Hüppa postitusse
Postitatud
comment_8301

No tervist, lõpuks teen siis enda auto kohta ka kerge postituse siia;)

Tegemist siis 1983a isendiga, soetatud sai ta 2009a talvel.Eelmine omanik on õnneks lasknud auto kunagi keretööd teha kuid ei ole kõige paremini tehtud aga kaugelt on väga ilus :D mootoriks on 2,3 110 kw ja õnneks ka korralikult hooldatud ja töötab nagu kellavärk.Algselt olid all originaal vedrud ja veljed, need said kiiremas korras ära vahetatud madaldus vedrude ja natuke kenamate velgede vastu.

Plaanis oleks siis esiotsa veelgi madalamaks lasta kuid sellega tekib mure, kas karteripõhja ei hakka ära lööma?! kellegil äkki kogemusi selles vallas, praegu suitsupakk mahub veel vahele.

Keegi äkki teab kust saada uued liistud ustele ja kerele.ning uusi stangesi oleks ka vaja:P

OgAAACsZ4WXup8jGtZeM7v_fXEEptg90OxEWJxMko7ZWDh6xPmLm7JOV3z6T7zsXybySiWeMrU27XhviAempdA8jHvMAm1T1UAXiaRlpVG7dax3kwPSDRc5r2uab.jpg

OgAAABsBS2IZJhZyByiwHG19h3LJXjuM7eXu69CCnxfhRkcZ8QE5TnkheHfuZr_h4hXuahgHgeC8fSMqxGXZfBh2WAMAm1T1UJsnVQalQKZWET0i8MrSPfR-V4tL.jpg

OgAAAPj-fOKJ-PmsokmgA7325Pq_NIwmz_c_PEc-XPw9zQn_wElO17khJFOpe_Mg0_zG02XWErR0YKrKv1hWYK41NvQAm1T1UL95ctvdZSyoz-zHV4KhNSwUaomU.jpg

OgAAANML30objeWT7Ia1f-7mc2S3PaIhkKQi0awM1vfOn_5NXH6cDbJKryREm0TMqNsomUGHi7J0eUA7tie_n7mVeagAm1T1UOW6aTSulgtCeWFfIc3OtX-EszsL.jpg

OgAAAKsc30Nd5PlKNx1H-HaAfyeeMNaxS52PX5knknNJit22Yo2f1NKPYUlErqJxVD3DF6htaIb0PteXpwaLQFhxJFcAm1T1UGDtAhlpfa006nngi20AB8V545ka.jpg

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_8270
Ma arvan et sa võid veel madalamaks lasta, mul paar karteripõhja riiulis olemas :D Aga arvestades tänavate olukorda siis peaks kevadel autod ikka kõrgemaks tõstma :)

Muidu kena masin,mulle PreFace väga meeldib

Heh, keegi pakkus mulle varjanti et panna niva mootori padjad...pidid mootorit paar cm tõstma:P aga kui põhja katki sõidan siis tean kust uue saan:D

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_7874
Ilus värv.Minu esimese E-30 värvi auto .Kas sisu on helle või?

Edu siis sellega ja ehk on salongist ka mõni pilt. 8)

Tänan.Sisu on kahevärviline, polstrid tumedad ja istmed heledad:D kahjuks hetkel pilte salongist pole aga ehk lähiajal teen;)

• 3 nädalat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.