Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 01.01.2023 asukohas Postitused

1. Head vana aasta lõppu ja paremaid projektie Enda rulli kere seisab ja ootab uue garaaži valmimist.
  2. 2/2 Sellest ei taha ma enam rääkidagi Hooratta ja starteri kombo koos uue pendiksiga Hooratta kontakt BMW märkidega CCV. Uuel plaanin O2Pilot mod'i teha Hakkab valmima Enampa-vähempa Nüüd olen ma pusserdamas juhtmestikuga. Kuna müüja vist unustas mulle ka autovõtme saata, siis on mu poolik immokomplekt vist täiesti kasutuskõlbmatu. Tänasel päeval peaks arvutiga immo bypassimine päris lihtne olema. Enamus eluvajalikest juhtmetest on mul välja sorditud nüüdseks. Tahhoka, kütusepumba relee signaali ning OBD pordi kaabelduse pean veel välja praakima. Kütsipumba relee peaks nagu MS43 järgi aju X60004 pistikus pin 10 olema, aga loomulikult minul erandina see pinn tühi. Üks variant on, et tõstan mingi muu kasutu asja pinni sinna ja kasutan selle juhet, aga kas siis tuleks ka ajule arvutiga märku anda, et relee ootab nüüd signaali just sealt pin 10st? Või kust mujalt ma selle signaali nüüd saaks. Nii ka ei taha, et süüde sees pump terve aeg tühjalt irvitab. Täpselt sama jant on OBD jaoks vajaliku K-line signaaliga. Minul jälle X60001 pistikus pin 3 tühi - Diagnostic Link TXD - K-line. Mul jooksis endal lõng nii kokku selle benarelee singaali ja OBD kaabelduse tagaajamisega. Mootor pärit 2001 E39 530i atm pealt. edit: ok,sain jälile. See sinine x60004 pistik, kus ma pin 10 taga otsisin on hoopis automaatkasti mooduli pistik. Tundub, et vajalik pistik on jäänud auto kere külge.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.