, soodne aeg kuskile uttu tõmmata, aga võib olla ehk sobib ka. Eks siis vaatab, kui mingi konkreetne aeg ja koht teemaks tuleb.
-
318iS '91 - Henry
Sõber valvab! Vajadusel ka remondib!
-
318iS '91 - Henry
Siis läks sul tõesti õnneks! Aga jah, nii võiks minna küll!
-
318iS '91 - Henry
Selge. Aga selle kadunud pumbaga said siis vastu näppe ja rahast ilma?
-
318iS '91 - Henry
Ma ise kardan sama, et see juhtub eriti "magusal" hetkel, siis ei jõua ära kiruda. Kust kohast sa muidu selle TRE Preformance 340 hankisid?
-
Leiaks ikka, ma usun...
-
318iS '91 - Henry
Seoses sellega, et vasak esimene pidur otsustas natuke peale jääda sai tehtud pidurihooldus. Oli plaanis küll natuke hiljem see teha, aga läks nii ja ongi parem. Varsti peaks kõik klotsid ka vahetama. Kütusepump on hakanud salongis kõrvu jääma, see vist ei tähenda head?
-
Ja kui minekuks läheb, siis ajaks oma valgegi kohale..
-
318iS '91 - Henry
Vahepeal sai garaa¾i külastatud: * Mootoripesu + õlivahetus[bP visco 3000] läbisõit 236 160 * Ketipinguti sai vahetatud * Termostaat + uus jahutusvedelik * Terved udutuled külge kruvitud * Summutit kohendatud uue klambriga * Ukselink kohendatud * Parem tagumine tuli asendatud tervega * Salongivalgustushoidik vahetatud ning laepolster kohendatud Väike pesu sai ka tehtud.
-
318iS '91 - Henry
Kle veel käivad need ruudulised küll... :wink:
-
2011 Suve alguse kruiis 28 Mai. kell 13:00 Saku suurhall
Isegi kaaluks kui aeg sobib.
-
318iS '91 - Henry
Irw, vabandust, ise vaatasin ka et natuke suur tuli kuramus.. Ei oska väiksemaks ka teha, aga ehk keegi tuleb appi.
-
318iS '91 - Henry
Jaxa13 tegi pildid väiksemaks! Tänud veelkord!
-
318iS '91 - Henry
Tänud, tänud! Küll fotograaf tuppa ka pääseb! Need olid sellised hädapärased pildid(telefoniga), läksite ju kärsituks!
-
318iS '91 - Henry
Vabandust, aga ilmad on nagu nad on...
-
Salongivalgustuse sujuv kustumine.
Tänud info eest! Aga ma väga ei usu, et ma seda ise meisterdama hakkan. On vabatahtlikke?
-
Salongivalgustuse sujuv kustumine.
On keegi seda teed läinud ka? Kust kohast seda süsteemi kõige parem hankida oleks?