Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 20.08.2018 asukohas Postitused

1. Sai täna siis esimene kiht krunti peale tômmatud. Uuel nädalal saab viimaste vigade parandusega tegeleda ja siis uuesti krunt selga. Kui hästi läheb siis saab kuu lôpuks värvitud ja siis komplekteerimise rôôm 😃 Noh, môned pisiasjad veel vaja valmistada aga kui nüüd midagi per**e ei lähe siis saab ennem talve ikka sôita ka ilmselt.
  2. Kui tellid tihendikiilud, siis kirjuta, kust tellisid.
  3. Ryan Tiivad jah B-osa ja ei ole veel korralikult vahesid paika sättinud, peab veel mingi hetk selle korralikult üle vaatama ja proovima ja sättima veel, aga tänud! Tiit Kapoti all on hetkel ruumi küllaga ja sellepärast saigi tehtud, El vent sai kunagi ammu ammu db-hp -st ostetud ja tookord väga ei pööranud tähelepanu sellele. Nüüd juba ise targem ja sellepärast ka plaanis uus soetada, spali oma jääb, siis ka samasse hinnaklassi nagu see originaal ja kuna tegu tegelikult tööstusliku kliima ventikaga, siis see ka päris võimas.. Materjali valiku kohta ei oskagi kohe midagi öelda, raske ta ei olnud ja oli võimalus selline teha ning sai tellitud. Sass Olid all ennem Bilstein B8 amordid ja H&R vedrud, aga see combo oli liiga rets ja jäik tänavate peale. Esimene ots oli, siis coilideks ümber tehtudja topelt vedruga. Peale max-ide installimist läks auto mõnusalt pehmemaks ja ütlen ausalt, et mina olen rahul arvestades seda, et kui ise ebayst otsida viitsid, siis saab need rohkem, kui poole odavamalt kätte, kui bc-racing coilid. Ja ei võtnud, siis maxide puhul kõige odavamaid vaid täis reguleeritavad. Ja olen ise bc-sid ja maxspeedingrodse käes hoidnud ja ausalt öeldes mina ei näe pointi osta bc-d sellise hinna eest.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.