Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 06.02.2022 asukohas Postitused

1. Eelmises postituses lubasin järgmine nädalavahetus jõuda tagasillani aga saladuskatte all võin öelda, et tagasild jõudis alles eile auto alla Enne lund sai ostetud üks winterbiiter mis tahtis ehitust, siis tulid pühad vahele ja siis tahtis võistlusauto remonti ja nii rullikas jälle seisma jäigi. Ühel jaanuari kuu reedesel päeval sain aju kätte ja panin rõõmsalt keksides garaasi nagu väike tüdruk. Aju pistikusse ja võtit- ja ei mitte üks pauk. Ja jälle polnud releedel massi. Vihastasin ja läksin koju tagasi. Järgmisel päeval uue hooga kontrollisin jälle igast asju kuniks lõpuks taipasin, et ajul pole massi, ma ei tea kuidas selline asi kahesilmavahele jäi 🙄 Aga jah, lõpuks siis see juhtmesaaga läbi ja läheb ise võtmest käima. Huhh. Ja avastasin ühe toreda asja, nimelt mul oli ka üks suur differ. Touringu oma lappasin kokku tagasi ja panin lattu ära. Suur differ käis läbi liivapritsist ja sai uued tihendid/simmerid ning ka uue värvi (3.64 oli vist ülekanne kui ei eksi). Külge läks ka tagasilla tala ja õõtsad. Ostan uued pooltelje poldid ja diffri kinnitamiseks 4 polti ja järgmine nädal leiab ka differ sobiva koha auto all. Külge läks ka clio pidurivõim. Tahtsin täna hakata ka piduritorusi vedama aga keegi on kasutanud mu piduritoru valtsimise komplekti ja ära kaotanud piduritorule sobiva valtsimis otsa. Keegi õnneks üles ka ei tunnista. Vaikselt käib ka sellise komplekti külge installimine.
  2. Kontra pidi paras joodik olema ja jalgrattaga liiklema üldse, seega ta ei arenda nii suurt kiirust. Või oli see mingi moodsa seksuaalsuundumuse teemaline küsimus, siis jätan vastamise antud teema ekspertidele.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.