Hüppa postitusse

K:kunas linnapeale läheb?->23.05 kell 20oo alecoq areena

Postitatud

ilmad kenad. võiks äkki korrata seda liikumist mis eelmine kord oli? ma ikka vahest käin õhtuti linna peal ja üksi igav. ajaks mingi pundi kokku äkki? samas tegevus ei pea olema üldse autodega seotud olema minupoolest võib kasvõi rattaga sõitma minna vms...

avatud arvamustele

PS: moded ärge seekord pealkirjaga jamage palun

• Vastuseid 69
  • Vaatamisi 12,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

kui rahulikult sõita siis on kogu aeg fooris roheline tuli :lol: :roll: edaspidi tean...saab vblla rutem töölt koju :?: aga jah...peatusime ju kokkulepitud kuhas hawai expressi juures, et teisi järele oodata ja see koht kuhu läksime oli ka ju teada...ma ei mõista. oleks võinud laagris oodata kui seal veel ühtegi autot ei olnud või kui väga maha jäid siis ikkagi järele sinna tulla. olime seal tunnikese.

oli jah seal üks aga kui aus olla siis jäi arusaamatuks kes sellega tuli. ühesõnaga ei tea kelle oli. aga ilus oli :?:

kui rahulikult sõita siis on kogu aeg fooris roheline tuli :lol: :roll: edaspidi tean...saab vblla rutem töölt koju :?: aga jah...peatusime ju kokkulepitud kuhas hawai expressi juures, et teisi järele oodata ja see koht kuhu läksime oli ka ju teada...ma ei mõista. oleks võinud laagris oodata kui seal veel ühtegi autot ei olnud või kui väga maha jäid siis ikkagi järele sinna tulla. olime seal tunnikese.

Seda, et vahepeal peatus on ma üldse ei kuulnudki ja kohanimest suht vähe kasu kuna linna ei tunne :wink: Ma oleks võinud ju kellegi tel. nr kah hankida, aga kui maha jäin siis tuju langes kohe ja ei viitsinud jamada.

rääkige kuida reno auto ka edasi astub :?:

mis täpsemalt tossikesel juhtunud oleks :?

võin ausalt öelda hetkel selle edasi astumise kohta, et olin õhtuks pääris tige. Kuna avastasime et lööb boost`i vaid 0,4bar, l(isaks ühtlasele sinisele suitsule mis vahelduva eduga tekkis) ja seega ka liikus väga s.....t. seega viisin auto koju garaazi kuna ta ei käitunud nii nagu peab :evil:

kokkuvõttes turbo tuleb pealt maha ja remonti, või vahetan üldse teise vastu.

kelle e28 ? või silm petab.. näidake veel sellest pilti

see e28 on minu tuttava oma :wink:

piltide kohapealt ma hetkel midagi tarka ei oska öelda :?:

sorry for OT, aga oleks tore kui ürituste ning rullide kokkutulekute rubriigi all teemad nii ruttu lukku ei läheks ja ära ei kustutataks....tore oleks vahel pilte vaadata ja meenutada ning kasvõi mulje veel mingi paari kuu pärast möödunud üritusest kirjutada !!!

snoop:jamhh 8)

Reno auto oleks kameeleon punasega väga fääst änd fjuuriouslik...kaiff :wink:

see ülikõva pilt ,kus Tossike ja Crisp stardivad. niuke tunne, et Tossil kohe esirattad tõusevad maast lahti :?: Snoop, kas pilte oli veel või valisid parimad välja?

see ülikõva pilt ,kus Tossike ja Crisp stardivad. niuke tunne, et Tossil kohe esirattad tõusevad maast lahti :?:

tahtsin sama öelda just :lol:

... Snoop, kas pilte oli veel või valisid parimad välja?

pmst enam pilte polnud ka (Rando bussist vist 2tk oli aga ei miskit erilist) tglt mingi 5 pilti sorteerisin välja

neetud, ma mõtlesin kogu aeg, et 22 hakkab üritus. ja kui avastasin, oli juba liiga hilja. no pole hullu midagi, Kerdi autot oleks tahtnud silitada natuke :?:

loodan, et teil oli tore :)

mis sul seal silitada on? :lol:

nüüd saan aru küll miks stardis õlituli põlema läks :?:

no oleks ju jäikasid ja madalaid vedrusid vaja.....aga naine ei usu :lol:

Ja nüüd kõik see mees oma sõiduoskusi näitama 3 juunil Raplasse! 8)

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus