Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 29.01.2022 asukohas Postitused

1. Nonii, pole pikka aega midagi kirjutanud. Auto pole unarusse jäänud ning aeg-ajalt ikka nokitsen, aga mida ma siis teinud olen: Kõige suuremaks asjaks on mootori täielik kapp remont. Raua osa jäi originaal aga muu läks vahetusse. Kaaned lasin Rookiez garaazis täielikult ära teha ning lasin m60b30 topelt klapivedrud panna. Otsakaane vahetasin välja, et saaks vändasignaali eest lugeda ning tava genekat kasutada. Kütuse lati vahetasin tagasivooluga lati vastu, originaalis oli aint latil üks stuts, aga pean veel AN otsad keevitama. Ning karter sai ümber tehtud, kuna tekkis probleem 6se disla kastiga. Kast oli piisvalt suur, et ilma karterit modimata ei mahtund kast tunnelisse ära ja kardaan oleks tunneli jooksnud. See tähendad mootori allapoole toomist. Sellega koos sai uued käpad ja kasti tala tehtud. Aga kui hakkasin karterit alla panema siis selgus, et keevitades oli karter mõnusalt banaani tõmmand ja vajab uue karteri tegemist. Mootori juhtimisega on lihtne, ei hakka originaal ajuga mässama vaid muutsin meelt, ning tuleb kohe maxxecu. Kui mu igapäeva pill poleks oma mootorit kuule saatnud. Oleks juba aju see kuu olemas olnud. Hetkel esimesel pilgul sellest vist rääkind pole, et soetasin tõenäoliselt sama pedalboxi, mis tiidul. Aga silindreid pole veel ostnud. Kui need ära telliks, saaks ka el. pedaali asukoha paika panna. Samuti tegin ka tagumiste supportide adapterid valmis. Põhimõtteliselt pidurisüsteemile ongi vaja liine ja silindreid ning oleks valmis. Kütusesüsteem kui ka pidurisüsteem tuleb AN põhine. Hetkel olen soetand pumba ja filtri aga kui liinid ka vedada ning paagile paar AN otsa keevitada oleks see ka valmis. Veoskeemist hetkel puudu hooratta ja siduri majandus. Siduri ja korvi teema olen enamvähem väljamõelnud mida tahan. Hoorattaga on veidi probleemne, ei taha osta mingit mõtetut üüber kallist hooratast ka, pigem mingi diy hooratas, mida iidsematest aegadest tehtud juba on vms. Kardaan on mul kahest erinevast kardaanist kokku pandud ja keevitatud. Ning puudu on type 188 differ ning poolteljed. Tegelikkuses on Type 188 diffri korpus ning 4.45 ülekanne olemas, aga reaalsuses on see, et mul selle ülekandega ning lihtsalt korpusega pole midagi peale hakata. Aga tahaks Lsd elementi või siis midagi 3.xx ülekandega ning E36 diffri otsakaant. Et saaks kahe kõrvaga ta kinni. Pooltelgedega teen nii, et lähevad E34 poolteljed ning kuskilt poolast vms tellin adapterid, mis lähevad rummu külge. Kerest nii palju, et pagassi tegin ~2kg kuiv aju jaoks koha ning üldkokkuvõttes võiks salongi ja pagassi värvi alla panna. Mootoriruumi tuleb veel mingeid paakide, radikate kinnitusi jne veel teha, mida pole veel ostnud. Väljaspoolt teen kõige viimasena. Ette amordikandudele tegin väiksed tugevdused.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.