Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 19.10.2018 asukohas Postitused

1. Mõtlesin et kirjutan ka siia vahepeal siis. Päris unarusse pole jätnud ,ning mõned asjad olen ära teinud ka. Mootorivahetus m54b25 vastu Veljed borbet T Istmesoojendused koos elektrisiinideg Ja veel palju nipetnäpet plastikuid ja muud pudipadi saanud viisakamate vastu vahetada. Enamus aja olengi mootoriga tegelenud kuna kõigepealt otsustas vana mootori streikima hakkata ning seejärel mässasin vana mootoriga kuuaega kuniks otsustasin uuema kooli tuua.samuti läks selle kapotialuse korrastamisega korralik aeg.Tekkinud on ka anomaalilised elektrisüsteemi rikked,nt taob süütevoolu kaitset aegajalt läbi. Samuti sai ka vahepeal väikese hobidriftika projektiga algust teha Mõned pildid ka....
  2. @Vengerfeldt yhe mehe vana on teise mehe uus, naq öeldakse, kui juhuslikult on kellelgi pakkuda korralikke asju siis miks ma ei tohiks osta? Raha tõesti puuotsas ei kasva mul, ega enamustel vist mitte, miks muidu projektid 2_3 a peale venivad? eesmärk on ta järgmise a kevadeks ilusasti seadesse saada. Investeerin korraga sinna nii palju kui on võimalik. Projekt kindlasti seisma ei jää, juppe aina tuleb juurde. Hetkeseisuga lisandusid kepsud ja turbo ning mootori flantsid.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.