Ma ise arvan, et pole hullu midagi. Ühenduskohtade juurest, kust voolikult toru peale läheb on igatpidi tugevalt kinni. Toru ise on alumiiniumist, trass pole väga pikk ka. Eks näis, aga võimalik, et sul võib õigus ka olla.
Sidurimajandus ülpildis ka olemas, hooratas on vaja ära lasta lihvida. Ketas vaja teine panna, kuna mul teise nuudiga võll ning uus 765 korv osta, vanal lamellid korras, aga siduri kontaktpind sama seisus nagu hooratal.
Tulen siis tagasilla juurde, külge läks E34 differ ja poolteljed. Lahtise diffri ideaalis vahetan lsd vastu kunagi ja ülekannetega eks peab katsetama, mis hea oleks. Ostsin mingid conversion adaptrid, millega saab siis E34 pooltelgi ja küljes olevaid rumme kasutada. Adapter peaks olema bolt on, aga tutkit. Sai veidi materjali maha treitud, ikka ei ulatanud rummuni. Sai käändmikele freesiga valu antud, kuna adaptri ja pooltelje liitekoht oli diameetri poolest suurem kui ruum, mis seal originaalis oli. Ennem poos asjad sinna kinni kui vabalt ringi käima hakkas.
Tegin peegelpildis teisele poole diffri jaoks ühe kinnituse juurde. Samuti tegin uued kinnitused kere ja diffri vahele. Eks kui lõplikuks kokkupanekuks läheb,panen õiges pikkuses poldid, lasen kaane kinnitused ära pulbervärvida ja käin poolteljed ka üle.
Pidurid ka külge sobitatud koos 17 tolliste velgedega. Kui lõplikud veljed tulevad, siis saab normaalselt nuputada, kuidas hea jäeks. Eesmised supporti vaheadaptrid mul ammu juba valmis, tagumistega on normaalselt jamamist olnud. Kui esimesed tegin esimese katsega valmis, siis tagumisi sai 3 korda tehtud ja 3ndal korral pidi ikka materjali vähemaks freesima. Ning ühe rangiga oli ka probleeme. Kõige alguses, kui ma need ostsin, siis lasin need ära pritsida ja värvida, kokku pannes avastasin, et üks oli täisketta oma. Seega tuli uus osta, uus olemas, samad protseduurid. Nüüd neid külge pannes ikka ei klappind. Nüüd ma olin juba väga kuri enda peale, kuna see oli kuju poolest veidi erinev, kaugused veidi teised ja ei istund paika. Sobrasin siis vahepeal juurde tekkind varuosade riiulites ja leidsin seekord õige tüki. Pidurisüsteemil veel vaja paari silindert pedalboxi, AN trassi jaoks voolikuid ja otsasid osta ja esimesed supportid lõpplikult kokku panna.