Hüppa postitusse
Postitatud
comment_3758

Sai ka siis omale esimene auto ostetud. Ostes omanik mainin et auto oli kunagi kuulunud kellegile foorumi kasutaja Devil'le. Auto ise on tumehall sedaan. Enne ostu käisime autoga tuttava remonditöökojas kus sai auto ülestõstetud ja ülevaadatud. Selgus et ära tuleb vahetada: diffri puksid, diffri padi, käigukasti vasak padi, õõtsa puksid, sarniirid, sisemised rooliotsad, välimine rooliots, vasak sarika varda kinnitus, esimesed vedrud, karteri põhja tihend, kasti tagumine simmer, alumine roolirist, esimesed piduriklotsid, geneka rihm, ventikas ja piduriõli.

Autoga olen muidu peale proovisõitu väga rahul. Ainuke mis häirib on karteri eripära, et ta nii madal on ja auto on veel madaldusvedrud all, ehk siis karter on nii madalal et suitsupakk püstiselt alla ei mahu.(alla 10 cm)

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_138

Niisiiis, sai BMW laadal käidud, või peaks ütlema et e34 laadal? Igatahes, laadalt otseselt midagi ei leidnud aga inimestega suheldes läks õnneks ja sain omale kronsteini, ning Eixi käest karteri vanni. Nüüd peaks lootma et kuskilt rihmarattaga kõik klappiks.

Aga parandustöökojas ilmes täna osati naljakas osati marru ajav insitent, et töömehed suutsd autovõtmed ära kaodata :D Ei oska ma sellist asja kommenteerida.

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_33209

Oleks vist viimane, kui mitte tagumine aeg midagi uut ja põnevat kirjutada. Nimelt, peale pisikest, kuid lolli avariid suutsin ära lõhkuda velje, mille parandus läheb maksma 50€. Ei tea kas on mõtet? Tegelt ongi need plaanis maha müüa või vahetada laiade plekkide vastu, kui kellelgi huvi siis andke märku. Avariist sai ka kannatada karter mille eixi käest uue sain, esi põll koos lisaga, mu uus ventikas ja ventika plastikust tuulekoda ning täna ilmes et ka sumps on kannatada saanud.

Pikalt ja kaua kestnud roolivõimu ralli sai ka nüüd õnneliku lõpu ehk siis on peal ja töötab ilusti, selles suhtes lähevad ka tänu avaldused eixile kes mind puudulike pisividinatega aitas ja mai mäleta enam kes mulle kogu ülejäänud süsteemi andis.

Lähipäevil peaks ka oma plekkidele järgi minema, sest suvekummidega on lausa narr sõita. Juhi istme leidsin ka, kuigi ka sellega on probleem et see on sinise riidega (praegu hall). Kas keegi oskab seda vahetada, või jagab head nõu kuidas seda teha ja kas on ültse mõtet teha?

üritan homseks ka mõne pildi teha oma traktorist.

roolivõim - tehtud

talvekummid - peaaegu tehtud

juhi iste - peaaegu tehtud

Hetkel eraldi teemat ei viitsi teha aga kellel velgede vastu huvi siis müüks vahetaks neid hea meelega ära, rohkem nende kohta räägiks huvilistega PS'is.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.